Şimdi Ara

FIFA 14'te Süper Lig Oyuncu Güçleri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
2
Favori
28.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fifa 11 futda inform alex 88 miş SHO 91 PAS 90 DRI 95 http://gyazo.com/9d93b77dbfca042326c1fd1f55ce4598.png .Acaba 14de türkiyedeki inform oyuncular nasıl olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmur91 -- 31 Temmuz 2013; 10:58:51 >
  • @Mucuklu Sucurta arkadaşım SABRİ S. 99 yazmışşın
  • orjinalde zaten update geldiğinde oyuncu güçleri değişiyor diye biliyorum

mesela dany yavaştı hızlandırdılar

sneijder 87ydi 86 oldu

burak 81 mi 82 mi ne oldu
  • O değilde drogbayı max 60 pace yaparlar gibime geliyor mundar edicekler adamı.
  • Turkiye ligi ile ilgili hala bir haber olmaması bence Ligi'mizin olmadığına işaret.belki fb veya bjk de eklenir takım olarak ama komple Turkiye ligi bu senede olmayacak diye dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

Turkiye ligi ile ilgili hala bir haber olmaması bence Ligi'mizin olmadığına işaret.belki fb veya bjk de eklenir takım olarak ama komple Turkiye ligi bu senede olmayacak diye dusunuyorum.

EA ye sormuştum yaz sonu açıklanacak demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutnaderi

FIFA 14'te Süper Lig Oyuncu Güçleri

Alper'in değerleri bu olsa mükemmel bi silver olur UT'de tadından yenmez :D Gerçi az bişey daha sprint speedi olsa daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WrathChild -- 1 Ağustos 2013; 16:11:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: poena

quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

Turkiye ligi ile ilgili hala bir haber olmaması bence Ligi'mizin olmadığına işaret.belki fb veya bjk de eklenir takım olarak ama komple Turkiye ligi bu senede olmayacak diye dusunuyorum.

EA ye sormuştum yaz sonu açıklanacak demişti.

Türkiye ligi olmayacak gibime geliyor . Yine koyarlar dandik bir lig , bizim ligi koymazlar.
  • Fenerbahce,galatasaray olsa yeter bence cristianla online yakıp yıkıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Footbrazil -- 4 Ağustos 2013; 4:52:35 >
  • Chedjou ya 78 verenler var La adam fifa 13 winterde 82'ydi en iyi defans kartlarından biri verildi 85 oldu hala 78 yazıyorlar peh
  • quote:

O değilde drogbayı max 60 pace yaparlar gibime geliyor mundar edicekler adamı.

Hocam malesef 60-70 arası birşey olursa pace'i gerçeği yansıttığı anlamına gelir bu, ben maçlara gidiyorum sürekli, drogbanın bir depar attığını görmedim düzgün... Koşmuyor, koşamıyor adam... Zorlamaya gerek yok... Şimdi 2 ihtimal var FIFA 14 üzerine...

1) Yeni oyun motoru kurulacak PS4-XBOXOne ikilisine, pace oyunun tek uç özelliği olmaktan çıkacak...

2) FIFA hala zaten sadece pace'den ibaret değil, ben Giroud, Damiao gibi oyuncular ile de oynayabiliyorum... Ama Agbonlahor'un 100,000 Coin olması çok saçma...
  • quote:

quote:

Hocam malesef 60-70 arası birşey olursa pace'i gerçeği yansıttığı anlamına gelir bu, ben maçlara gidiyorum sürekli, drogbanın bir depar attığını görmedim düzgün... Koşmuyor, koşamıyor adam... Zorlamaya gerek yok... Şimdi 2 ihtimal var FIFA 14 üzerine...

1) Yeni oyun motoru kurulacak PS4-XBOXOne ikilisine, pace oyunun tek uç özelliği olmaktan çıkacak...

2) FIFA hala zaten sadece pace'den ibaret değil, ben Giroud, Damiao gibi oyuncular ile de oynayabiliyorum... Ama Agbonlahor'un 100,000 Coin olması çok saçma...

Hocam dünkü maçta drogbayı izlediysen iyi koşuyo yani 72-73 paceyi hakediyo

• milletk siz neyin kafasını yaşıosunuz oyunda türkiye ligi olmayacak ki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdogan_cicik

milletk siz neyin kafasını yaşıosunuz oyunda türkiye ligi olmayacak ki..

Kaynak varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb21

quote:

Orijinalden alıntı: erdogan_cicik

milletk siz neyin kafasını yaşıosunuz oyunda türkiye ligi olmayacak ki..

Kaynak varmi?

1 aya kalmaz kaynagı gözümüzle görecez. ben bimere basvuru yaptım cevabı bile gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanae0

quote:

quote:

Hocam dünkü maçta drogbayı izlediysen iyi koşuyo yani 72-73 paceyi hakediyo

Hocam eğer Alper'e 74 Pace veriliyorsa, Drogba maksimum 70 olur, hadi taş çatlasa sizin dediğiniz gibi 73 olur, daha fazlası olmaz, zaten EA'nın huyu var yaşlı adamların hızını düşürüyorlar...

Thierry Henry gibi adam bile 77 ile başladı sezona 82 ile bitirdi...

• Bazıları Webo ya 80 demiş
  • lig gelemeyecek siz ne tartışıyorsunuz

(tahmin , hissiyat)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafzafer2

lig gelemeyecek siz ne tartışıyorsunuz

(tahmin , hissiyat)

FIFA 14'te Süper Lig Oyuncu Güçleri

Evet ben de onu merak ettiğim için 2 saat önce soruyu sordum, şimdi bu cevapta ingilizce bilmeyen arkadaşlar için:

"Yaz devamı ile FIFA 14 oyununa eklenecek ligler hakkında onay gelecektir. Pusuda kalın."

Burada negatif bir cevap olmadığı gibi, pozitif bir cevap da yok... Ancak olacak gibi...

• Beyler, drogba pace de sınıfta kalır ama şut ve kafa 85+ bile olabilir. Volkan da bugünkü maçtan sonra min 83+ olur diye düşünüyorum :) MOTM'de 86 falan çıkar rahat rahat. :)))

Anton Ferdinand da çok sağlam savunmaydı.Overall 72 ydi. Bruno Alves ve Anton sağlam defanslar olur
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.