Şimdi Ara

FIFA 14 PS4 DONANIM FORUM LIGI + TAKIMLAR+MAç SONUçLARI +FIKSTüR (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
3
Favori
9.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Astonvilla ve roma arkadaslar 10 dan sonra hangi saat olursa muaaitim bitirelim maclari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asparagas39

quote:

Orijinalden alıntı: aykutovic1217

Erdoğan cicik pm attım size lütfen bakınız...ajax-schalke maçı bağlantı sorunu nedeniyle oynanamadığı için o maçı 0-0 berabere saymak durumunda kaldım...Yapıcak başka bişe yok...Eğer istiyosanız bu gece tekrar deneyin....bu geceye kadar süreniz var...herkez 10.haftaya kadar yapılmamış maçları tamamlamaya çalışssın lütfen...aksi takdirde 0-0 berabere hükmetmek durumunda kalacağım.saygılar...

Rakibim gelmiyosa nasil berabere hukmedersin hala anlamis degilim gece 12ye kadar rakiplerimi bekliyorum

katılıyorum. misal adam oyunu pek bilmiyor 5 maç oynamış bırakmış. onunla o ilk 5 maçı yapanlar 3 puanı kapmış , diğerleri 1 puan alacaklar. haksızlık olur. 2 oyuncu da ortada yoksa 0-0 ilan edilmeli. oyunculardan biri ortada yoksa 3-0

• quote:

Orijinalden alıntı: haskoy3167

quote:

Orijinalden alıntı: french press

11. hafta maçlarına başlayabiliyor muyuz
    benfica olarak musaitim

oynayalım mı ?

oynayalım. hangi takımsın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi french press -- 11 Mart 2014; 19:50:58 >
  • quote:

quote:

quote:

11. hafta maçlarına başlayabiliyor muyuz
    benfica olarak musaitim

oynayalım mı ?

oynayalım. hangi takımsın ?

porto
  • Porto 2-2 Tottenham
    Neredeyse dakika 80e kadar gol pozisyonu olmayan maçtı ne olduysa porto'nun golüyle başladı ve uzatmada toplam 3 gol oldu Aynı dakikada hem üzüldüm hem sevindim. Teşekkürler hocam, çok çekişmeli maçtı
  • Ajax la bağlantı sorunu yüzünden bir türlü yapamıyorduk ona yapacak bir şey yok.
    Shaktar rakibim online olduğunda bildirirse sevinirim
  • Shalke yi bekliyorum...

• quote:

quote:

quote:

Erdoğan cicik pm attım size lütfen bakınız...ajax-schalke maçı bağlantı sorunu nedeniyle oynanamadığı için o maçı 0-0 berabere saymak durumunda kaldım...Yapıcak başka bişe yok...Eğer istiyosanız bu gece tekrar deneyin....bu geceye kadar süreniz var...herkez 10.haftaya kadar yapılmamış maçları tamamlamaya çalışssın lütfen...aksi takdirde 0-0 berabere hükmetmek durumunda kalacağım.saygılar...

Rakibim gelmiyosa nasil berabere hukmedersin hala anlamis degilim gece 12ye kadar rakiplerimi bekliyorum

katılıyorum. misal adam oyunu pek bilmiyor 5 maç oynamış bırakmış. onunla o ilk 5 maçı yapanlar 3 puanı kapmış , diğerleri 1 puan alacaklar. haksızlık olur. 2 oyuncu da ortada yoksa 0-0 ilan edilmeli. oyunculardan biri ortada yoksa 3-0

oyuncu ortada yoksa durum farklı arkadaşlar...online olan taraf 3-0 hükmen galip sayılır...tamam.

• 14.HAFTA MAÇLARI YAYINLANMIŞTIR ARKADAŞLAR..

SEVİLLAYI OYNAYAN ARKADAŞ , NAPOLİ Yİ OYNAYAN ARKADAŞ SİZE ULAŞAMIYORMUŞ 4-5 GÜNDÜR...ARANIZDA ANLAŞIP YAPARSANIZ MAÇINIZI SEVİNİRİM...

BAŞARILAR ARKADAŞLAR...BENDE AN İTİBARİYLE ONLİNE DURUMDAYIM...
  • 8.HAFTA ASTON VİLLA - MONACO

10.HAFTA MONACO - NAPOLİ

maçlar için bekliyorum arkadaşlar
  • quote:

14.HAFTA MAÇLARI YAYINLANMIŞTIR ARKADAŞLAR..

SEVİLLAYI OYNAYAN ARKADAŞ , NAPOLİ Yİ OYNAYAN ARKADAŞ SİZE ULAŞAMIYORMUŞ 4-5 GÜNDÜR...ARANIZDA ANLAŞIP YAPARSANIZ MAÇINIZI SEVİNİRİM...

BAŞARILAR ARKADAŞLAR...BENDE AN İTİBARİYLE ONLİNE DURUMDAYIM...

napolili arkadaş değilde aston villalı arkadaş yok ortalıkta
  • zenit online
  • Napoli online

• quote:

Orijinalden alıntı: Einstein was here

Porto 2-2 Tottenham
    Neredeyse dakika 80e kadar gol pozisyonu olmayan maçtı ne olduysa porto'nun golüyle başladı ve uzatmada toplam 3 gol oldu Aynı dakikada hem üzüldüm hem sevindim. Teşekkürler hocam, çok çekişmeli maçtı

ben tesekkur ederım. soledıklerınıze aynen katılıyorum.
  • 12. hafta maçı

benfica 2-3 porto
  • sevilla ve shakthar ilk 10 haftada tamamlanmayan maçlarım. shakthar sahibi aksam onlıne olacagını belırtmıstı. schalke'yı kullanan arkadasa bende ulasamıyorum. ne zaman onlıne olacagını belırtırse sevınırım.
  • Bugun şansızlığımız üzerimizde .. her iki turnuvada da rakiplerin ucuz orta kafa gollerine maruz kaldık
  • quote:

Napoli online

yapalım
  • Lazio 1-0 PSV

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tottenham 1-1 Lazio
    Elinize sağlık, güzel maçtı. Sonlarda iyi ataklar yaptım ama olmadı. İlk yarı da Lazio çok kaçırdı. 2 beraberlik aldım bugün iki güçlü rakibime karşı
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.