Şimdi Ara

[FİFA 15 PS4 ANA KONU] NEXT GENERATION (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.114
Cevap
87
Favori
548.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Recharged

quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

quote:

Fenerbahçe oyunda arkadaşlar, IGN paylaştı az önce.

[FİFA 15 PS4 ANA KONU] NEXT GENERATION

link atsana zahmet olmazsa ben göremedim

Yayın az önce bitti hocam. Yukarıda attığım linkte vardı. Çokta bir şey göstermediler. Bir kaç ağır çekim gösterdiler oyun içinde. Muhtemelen BSC'de veya yine IGN'de görürüz o görüntüleri.

yok onu demiyorum bu ss'in linkini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gorkem.IX kullanıcısına yanıt
    Attıkları link canlı yayına yönlendiriyordu. Attıkları tweet aşağıda.

https://twitter.com/IGN/status/476795523333378048
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: quanch

quote:

E hadi hayırlı olsun inşallah Beşiktaş da olur. Çok özledim. Yanlız ben yayını kaçırdım sanırım.

Evet az önce bitti ancak ben Beşiktaş'ın olacağını düşünmüyorum dostum bir Beşiktaş'lı olarak. Bizim kulüp başkanları ve yöneticiler böyle bir reklamı nasıl kaçırıyorlar anlamış değilim.

Geçen biri link atmıştı forza forumunda bir konuyu.Beşiktaş da tff ye lisans belgesi yollamış Fifa 15 için.

Beşiktaş olsa yemişim momentumunu diyeceğim arkadaş vallahi

• quote:

Attıkları link canlı yayına yönlendiriyordu. Attıkları tweet aşağıda.

çok iyi valla ya sonunda geldi fenerbahçemiz harbi galiba 13~14 sezonu forması olsaydı daha iyiydi yalnız bu ss bayağıdır dolaşıyordu fan made sanırım.

• Hakan abiye sordum şimdi. Bilgisi yokmuş Beşiktaş konusunda. Bu kötü oldu, neyse umudu yitirmeyelim. IGN ne diye Fenerbahçe forması paylaşsın ama değil mi ? Boş değildir ve oyundadır muhtemelen. Yani bir çok takım varken, neden son iki yıldır oyunda yer almayan Fenerbahçe paylaşılsın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter M.

quote:

Orijinalden alıntı: ErtugDark

quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

quote:

Orijinalden alıntı: ErtugDark

quote:

Orijinalden alıntı: omzunda_muzikaletli_zenci

futheadnews paylasti.

yeni aydinlatma, oyuncu modelleri ve saha efektleriymis.

yerdeki ayak izleri nedir yaw fifa world cup 2002 olmuş resmen.. ayak izimi var futbolda :)

hocam bu dediğini espri olarak algılıyorum :) yoğun yağmurlu bir havada bir çok stadın zemini ağırlaşıyor ve bu görüntü oluşuyor.. bence gayet güzel bir detay

espri değil dostum.. ben hiç nou campda yada sağlam bi stadda sağlam yapmurdan iz olduğunu hatırlamıyom.. belki çok kuzey mesela tromsonun sahası gibi çamurdan sahalarda iz olabilir oda 5 senede 1 denk gelir yani.. yani varsa bi örneği göster derim :)

Belki stad sağlam değildir .Ayrıca yağmurun şiddetine de bağlı o biraz.

Beyler bu nedir ya ? Açılın bu sene adamlar şov yapmaya geliyor.

• IGN yayınını izleyen var mı ? Gameplay gösterildi mi ?
  • quote:

Link atarmisin fifa 11 e benzettim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Rosé Immortal

quote:

Link atarmisin fifa 11 e benzettim ben

• Evet beklediğimiz habere sonunda kavuşmuş olduk fenerbahçeliler olarak hayırlı olsun..
  • Forma 12/13 sezonu. Nerden bulmuşlar nereden capture edilmiş bu fotoğraf ilginç doğrusu. Muhtemelen pc için yapılmış fenerbahçe yamasından bir ss felandir ama fotonun önemi yok IGN'in bu haberde fenerbahçe fotoğrafı kullanması oyunda Fenerbahçe'nin olacağını gösteriyor. Başka mantıklı bir açıklaması yok.

Aynı fotoğraf 12 mayıs'ta fanatik haberinde kullanılmış. Yani bu fotopraf resmi değil o kesin

http://www.fanatik.com.tr/2014/05/12/fenerbahce-fifa-15te-369345
  • Azicik guizaya benziyor yavas yavas bilgiler gelir tr dublajli izleyonce daha iyi anladik gelismeleri yenilikleri bence cok iyi yenilikler.

• IGN 'in videosu geldi youtube'a

• quote:

Orijinalden alıntı: TalhaTsc

quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Oyunda Türkiye liginin olmasında şöyle bir durum var.Biliyorsunuz kulüpler federasyona tek tek lisans vermeli.Fenerbahçeden sonra Bursaspor da 3 yıllık lisans vermiş federasyona Fifa 15den başlamak üzere.Takimlarinin tamamı lisans gönderdiğinde lig oyuna koyulacak.Bursasporun bu hareketi umutlandırdı beni.Ligimiz olursa gerçekten scriptlere orta kafa gollerine lob paslara rağmen eşsiz bir oyun deneyimi yaşarız.

Kardeşim ÇOOOOK Sevindim Bursasporlu Olarak kaynağın varmı yani Bursaspor Fifa 15 te mi ?

Böyle bişey harbiden var mı yahu kulağımızada gelmedi hiç hayret. :) İnşallah Bursasporum Fifa 15'te olur mesajı görünce bile heyecanlandım. Türkiye ligi olsun olsun ve L1+üçgen olayının etkisi azaltılsın başkada bişey istemiyorum Fifa 15'ten.

• GreenWhite. kullanıcısına yanıt
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Son ıGN videosunu izlerken bir pozisyonda top busquets'e geliyor. Burada yeniliklerden biri farkediliyor. Daha gerçekçi vücut yapıları olacağı söylenmişti dikkatimi çekti busquets'i daha ince yapmışlar ki doğrusuda buydu ince yapılı bir oyuncuydu.

Fifa 14'tende bir örnek buldum bu şekilde baktığınızda farkı daha iyi anlarsınız. 14'te oyuncuların bacakları,bel üstleri aynıydı sadece boy farkları vardı

• K U N kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sağolasın gece gece çok iyi geldi bu haber. :)
  • Fenerliler seviniyor da FIFA 15'te olacakları için (bana çok komik geliyor) ama Şampiyonlar Ligin'de Fener bloke olcakmış (bence bu daha komik)

En önemlisi de Türkiye liginde durum nedir?Adamlar Almanya'nın 3. ligini koyacak bizim hala Süper lig yok.Klüplerin harekete geçmesi lazım ya da bu iş ile TFF ilgilenmeli.Zor bir şey değil ve bu ülkemize de büyük katkı sağalayacak bir şey.Milyonlarca kişi oynuyor bu oyunu.Bizim tüm takımlarımızın tanınırlığını arttırır bu durum.
  • ultraslan_34 kullanıcısına yanıt
    Önceden feneri koymazlar diyordunuz koydular ve şimdide şl liginde yoksunuz diyorsunuz yarın orayada girersek bakalım ne diyeceksiniz.

• Bazı fenerbahçeli oyuncuların güçleri sızdırıldı burdanda fenerbahçenin oyunda olduğunu çıkarabiliriz çünkü oyuncu kartlarında fenerbahçe amblemi var

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t1.0-9/10383518_766892236694716_3440872255086079190_n.jpg

resim linkte
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.