Şimdi Ara

FIFA 15 Ana Konu -Türkiye Ligi Döndü + 20 EPL Stadyumu- (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
3
Favori
15.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akşam iki kulağımda iki telefon bir yandan da kardeşimin 'Abi şunu kurda cimbomu alıp dağıtıyım' demesiyle yanlış yere açmışım konuyu düzelttim kusura bakmayın iyi forumlar iyi eğlenceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByCoacH -- 15 Aralık 2014; 8:20:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByCoacH

Herkese selam umarım doğru yere yazıyorumdur şuan çok yoğunum çünkü lütfen kusuruma bakmayın.Arkadaşımın Leptop'una FİFA 15 kurduk ama böyle bir sorun aldık nasıl aşabiliriz lütfen yardım
    http://imgim.com/ads%C4%B1z111.jpg

Konu pc bölümü olmadığı gibi verdiğin oyun FIFA değil FM 2015.

• Merhaba. İki gün önce xbox.com sitesinden Fifa 15 Deluxe edition versiyon oyunu satın aldım. Bir arkadaştan 2. el aldığım makinada profilimi açtım. Daha önce fifa oynadığı için oyunu indirmeme gerek kalmadan açıldı. Ancak deluxe edition la gelmesi gerekn 2200 Fifa Points yok. Acaba oyunu silip tekrar yüklesem gelir mi?

• BENIM ICIN ZEWKLI BI GOLDU BU IYIDIR DEMIYORUM SIZLERDE DAHADA IYILERINI ATIYONUZDUR BANA GORE IYI GUZEL ATILAN GOLE HERZAMAN SAYGI DUYARIM SIZLERINDE SAYGI DUYACAĞINIZDAN EMINIM IYI OYUNLAR IYİ EGLENCELER [sm=flag

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESURYUREK_ -- 20 Ocak 2015; 10:45:40 >

• Merhaba arkadaşlar haftanın oyuncularını nasıl kadroma katabilitm transfer harici
  • Arkadaşlar gelen güncellemenin içeriği hakkında bilgisi olan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal antrenman yok mu bunda? Hani karşı takımı sadece kaleciyle bırakıp 11 kişi şut çektiğimiz falan mod.
  • learn play moduna gir orada practice bölümü var oradan girebilirsin.
  • xbox baslıgına yazdımama oyun fifa15 burayada yazayım belkı baska birilerı daha yardımcı olur..xbox one fifa15li paketi alıp oyunu yükledim ama origine giremıyorum
    sifre buyuk harf olayı origin dısındakı mail olayı flan o sekılde yaptım ama
    3ncü adımda bitir diyorum öyle kalıyor anlatabildimmi yardımcı olursanız cok sevınırım :s
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxfkcanxx

learn play moduna gir orada practice bölümü var oradan girebilirsin.

Okuduğum yorumlara göre yeni nesilde yok bu galiba, ben de bulamadım.
    EA...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilir ben xbox360 için söylemiştim.PCden girdim oyuna ondada sadece kaleci ile 1-1 var
  • hakan4046 H kullanıcısına yanıt
    halloldu dns değiştirince düzeldi..
  • fifa 15 ana konuda bu kadar az mesaj olması beni şaşırttı.. 8 sayfada aradığımı bulamadım.. gol leri otomatik kaydetme gibi birşey varmı ? varsa ayarı nerededir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoltan83

fifa 15 ana konuda bu kadar az mesaj olması beni şaşırttı.. 8 sayfada aradığımı bulamadım.. gol leri otomatik kaydetme gibi birşey varmı ? varsa ayarı nerededir ?

Burası xbox bölümü kardeş ne bekliyon

• quote:

Orijinalden alıntı: Henry Cavill

quote:

Orijinalden alıntı: zoltan83

fifa 15 ana konuda bu kadar az mesaj olması beni şaşırttı.. 8 sayfada aradığımı bulamadım.. gol leri otomatik kaydetme gibi birşey varmı ? varsa ayarı nerededir ?

Burası xbox bölümü kardeş ne bekliyon

Xbox ın tek eksiği gerçekten sadece kullanıcı sayısı..
  • fifa 15 head to head sarmıyor artık fazla online olan arkadaşlarımız eklesin 2 li sezon açarız tabi oynamak isterlerse tag: tabutr
  • Arkadaşlar ps4te ve xboxta online oynayıp karşılaştırabilecek biri var mı? Lag durumu nasıl? ne kadar sıklıkla lag veya latencyli maça denk geliyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    belki live alt yapısı yüzünden xbox 1 adım önde olabilir fakat latancy kırmızı olan adamlarla maça girmeden hemen çıkın oyundan soğuyorsunuz
  • xxfkcanxx kullanıcısına yanıt
    Yok ben kırmızıyı bırakın turuncu bile olsa girmiyorum zaten ama ps'te lag ve latency oranı oranı daha fazla gibi geliyor bana. Bu konuyla ilgili kesin bir bilgisi olan var mı?

Ps oyunculardan birini host yapıyor, xbox cloudu host yapıyor diye okudum ama bilgisi olan biri aydınlatırsa çok sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 ve xbox one sezon oyuncu sayisi 10 temmuz 2015 18.30.

Daha once diger yerlerde dedigim gibi, xbox live da online kalite iyi guzel ama oyuncu bulamayabiliyorsun . Daha cok real ile real denk geliyor o da herkez reali sectiginden dolayi.
     FIFA 15 Ana Konu -Türkiye Ligi Döndü + 20 EPL Stadyumu- FIFA 15 Ana Konu -Türkiye Ligi Döndü + 20 EPL Stadyumu-

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.