Şimdi Ara

Fifa 15 Playstation 4 Turnuva 3. ROUND ŞAMPİYON LEVERKUSEN-SAMETBAGGİO (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
2
Favori
3.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne acidan sordun kardes anormal bsy mi yaziyo orda ?
  • Hocam takımları açıklayın artık insanlar sabırsızlanıyor :)) bide yaş sınırımı koysak turnuvaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferhat_GS_09

Ne acidan sordun kardes anormal bsy mi yaziyo orda ?

Hocam bi kere yazmaniz yeterli yani onu soyluyor arkdas ne bu acele

• quote:

Orijinalden alıntı: erheroes13

Hocam takımları açıklayın artık insanlar sabırsızlanıyor :)) bide yaş sınırımı koysak turnuvaya

Eve gecince hocam daha gecemedim eve

• quote:

Orijinalden alıntı: sametbaggio

quote:

Orijinalden alıntı: erheroes13

Hocam takımları açıklayın artık insanlar sabırsızlanıyor :)) bide yaş sınırımı koysak turnuvaya

Eve gecince hocam daha gecemedim eve

helal hocam

• waleur5 denen velet turnuvadaysa kimsenin katılmasını önermiyorum. Sebebini öğrenmek isteyenler önceki turnuvadaki son mesajıma bakabilir. Aha buda linki:
    http://forum.donanimhaber.com/m_105109357/mpage_4//tm.htm#105662721

son mesajlarımada bakabilirler konudaki , hiç birine verecek cevabı yok.

Bu çocuğa rağmen katılırlarsa bilsinler ki 3-0 yenseniz bile üst tura o çıkıcak , siz öndeyken 2.gole gidiyorken bir anda maçtan çıkıcak ve 2.maç için zamanınızın dar olmasını söylemenize rağmen 2.yarıya kadar bekleyelim gol atmayalım ordan devam edelim diyip 1-1 yapıp dakika 45te maçtan çıkıcak. Böyle bir çocuk

• quote:

Orijinalden alıntı: atacani

waleur5 denen velet turnuvadaysa kimsenin katılmasını önermiyorum. Sebebini öğrenmek isteyenler önceki turnuvadaki son mesajıma bakabilir. Aha buda linki:
    http://forum.donanimhaber.com/m_105109357/mpage_4//tm.htm#105662721

son mesajlarımada bakabilirler konudaki , hiç birine verecek cevabı yok.

Bu çocuğa rağmen katılırlarsa bilsinler ki 3-0 yenseniz bile üst tura o çıkıcak , siz öndeyken 2.gole gidiyorken bir anda maçtan çıkıcak ve 2.maç için zamanınızın dar olmasını söylemenize rağmen 2.yarıya kadar bekleyelim gol atmayalım ordan devam edelim diyip 1-1 yapıp dakika 45te maçtan çıkıcak. Böyle bir çocuk

yaziklar olsun abi sanane katilirim katilmam aende katil orda kapisalim yasimi bilmiyorsun velet diyorsun uzatma artik yeni turnuvaya hazirim mental olarak

• herkes oynarken kimin ne olduğu az çok ortaya çıkar.. böyle şeyler bir olur iki olur sonra gerçek ortaya çıkar.. kim ne yaparsa yapsın kendine yapar.. emek verip mücadele edene saygısızlık yapan kim olursa olsun taviz vermemek lazım.. şunun şurasında zevkine oyun oynuyacağız.. kimsenin kalbini kırmaya hakkına girmeye gerek yok..
  • atacani kullanıcısına yanıt
    orda senin hatan var psn den koptuk ikimizde gelip laf ediyorsun bari yensen o mac bisey demicem zevkine diye aciyoruz 3 0 yendim diyorsun gel gir turnuvaya kendine cok guveniyorsan yen burda samete ve bana laf edemessin senin ciftligin deol burasi sen yokken ben vardim simdi huzuru bozma sessiz ol

• quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

orda senin hatan var psn den koptuk ikimizde gelip laf ediyorsun bari yensen o mac bisey demicem zevkine diye aciyoruz 3 0 yendim diyorsun gel gir turnuvaya kendine cok guveniyorsan yen burda samete ve bana laf edemessin senin ciftligin deol burasi sen yokken ben vardim simdi huzuru bozma sessiz ol

Zevkine oynamadığımızın kanıtını da koydum emek hırsızı troll velet

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat_09

herkes oynarken kimin ne olduğu az çok ortaya çıkar.. böyle şeyler bir olur iki olur sonra gerçek ortaya çıkar.. kim ne yaparsa yapsın kendine yapar.. emek verip mücadele edene saygısızlık yapan kim olursa olsun taviz vermemek lazım.. şunun şurasında zevkine oyun oynuyacağız.. kimsenin kalbini kırmaya hakkına girmeye gerek yok..

hocam yargisiz infaz yapan cok 4 0 yenildigim oldu cikmadim bu pro arkadasla oynarkenmi cikacam hocam bu arada size pm atarim mesajinizi yeni gordum tekrar hayirli olsun katiliminiz

• quote:

herkes oynarken kimin ne olduğu az çok ortaya çıkar.. böyle şeyler bir olur iki olur sonra gerçek ortaya çıkar.. kim ne yaparsa yapsın kendine yapar.. emek verip mücadele edene saygısızlık yapan kim olursa olsun taviz vermemek lazım.. şunun şurasında zevkine oyun oynuyacağız.. kimsenin kalbini kırmaya hakkına girmeye gerek yok..

Bir de oldu iki de üçte hakkında olumlu görüşü olan bir kişi yok bu veletin

• quote:

quote:

yav he he dostum yediremiyorsun sus bi artik senimi cekicez git pm den yaz bana uzatma

• quote:

quote:

hocam yargisiz infaz yapan cok 4 0 yenildigim oldu cikmadim bu pro arkadasla oynarkenmi cikacam hocam bu arada size pm atarim mesajinizi yeni gordum tekrar hayirli olsun katiliminiz

yok kardeşim ben senin için bir şey demedim, genel olarak konuştum. sen şimdi 1. olmuşsun, mutlaka emek vermişssindir tabiki de olmuşsundur, ben ortaya genel konuştum.. yoksa yeni gelmiş ve muhabbeti bilmeyen biri olarak kimsenin hakkında konuşmak benim hakkım değil.. ben kimse kimseye yamuk yapmasın mutlaka ortaya çıkar nereye kadar cirkeflik yaparak gidebilir ki biri demek istedim..

• quote:

quote:

quote:

yok kardeşim ben senin için bir şey demedim, genel olarak konuştum. sen şimdi 1. olmuşsun, mutlaka emek vermişssindir tabiki de olmuşsundur, ben ortaya genel konuştum.. yoksa yeni gelmiş ve muhabbeti bilmeyen biri olarak kimsenin hakkında konuşmak benim hakkım değil.. ben kimse kimseye yamuk yapmasın mutlaka ortaya çıkar nereye kadar cirkeflik yaparak gidebilir ki biri demek istedim..

yok genel dedigini anladim adamsin

• quote:

quote:

quote:

yav he he dostum yediremiyorsun sus bi artik senimi cekicez git pm den yaz bana uzatma

3-0 yenilip pabucumun şampiyonu oluşunu mu yediremicem, bu turnuvayada alınmazsın bence sanmiyorum seni alcagini

• quote:

Evet her şey ortada. Ciddiye almayan adamın tackle ve faul sayıları da ortada.

Fifa 15 Playstation 4 Turnuva 3. ROUND ŞAMPİYON LEVERKUSEN-SAMETBAGGİO Fifa 15 Playstation 4 Turnuva 3. ROUND ŞAMPİYON LEVERKUSEN-SAMETBAGGİO Fifa 15 Playstation 4 Turnuva 3. ROUND ŞAMPİYON LEVERKUSEN-SAMETBAGGİO Fifa 15 Playstation 4 Turnuva 3. ROUND ŞAMPİYON LEVERKUSEN-SAMETBAGGİO Fifa 15 Playstation 4 Turnuva 3. ROUND ŞAMPİYON LEVERKUSEN-SAMETBAGGİO

Şurada dursun bu da madem.

• quote:

Orijinalden alıntı: sametbaggio

quote:

Orijinalden alıntı: Ferhat_GS_09

Ne acidan sordun kardes anormal bsy mi yaziyo orda ?

Hocam bi kere yazmaniz yeterli yani onu soyluyor arkdas ne bu acele

hocam guzel macdi

• arkadas ne yazıyor bilmiyorum bende blocklu psnde engel koydum gereksiz rahatsız edici mesajları ve kendi seviyesindeki esprileri yüzünden onunla maçım çıkarsa da hükmen yenik sayılmaya razıyım , hic sinirimi bozamam yensin sevinsin o bi de mesajlarına karsılıl verip egosunu tatmin edemem

• turnuvaya girmeme engel olma cabalari var ama tabikide giricem herkes esit burda unvanida korumam lazim eglenceli bir turnuva olucak sorunsuz sekildi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.