Şimdi Ara

fifa 14 sakatlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu fifada sakatlanma olayı yokmu ben mi göremedim sahayı topallayarak terketme var oda oyuncu değiştırırsen oluyor onun dışında bişey yok fifa es geçmiş sanırım bu konuyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kimi zaman çok aşırı sakatlıklarda seni oyuncu değişikliğine zorluyor. bianda maç durup ekran değişiyor. daha başka ne gibi bişi arıyosun arkadaşım fifa es geçmez, adamlar çok gerçekçi yapıyolar (bence)
  • oyunun kendisine bişey dediğim yok zaten bu konu es geçilmiş sandım o kadar yoksa forever bir oyun

• oyunun kendisine bişey dediğim yok zaten bu konu es geçilmiş sandım o kadar yoksa forever bir oyun

• sakatlanma var, 2 maçlık sakat diyo mesela iki maç 18 dışına alcan yada kart basıp düzeltecen.

UT'den bahsediyorum tabi diğerlerini bilmiyom ama orlarda da vardır illaki.
  • 13 e göre biraz daha aza indirilmiş galiba , sen konu açınca farkettim çok az sakatlanma oluyor oyunada ben 1 defa karşılaştım ciddi sakatlıkla.
  • Enteresan doğrusu az olması bende ise tam tersi nedense, 3-4 maça mutlaka bir iki oyuncum sakatlanıyor, Baskıyı presi çok yaparım, oyun motorundan mıdır nedir bunun sonucu sakatlanma bende çok, belkide siz pek pres baskı yapmıyorsunuzdur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİFA 18 DEFANS YAPMA!
    7 yıl önce açıldı
    Fifa 19 online sorunu
    6 yıl önce açıldı
    FİFA 14 GENÇ OYUNCU ÖNERİSİ
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockelnes

Enteresan doğrusu az olması bende ise tam tersi nedense, 3-4 maça mutlaka bir iki oyuncum sakatlanıyor, Baskıyı presi çok yaparım, oyun motorundan mıdır nedir bunun sonucu sakatlanma bende çok, belkide siz pek pres baskı yapmıyorsunuzdur.

Aralıklarla press yapıyorum birkaç oyuncum dışında geri kalanını fazla koşturmuyorum fakat fifa 13 de böyle oynuyordum orada sakatlık oluyordu 14 de çok az karşılaştım.
  • FUT'da sakatlık var bende çok fazla oluyor iki üç maçda kesin biri sakatlanıyor. Sezon modu oynuyorsanız oyuncu sakatlansa bile oyuna devam edebiliyor.
  • Şenol Güneş kullanıcısına yanıt
    Yani aslında benimde öle harala gürele şeklinde değil zaten de, genelde bir oyuncuyu tac def ile yaklaştırrım, seçili bi oyuncuyuda tersi istikametinden sıkıştırrım vs, yani çok tuhaflıklar olmasından dolayı çarpışmalar taklalar parendeler falan abarttım tabi ama işte bi şekilde hep müdahale için zorlarım,
    Sakatlanmaların çokluğunu buna bağlıyorum çünkü benim sakatlanan oyuncum genelde karşı tarafın yaptığı hamle ile değilde benim teşebbüsüm sonucu sakatlanıyor. Bu yüzden bunuda oyun motoruna bağlıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.