Şimdi Ara

FİFA 14 Online Oynama sorunu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayar için orjinal fifa 14 oyunu aldım yanlız bir türlü online oyun oyanayamadım bu konuda fazla bilgim yok sadece ultimate team bölümünden oynandığını biliyorum ama oraya girdikten sonra hiç bişey yapamadım takıldım kaldım geride çıkmıyorum altda resimde koydum bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa yardım ederse sevinirim saygılar.

• Seasons kismindan yapabilirsin mac. Ut ayri bir mod

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyundaki en iyi mod seasons .
  • Tamam sağolun arkadaşlar dediğiniz seasons bölümünden oynuyorum bayada eğlenceliymiş :)
  • Hocam bu böylemi gidicek Ultimate Team oynamicanmı :D :D. Bu sana gelen ekran güvenlik sorusu ekranı orda güvenlik sorusu ve güvenlik cevabını belirle. Yalnız buna dikkat et başka bir cihazdan giriş yaptığında mutlaka cevabı istiyorlar unutmayacağın bi cevap olsun yani. Güvenlik cevabını 2 kere girdikten sonra tamamdır.
  • arkadaşlar iyi günler ben ps4 aldım ve fifa oyunu na da yeni başladım bana sadece nasıl online oynayabilirim anlatabilir misiniz lütfen o kadar online oynamak istiyorum bi turlü oynayamıyorum ve origin e üyeyim plus ta satın aldım !!!
  • roniso R kullanıcısına yanıt
    Seasons kismindan oynayabilirsin arkadaşım bende bilmiyodum buradan oynanıyomuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.