Şimdi Ara

FIFA 14 Ultimate Team Turnuvası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar daha önce de benzerleri düzenlenen FIFA Ultimate Team turnuvalarına bir yenisini daha eklemek istiyorum. Daha önceki yıllarda da böyle turnuvalara katılmış ve çok keyifli maçlar aynı zamanda çok da değerli arkadaşlar kazanmıştım. Bu sefer de şahsen kendim bir turnuva düzenlemek istiyorum.

Turnuva Kurallari;

1 - Turnuva katılımcı sayısı 10 kişidir Ve katılımcılar tamamlandıktan sonra satışa konulacak kartları satın aldıktan sonra girişleri onaylanacaktır.
    2 - Turnuva 5'er takımdan oluşan 2 grup halinde başlayacaktır. Grup maçları rövanşlıdır.
    3 - Yarı final eşleşmeleri gruplarında ilk iki sırada yer alan takımların çapraz şekilde eşleşmesiyle ve rövanşlı oynanacaktır.
    4 - Turnuvaya katılım ücreti 15800 coindir ( EA'in satışlardan aldığı %5lik vergi ile bu rakam 15000'e düşmektedir).
    5 - Turnuva birincisine 100.000 ikinciye 50.000 coin ödül vardır.
    6 - Turnuvaya katılım şartı yoktur herkes istediği takımla katılabilir.
    7 - Turnuva için ödenen miktar ne sebeple olursa olsun iade edilmez.
    8 - Centilmenlik dışı hareketler, sinir bozucu gol sevinçleri, guest ( iki kişi ile oynama ) oyuncu özelliklerini artıran training kartlar kullananlara kesinlikle müsamaa tanınmayacak ve durumlardan herhangi birinin söz konusu olması hükmen mağlubiyet, ikinci tekrar ise diskalifiye ile cezalandırılacaktır.

Turnuvaya katılmak isteyenler gamertaglerini bu konunun altına yazabilirler. Hedeflenen kişi sayısına ulaşıldığında turnuvaya giriş ücretleri alınmaya başlanacaktır.
    Talep olursa katılımcı sayısı dolayısıyla ödüller arttırılacaktır.

FIFA 14 Ultimate Team Turnuvası

• Gamertag : OZguR2D2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.