Şimdi Ara

Fifa 15 Playstation 4 Turnuva 2. ROUND ŞAMPİYON WALEUR5 TEBRİKLER (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
1
Favori
2.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gerçekten çok ilginç yaptıkları ben bu turnuvaya eğlenmek ve saygılı arkadaşlar veya abiler ile tanışmak için katıldım ama sanırım arkadaş başka amaçlar için katılmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu turnuvayı finali falan bosverin arkadas kazandı eline saglık bir dahaki turnuvada daha düzgün sekilde ayarlarız artık

• Arkadaslar yeni turnuvanin konusunu acacm ordan devam ederiz eski oynadigimiz arkdaslarla aldigimz kurallarla ve kisilerle devam edilecektir

• Evet her şey ortada. Ciddiye almayan adamın tackle ve faul sayıları da ortada.

Fifa 15 Playstation 4 Turnuva 2. ROUND ŞAMPİYON WALEUR5 TEBRİKLER Fifa 15 Playstation 4 Turnuva 2. ROUND ŞAMPİYON WALEUR5 TEBRİKLER Fifa 15 Playstation 4 Turnuva 2. ROUND ŞAMPİYON WALEUR5 TEBRİKLER Fifa 15 Playstation 4 Turnuva 2. ROUND ŞAMPİYON WALEUR5 TEBRİKLER Fifa 15 Playstation 4 Turnuva 2. ROUND ŞAMPİYON WALEUR5 TEBRİKLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atacani -- 10 Mayıs 2015; 18:51:58 >

• atacani kullanıcısına yanıt
    Eline saglık iyi ki cekmissin , herhalde maclar ilerledikce daha cok kaymaya baslamıs bende her yarı sahayı gectigimde indiriyordu tek golü de free kickten atabildim zaten
    Son attıgı golde de replay bitene kadar bekliyor karşıdakinin siniri oynatmak icin kazanmak icin her seyi yapmıs masallah adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorosman -- 10 Mayıs 2015; 19:09:53 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_105638190/f_//tm.htm#105638190

3. round arkadaşlar hyrlı olsun şimdiden
  • Ben waleur u görünce turnuvada bi sıkıntı olacağı aklıma geldi zaten.turnuvalara pek katılmazdım yeni yeni oynuyorum bundan sonraki her turnuvayada katılırım ama waleur varsa ben yokum arkadaş..kardeşlik ve oyun konularında sıkca saçma sapan mesajlar atar ps4 ü alması bile olaylıydı bu adamın.

• Öyle yada böyle şampiyona tebrikler ama yeni turnuvada bazı şeyleri dikkate alarak başlayalım.
  • o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat_09 -- 11 Mayıs 2015; 16:41:22 >
  • aynen solidsnake ede sorun sorunsuz ve keyiflice oynuyoruz arkadaşlar 3-0 yenseydi hiç birşey demezdi
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.