Şimdi Ara

Fifa 14 rakip aranıyor. (Proclup mode)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar proclup modunda 11-12 kişilik bi takımımız var. Fifa13 den beri beraberiz ve çeşitli sitelerin liglerinde de turnuvalara katılmışlığımız var. Ben burda başka bi arkadaşlarımız takımı varsa ''friendly'' olarak maç yapabileceğimizi düşündüm. Eğer böle arkadaşlarımız varsa eğlencesine maç yapabiliriz. Teamspeak üzerindende cok makara muhabbetlerimiz oluyor sizide davet edebiliriz

• Arkadaşlar sadece okumakla yetinmeyiin yok mu takımı olan bi arkadaş?
  • Takıma alım var mı
    Varsa genelde hangi saatlerde açıksınız
  • Her gece banko oynuyoruz. Takıma alım olup olmadığını arkadaşlarla bi görüşmem gerekior. Çünkü rastgele adam almıyoruz maalesef. Fifayı nezamandır oynadığını ve hangi mevkini sölersen sana dönüş yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenjinn

Her gece banko oynuyoruz. Takıma alım olup olmadığını arkadaşlarla bi görüşmem gerekior. Çünkü rastgele adam almıyoruz maalesef. Fifayı nezamandır oynadığını ve hangi mevkini sölersen sana dönüş yaparım

Fifa 2003 den beri oynuyorum . Haberdar edersen sevinirim. Mevki farketmez kanat olur forvet olur (orta saha ve forver kısaca)
  • arkadaşlar tek kişilik modda nasıl böle takım kuruyoruz yardımcı olursanız severim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgvn50

arkadaşlar tek kişilik modda nasıl böle takım kuruyoruz yardımcı olursanız severim

Single Pro. da zaten transfer filan oluyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımda yer varsa Defansif orta saha oynayabilirim. 2 yıldır oynuyorum ama iyiyim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.