Şimdi Ara

FİFA 14 ULTİMATE TEAM OYUNCU-MEVKİ ANKETİ!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir arkadaşımız başka bir konu açmış oyundaki en iyiler diye.Arkadaşlardanda Anket talebi gelmiş.Anketi tamamladım.Herkesin oylarına açık şuanda.Oylamamızı yapalım ve sonuçlarını buradan paylaşacağım....Herkese katılımı için şimdiden teşekkürler....

https://www.onlineanketler.com/s/422bec0

Eğer Ankette düzeltilmesini istediğiniz yada eklenmesini istediğiniz birşey olursa veya yeni fikirleri olan buradan paylaşın lütfen......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gonadotropin -- 10 Aralık 2013; 11:35:17 >

• Gonadotropin G kullanıcısına yanıt
    Şu şekildede olabilir Serie A da en iyi lb yada La ligada en iyi lb yada İtalyan uyruklu en iyi cm vs.. sadeleştirmek için olabilir. Çalışman güzel olmuş arkdaşım eline sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: system44

Şu şekildede olabilir Serie A da en iyi lb yada La ligada en iyi lb yada İtalyan uyruklu en iyi cm vs.. sadeleştirmek için olabilir. Çalışman güzel olmuş arkdaşım eline sağlık.

Teşekkür ederim dostum.Başta aslında söylediğin gibi yapayım dedim ama anket çok uzun olacaktı o zaman.Belki daha sonra ligler için ayrı ayrı anketler yapabiliriz...Teşekkürler tavsiyen için...Bu arada şu anda 40 kişi anketi doldurmuş...
  • Gonadotropin G kullanıcısına yanıt
    Anakonuda paylaştınmı dostum. Hergün hatırlatmak amacıyla mesajı tekrarlarsan sonradan gelenlerde görür katılım çok olur. Sonuçta herkes için faydalı olacak bu anket
  • Paylaştım dostum.Sayfa atladıkça her sayfada paylaşıcam.Teşekkürler...
  • Doldurdum.Eline sağlık güzel anket olmuş.
    Ne zaman açıklamayı düşünüyorsun ?
  • equando kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum.Şu anda 45 kişi anketi doldurmuş.Artmaya devam ediyor.Biraz daha sayımız artsın daha iyi olur.1-2 gün içinde açıklarım sanırım.Sayıdaki artışın yavaşlamasına bağlı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİFA 14 GENÇ OYUNCU ÖNERİSİ
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende doldurdum ama genel olunca anket sonuçları doğru yorumlanmayabilir. Mesela ben bpl den başka lig kurmadım ve ankette hep bpl oyuncularını seçtim.
  • simetrik kullanıcısına yanıt
    Dostum sıkıntı olmaz.Çünkü tüm oyuncular grafik şeklinde çıkacak.Diğer liglerden en çok oylanan oyuncu da o lig hakkında bilgi verecektir....
  • Arkadaslar katilimci sayimiz 70 kisi oldu.Ana konuda son bir hatirlatma daha yaptim.Yarin sonuclari paylasacagim.Katilan herkese cok tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CM kategorisine "Selçuk İnan" eklenmeli.
  • Arkadaşlar anketi sonuçlandırdım.Toplam 88 katılım oldu sonuçlara buradan ulaşabilirsiniz http://forum.donanimhaber.com/m_85090504/tm.htm

Umarım faydalı olur.Katılan herkese çok teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.