Şimdi Ara

Fifa 15 Playstation 4 Turnuva 3. ROUND ŞAMPİYON LEVERKUSEN-SAMETBAGGİO (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
2
Favori
3.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Schalke 0-1 Tottenham

Eline saglık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş sen yoksun turnuvuda anla artık yazma şuraya konuyu kirletmeye başladın başkasıda girmeyecek artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erheroes13 -- 13 Mayıs 2015; 15:34:45 >
  • erheroes13 kullanıcısına yanıt
    iftira atıp hakaret eden biri yüzündenmi? ozaman yazıklar olsun dostum başka birşey demiyorum düzgünce oyununmu oynadım sansda yanımda kazandım adam deilsine kadar hakaret edildi oyunuma bana ozaman hakaret edenlerde oynamasın?
  • selam beyler boş yer olursa yazarmısınız
  • Sana kim hakaret etti ?

• Roma grubunda olanlar varsa gelsin yapalım maçları
  • erheroes13 kullanıcısına yanıt
    uzatmak istemiyorum çoğunluk istmeiyorsa oynamam doğru olmaz size iyi turnuvalar htepinizin tekrar canı saolsun bende online oynarım artık iyi turnuvalar
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    Buradaki grup tamamlanmış,sende pro club'a gelirsin kanka
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

uzatmak istemiyorum çoğunluk istmeiyorsa oynamam doğru olmaz size iyi turnuvalar htepinizin tekrar canı saolsun bende online oynarım artık iyi turnuvalar

Bunu kaçıncıya diyosun artık yazma şu konuya pro'da oynayacaksan emre hocamla özelden konuş konuyu kirletme daha fazla

• Turnuvaya katılmak istiyoruz

Gereğini arz ederim.
  • Turnuvaya çoktan başlanıldı bir sonra ki turnuvada önceden yazarsanız sizde oynayabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: erheroes13

Turnuvaya çoktan başlanıldı bir sonra ki turnuvada önceden yazarsanız sizde oynayabilirsiniz

Dostum kayıtlar devam ederken yazdık turnuvaya katılmak istediğimizi ama alınmadık..

Neyse sağlık olsun iyi maçlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiFAMaster10 -- 13 Mayıs 2015; 17:16:46 >
  • quote:

Turnuvaya çoktan başlanıldı bir sonra ki turnuvada önceden yazarsanız sizde oynayabilirsiniz

bilgilendirme icin tesekkurler bos takim olursa ben gecmek istiyorum samet arkadasimizla mesajlasicam bu konu hakkinda tekrardan iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: FiFAMaster10

quote:

Dostum kayıtlar devam ederken yazdık turnuvaya katılmak istediğimizi ama alınmadık..

Neyse sağlık olsun iyi maçlar.

ben kayda yetisemedim sanirsam ama sen erken yaiasinda dolmus sansina saglik olsun

• ROMA 1 - 1 INTER
    INTER 2 - 0 ROMA

TEŞEKKÜRLER EMRETOR KARDEŞİM.. BAŞARILAR
  • Samet hocanın turnuvaları forumun gözdesi oldu

• Pro Club'da yer almak isteyen arkadaşlar bana pm yollasın,herkese kapımız açık
    Listeyi Samet hoca listeye ekleyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 13 Mayıs 2015; 17:40:08 >
  • LİVERPOOL 1 - 1 INTER
    INTER 2 - 1 LİVERPOOL

TEŞEKKÜRLER ERHEROS KARDEŞİM.. BAŞARILAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcelik-

Samet hocanın turnuvaları forumun gözdesi oldu

Hepimizin sayesin de hocam tekrar tesekkurler ilgi gosteren ilgilenen arkdaslara

• serhat_09 kullanıcısına yanıt
    Bende teşekkür ederim kardeşim güzel maçlar oldu başarılar

Tehlike çanları çalmaya başladı 4 maç 2 puan taraftarlardan istifa sesleri gelmeye başladı

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.