Şimdi Ara

FIFA 14 PS4 DONANIM FORUM LIGI + TAKIMLAR+MAç SONUçLARI +FIKSTüR (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
3
Favori
9.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PleasantSinger0

Porto ve Ajax müsait olduklarında haberdar ederse sevinirim

müsaitim ben.
  • porto 1-0 valencia
  • aston villa 1-2 lazio

iyi bir macdi...lazio teknik direktörü aykutovic oyuncularina bu galibiyetten sonra prim sözü verdi :D

lazioda tek hedef ligi ilk 4 de bitirip play-off oynamak---

rakibimi tebrik ederim...son vuruslari biraz daha iyi olsa bana gercekten zor anlar yasatabilirdi....kendisine basarilar dilerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furious_tr

Fifadan soğuttunuz beni yahu

hiç mücadele etmiyosunki hocam...ben maçı oynadığımda bir ara bilerekmi oynamıyor diye düşünmeye başladım...kendine güvenirsen başarırsın...ama mücadele etmezsen başaramazsın ukalalık yapmak olmasında şu anda söylediğim futbolda böyle gerçekten rakip ister yıldız olsun mücadele olmadan maç kazanılmaz..
  • Benfica 3:0 Sevilla
  • Porto Schalke : 2-1
    Müthiş bir maçtı yalnız formalar çok göz yordu yanlışlıkla xe basınca hemen hemen aynı renkli formalar geldi.Bu arada porto kalecisi ne çıktı öyle ya panterdi resmen 90dan toplar çıkarmalar üst üste kurtarışlar falan Tebrik ederim arkadaşı.
    Ajax maçımızı da yapmaya çalıştık bir türlü bağlanmadı arkadaşla sorun verdi hep.Yarın tekrar deneyeceğiz.
  • ARKDŞLAR BEN DUN GIREMEDIM INTERNT BAGLANTIMDA SORUN VARDI LYON OLARAK BUGUN 6 DAN SONRA ONLINE OLUCAM
  • arkadaslar maclari tamamlamaniz icin bu gece son....herhangi bi saat yok...puan durumu güncellemesini bu gece tüm maclar oynandiktan sonra yapacagim...basarilar herkeze...
  • sonuçlar kötü ama 5 maçım da tamam. yeni fikstürü bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren377 -- 6 Mart 2014; 11:06:51 >
  • aykut dostum bu arada grafiklerin değişmesi yönünde baya talep var. daha sade, düzgün tablolar olursa iyi olur.
  • TURNUVAMIZ IYI OYUNCULAERDAN KURULU
  • Napoli olarak ilk 5 haftam

Napoli:3 Psv:1
    Roma:0 Napoli:1
    Napoli:1 Valencia:1
    Schalke:3 Napoli:1
    Napoli:2 Zenit:2

8puan +1 averaj

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greatness Awaits

aykut dostum bu arada grafiklerin değişmesi yönünde baya talep var. daha sade, düzgün tablolar olursa iyi olur.

merak etmeyin sevgili hocam , bu aksam hepsine bi ayar cekecem
  • Arkadaslar bi düsündümde sadece sirf 1 mac oynayamanlar maclarini daha sonrada tamamlayabilir ...ben bu gece tüm güncellemeleri yapip puan durumunuda güncellicem...yani sadece 1 yada 2 maci eksik olanlar önümüzdeki günlerdede tamamlayabilirler...Bu gece saat 00.00 de yeni fikstürler hersey hazir olacak.
  • LYON ONLINE OLCAK 18 DN SONRA
  • Romalı arkadaşım son maçımsın yapalım artık şu maçı müsaitsen
  • Olympiakos lu arkadaş yok valla kaç gündür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • k
  • benfıca : 4-6 LYON GERCEKDEN GUZEL MACDI
  • TEK SEVILLA MACIM KALDI
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.