Şimdi Ara

FIFA 14 PS4 DONANIM FORUM LIGI + TAKIMLAR+MAç SONUçLARI +FIKSTüR (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
3
Favori
9.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eline sağlık hocam, üzerimdeki ölü toprağını attım ilk galibiyetim.kalan maçlarında basarilar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesınlıkle kesınlıkle turnuvada oynadıgım en ıyı oyuncu turnuvanın favorılerden goruyorum mutıs bı macdı dıger maclarda basarılar

lyon 6-4 ajax
  • Tottenham 3-2 PSV keyifli maçtı soldado'nun 2.gol çok iyidi. Zorladım ama olmadı tebrikler
  • Tottenham 3-2 PSV

Çekişmeli ve güzel bir maçtı. İkimizin de çok net goller kaçırdığı oldu. Teşekkür ederim, Tottenham olarak ise ilk iki maçı kazandıktan sonra 3 mağlubiyet 1 beraberlik aldım bu maçı kazanmam moral oldu.
  • TURNUVAMIZDA GERCEKDEN UST DUZEY OYUNCULAR VAR CEKISMELI VE ZEVKLI GIDIYO MACLAR
  • SADECE NAPOLI MCIM KALDI
  • Lyon ve sewilla maclarim sanssizlikla elimde patLdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ewet beyler yaptigim analizde iki yenildigim macta rakiplerimle kaleyi bulan ve toplam sutlar ayni eksik olan tek sey takim dedansi iki macimdada basta gol yeyince Or oluo. Birinxi macta lyona karsi 5-1 den 5-4 getirdim son sansimda atamayinca donen atakla 6-4 bitti. Sewillayi oynatan arkadasta 2 dkda 2 kenar golu mac basinda yeyince. 2-2 ye getirmek zor oldu. Takim yoruldu. Hemen 3 ve 4 ncu gollere 1 golle cvp verince nwtice yine husran. Tespitim

Sewilla en sansli takim diyeyim
    Lyon da cok ilginc taktikle maca basladi taktigi anlayana kadar skor 5-1 oldu. 5-4 kadar zor getiemistim. Tavsiyem Lyonun taktigine dikkat full kontra vw verkac!!!!

• iyi oynuyorsunuz hocam telafi edersiniz.
    Ajax 3- 4 Sevilla

Ben de yine bir şeyler öğrendim bu maçta savunma adına. Bir de 90+6'da yemesem sevinecektim de o biraz bozdu moralimi.

Sevilla'ya da 2. maçımda ilk galibiyetini aldırdım. Yılmaz Vural gibi geldim takımın başına bakalım ligde tutabilecek miyiz :)
  • fantastiko_92 kullanıcısına yanıt
    Dostum slklntl yok guzel macti eline saglik. O ilk iki gol mac basi ve 2 dk icinde yemeseydim mac farkli sonuclanirdi tahminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fantastiko_92

iyi oynuyorsunuz hocam telafi edersiniz.
    Ajax 3- 4 Sevilla

Ben de yine bir şeyler öğrendim bu maçta savunma adına. Bir de 90+6'da yemesem sevinecektim de o biraz bozdu moralimi.

Sevilla'ya da 2. maçımda ilk galibiyetini aldırdım. Yılmaz Vural gibi geldim takımın başına bakalım ligde tutabilecek miyiz :)

burdaysanız maçımızı yapabiliriz.
  • schalke-zenit-porto-Valencia online olan varsa yapabiliriz maçı şimdi
  • bu gece 7:30 dan sonra onlinem yapabiliriz maçımızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: asparagas39

bu gece 7:30 dan sonra onlinem yapabiliriz maçımızı

tamam uygundur benım ıcınde yaparız kardes
  • Olimpiakos 1 - 4 ROMA

Teşekkürler , başarılar .
  • psv , shakhtar , sevilla takımları ile maçlarımı yapabilirim.

porto ; cgty1122
  • haskoy3167 H kullanıcısına yanıt
    Ben yarın uygunum Sevilla ile maçları olan arkadaşları yarın herhangi bi saatte bekliyorum.
  • Benfica olarak onlieım
  • PSV online'ım yarım saatim var gelen olursa hemen 1 maç yapabilirim olmadı geceye
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.