Şimdi Ara

FIFA 14 PS4 DONANIM FORUM LIGI + TAKIMLAR+MAç SONUçLARI +FIKSTüR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
3
Favori
9.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: semihakbulut84

Arkadaşlar ilk kez böyle bi turnuvada maç yapacam. Biraz bilgi verirmisiniz. Nasıl oynayacaz. Ben sevillayım. Her gece 12 gibi online olacam. Rakip arkadaşı mı ekleyecem maç sonucu nasıl gönderilecek. Şimdiden teşekkürler.

Hocam öncelikle hoşgeldiniz aramıza..Fifa menüsünden online friendly kısmından rakibinize 7 dakika ayarlı maç daveti yolluyorsunuz , yada o size yolluyor.O size yolladığı zaman joystick inizdeki ortadaki playstation logolu tuşa basıp direk davet çıkıyor önünüze ve maça girmek için takımların seçildiği bölüme giriyorsunuz.Bu kadar basit.

whatsapp grubuna gelince evet çok iyi bir fikir.Şu anda ligde bulunan herkez kullanıyormu whatsappı ?
  • Online olan varmi arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Onceki lig daha ilk fiksturde sona erdiyse bunun sonu da farkli olmayacaktir. Benim yerime baska birisini dahil edebilirsiniz, iyi oyunlar.

ne yani daha başlamadan bıraktın mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutovic1217

quote:

Orijinalden alıntı: semihakbulut84

Arkadaşlar ilk kez böyle bi turnuvada maç yapacam. Biraz bilgi verirmisiniz. Nasıl oynayacaz. Ben sevillayım. Her gece 12 gibi online olacam. Rakip arkadaşı mı ekleyecem maç sonucu nasıl gönderilecek. Şimdiden teşekkürler.

Hocam öncelikle hoşgeldiniz aramıza..Fifa menüsünden online friendly kısmından rakibinize 7 dakika ayarlı maç daveti yolluyorsunuz , yada o size yolluyor.O size yolladığı zaman joystick inizdeki ortadaki playstation logolu tuşa basıp direk davet çıkıyor önünüze ve maça girmek için takımların seçildiği bölüme giriyorsunuz.Bu kadar basit.

whatsapp grubuna gelince evet çok iyi bir fikir.Şu anda ligde bulunan herkez kullanıyormu whatsappı ?

Hoşbulduk kardeşim. En mantıklısı whats app grubu kurmak böylece online olanlar maçlarını yaparlar. Biri acaba bu grubu kurabilir mi. Hepimi ona telleri atalım. Sen kurabilirmisin mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: french press

quote:

Onceki lig daha ilk fiksturde sona erdiyse bunun sonu da farkli olmayacaktir. Benim yerime baska birisini dahil edebilirsiniz, iyi oyunlar.

Onceki lige buyuk bir hevesle baslayip butun maclarimi ilk 2 gun icinde tamamladim. Ama o ligin sona erdigini bile bu konuda ogreniyoruz. Sence normal bir sey mi bu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Onceki lige buyuk bir hevesle baslayip butun maclarimi ilk 2 gun icinde tamamladim. Ama o ligin sona erdigini bile bu konuda ogreniyoruz. Sence normal bir sey mi bu?

Değil
  • lyon aston villa monaca benfica şuan online olan bir arkadaş varsa maçlarımızı yapabiliriz
  • LYON 6 DAN SONRA ONLINE
  • hocam şuan yapamazmıyız bi maç?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Değil

KARDES SENIN YAPTIGIN AYIP BEN SANA GUVENEREK PSN DENDE MESAJ ATIIM BU LIGIN KURUCUUSU BENIM DIGER LIG DEVAM ETMEDI DIE BU LIGI BIRAKMAN GERCEKDEN AYIP DEVAM ETMESEN GERCEKDEN AYIP EDERSIN

• Arkadaslar 11 den sonra galatasaray olarak musaitim fiksturdeki arkadaslarla maclari yapabiliriz

• ARKDAŞLAR FIFADA SORUN KALKMISTIR MACLARI BUGUNDEN ITIBAREN OYNAYABILRISINIZ TŞKLER
  • lyon aston villa monaco benfica arkadaşlar online biri varsa maçımızı yapalım
  • zenit olarak psn deyim
  • Aston villa online

• quote:

KARDES SENIN YAPTGIN AYIP AMA BEN BASTA SOYLMESTIM KI YARIDA BIRAKCAKLAR GIRMESIN DIE TURNUVANIN SONUNADA BEN KEFILIM TURNUVAYI BEN DUZENLIYORUM AYKUT ARKDS YARDIM ETDI
  • quote:

Orijinalden alıntı: amator ruhlu

lyon aston villa monaco benfica arkadaşlar online biri varsa maçımızı yapalım

LYON ONLINE
  • ARKDŞLAR İLK MAC BIZDENN ARKDSA DIGER MACLARINDA BASARILAR GUZEL MAC OLDU

LYON: 3-0 SHAKTAR
  • Beyler ajax olarak musaitim burdan ve watshaptan yazzarsinir ulasirsiniz bana

• LYON : 0-2 OLIMPIYKOS ARKDSA MACLARINDA BASARILAR
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.