Şimdi Ara

FIFA 14 PS4 DONANIM FORUM LIGI + TAKIMLAR+MAç SONUçLARI +FIKSTüR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
3
Favori
9.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Greatness Awaits

quote:

Orijinalden alıntı: erdogan_cicik

Bu arada ajax zenit 4-3 adam hulku iyi kullandi yafff terletti.

hakkınla kazandın hocam tebrikler

Eyw agam ellerine saglik bu arkadasa dikkat... Hulku war

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gs olarak schalke zenit porto sevilla takımlarındaki arkadaşlardan müsait olan varsa maçlarımızı yapabiliriz
  • PSV'yi ben devraldım. Biraz inceledikten sonra maçlara başlayabilceğimi yazarım buraya . Bu sırada İlk 4 hafta fikstürde rakip olanlar ekleyebilir psn: MR-EKOOO
  • Napoli olarak schalke psv valencia takimlarindan kim musaitse yapalim maclarimizi

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutovic1217

LAZİO 5-3 BENFICA

Arkadaş bayağı bi zorladı beni ama sonunda bir 3 puan daha hanemize yazdırdık..Hedef ligi üst sıralarda bitirip play-off oynamak.Lazio şampiyonluğa inanıyor

arkadaşım mücadelenden dolayı seni kutluyorum..Sağlam oyuncusun..başarılar sana.

NOT : BU GECE 00.00 DAN SONRA PUAN DURUMU Güncellenip , yayınlanacaktır.Bilginize.

Zayıf defans bloğumuz Kloseyi durdurmaya yetmedi malesef, tebrikler
  • Arkadaşlar portekiz liginde online squad neden yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomatter03

gs olarak schalke zenit porto sevilla takımlarındaki arkadaşlardan müsait olan varsa maçlarımızı yapabiliriz

porto benim yapabiliriz.
  • Shaktar sahibi @demirelcanberk psn nickli arkadsa mesaj attım.. benim bu olaydan haberim yok diyor .. kardeşim isim yazdırmıştır falan çekiyor...
    arkadsın yerine başkasını bir başka kişiyi alalım
  • quote:

LAZİO 5-3 BENFICA

Arkadaş bayağı bi zorladı beni ama sonunda bir 3 puan daha hanemize yazdırdık..Hedef ligi üst sıralarda bitirip play-off oynamak.Lazio şampiyonluğa inanıyor

arkadaşım mücadelenden dolayı seni kutluyorum..Sağlam oyuncusun..başarılar sana.

NOT : BU GECE 00.00 DAN SONRA PUAN DURUMU Güncellenip , yayınlanacaktır.Bilginize.

bence ilk 4 hafta maçları için bir son tarih belirlensin ( atıyorum 5 mart , 7 mart vs vs. ) bu tarihe kadar maçlarına gerekli özeni göstermeyen arkadaşlar 3-0 mağlup ilan edilsin. mamafih önümüzdeki 4 hafta belirlenir ve maçlarımızı oynamaya devam edebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: haskoy3167

quote:

LAZİO 5-3 BENFICA

bence ilk 4 hafta maçları için bir son tarih belirlensin ( atıyorum 5 mart , 7 mart vs vs. ) bu tarihe kadar maçlarına gerekli özeni göstermeyen arkadaşlar 3-0 mağlup ilan edilsin. mamafih önümüzdeki 4 hafta belirlenir ve maçlarımızı oynamaya devam edebiliriz.

onu yazmayı unutmuşum pardon hemen hallediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: french press

Shaktar sahibi @demirelcanberk psn nickli arkadsa mesaj attım.. benim bu olaydan haberim yok diyor .. kardeşim isim yazdırmıştır falan çekiyor...
    arkadsın yerine başkasını bir başka kişiyi alalım

ben o arkdsla mac yaptım sorunsuzdu yanı
  • arkadaşlar psv teknik direkörü değişmiştir... yeni psn si mr-ekooo ilk sayfada bakabilirsiniz.
  • gs 1 porto 1 arkadaşı tebrik ederim çekişmeli maçtı
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomatter03

gs 1 porto 1 arkadaşı tebrik ederim çekişmeli maçtı

katılıyorum çok iyi maç oldu ben de rakibimi tebrik ederim
  • Napoli:3 PSV:1
    Rakibimi kutluyorum kirmizi karti yiyene kadar basa bas giden macta 2.golumu sans eseri atmamla birlikte kazandim fakat sunu soylemeden edemicem rakipler birbirinin oyununa saygi gostermek zorunda cunku gercekteki gibi oyuncularin gucleri 70ten sonra dusuyo ve ister istemez yan top ve vs organizasyonlar deniyoruz top rakibimize gecmesin diye bunu yanlis algilamayalim arkadaslar lutfen rakibe saygı...

• Napoli 3-1 PSV Keyifli maçtı. İlk yarı ortada 2.yarı kayboldum. Napoli'nin hücumda ki oyuncuları baya fark yarattı. Higuain'in hava topları çok tehlikeli. Tebrikler

Varsa online olan bekliyorum. PSV olarak online'ım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asparagas39

Napoli:3 PSV:1
    Rakibimi kutluyorum kirmizi karti yiyene kadar basa bas giden macta 2.golumu sans eseri atmamla birlikte kazandim fakat sunu soylemeden edemicem rakipler birbirinin oyununa saygi gostermek zorunda cunku gercekteki gibi oyuncularin gucleri 70ten sonra dusuyo ve ister istemez yan top ve vs organizasyonlar deniyoruz top rakibimize gecmesin diye bunu yanlis algilamayalim arkadaslar lutfen rakibe saygı...

aynen
  • Ajax-Olimpiakos-Aston Villa online'ım haberiniz olsun. PSN: MR-EKOOO
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Ajax-Olimpiakos-Aston Villa online'ım haberiniz olsun. PSN: MR-EKOOO

Yapalim hacim

• quote:

Orijinalden alıntı: erdogan_cicik

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Ajax-Olimpiakos-Aston Villa online'ım haberiniz olsun. PSN: MR-EKOOO

Yapalim hacim

Bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.