Şimdi Ara

Fifa 15 PC Pencere Modu Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
4.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar fifa16 alıp ikinci hesabını satacak arkadas varsa benimle irtibata gecebilirmi burdan mesaj atarlarsa ikinci hesabı hemen alırım 70 tl ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordWinchester

O hirsizlari aciklamasini beklediginiz kisinin kendisi hirsiz zaten. Forumda dun geceden beri problemler var son 2 gunluk mesajlar ucmus. Yoksa artik yeter diyip dun ifsa edicektim.
    Kendisinden iki hafta once mad max ve witcher aldim. Madmaxi hemen atmasina ragmen witcheri 2 haftadir aksam aticam sabah aticam diye oyaliyor. Gecen cumartesi para iadesi icin anlastik 4-5 gun sonra oyunu aldim hesabi aticam dedi hala hesap yok.
    Sifre degistirme dedigi olayda anlik mad maxde elden gider mi korkusuyla hesaba telefon ekledim. Yapilmamasi gerekir biliyorum ama boyle bir adama guvenilmiyor belki kendimi garantiye alirim diyip yaptim.
    Birde kendisi piskin piskin sorun bende degil yazmis insan hayret ediyor

Valla müdür bana fark etmiyor. Ben hesabı kendim açıyorum telefonuna ekliyorum hırsızın kralı gelsin avucunu yalar gider :)

• Hocam ne bileyim adam koymus oraya oyunları bende hazır aldı sandım. Simdiye dek sorun yasamadigim icin referansa falanda bakmadim. Nerden bileyim adamin dolandirici oldugunu
  • Gökhan hoca anında yolladı alınık fifa16
  • quote:

Orijinalden alıntı: innsofheaven

quote:

O hirsizlari aciklamasini beklediginiz kisinin kendisi hirsiz zaten. Forumda dun geceden beri problemler var son 2 gunluk mesajlar ucmus. Yoksa artik yeter diyip dun ifsa edicektim.
    Kendisinden iki hafta once mad max ve witcher aldim. Madmaxi hemen atmasina ragmen witcheri 2 haftadir aksam aticam sabah aticam diye oyaliyor. Gecen cumartesi para iadesi icin anlastik 4-5 gun sonra oyunu aldim hesabi aticam dedi hala hesap yok.
    Sifre degistirme dedigi olayda anlik mad maxde elden gider mi korkusuyla hesaba telefon ekledim. Yapilmamasi gerekir biliyorum ama boyle bir adama guvenilmiyor belki kendimi garantiye alirim diyip yaptim.

Valla müdür bana fark etmiyor. Ben hesabı kendim açıyorum telefonuna ekliyorum hırsızın kralı gelsin avucunu yalar gider :)

Fifa alsak kaca geliyo

• quote:

Orijinalden alıntı: RuF Koo7

quote:

Orijinalden alıntı: innsofheaven

quote:

Fifa alsak kaca geliyo

Markete giremiyor musun

• METAL GEAR SOLİD 5 THE PHANTOM PAİN P1 65 TL
  • Alalım işte ucuz bi marketten us de 180 tl ye geliyo p1 mi istiyon sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creativeflo -- 18 Eylül 2015; 15:06:10 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.