Şimdi Ara

[FİFA 15 PS4 ANA KONU] NEXT GENERATION (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.114
Cevap
87
Favori
546.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Final maçları ve derbi maçlarının havalarının ayrı olması gerek.Bu maçlarda extra sunumların, göreselliğin,atmosferin farklı olması gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önlerden
    Reserved

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan_aysen

Turk lıgı olsun
    Turk spıker olsun
    Momentum olmasın
    Trıbunler maca endekslı olsun (sahaya konfetı yağsın, meşale yakılsın vs)
    Sampıyonlar Lıgı lısansı alınsın

cok seymı ıstıyorum

Türk spiker mükemmel olurdu rıdvan da yorumcu :)
    aslında bunu ea etliye sütlüye dokunmadan bedava yapabilir, tr de bir Şirketle anlaşır tüm çalışmayı yaptırır, oyuna entegre eder, tr 3-5 tl eklse üstüne 10 katıyla geri alır yatırdığı parayı qmq uğraşmıyorlar, kimsenin tr yi iplediği filan tok futbol alanında.
    her sene iki tanım Cl de boy gösterse, en aZından 2-3 senede bir uefa kupası filan alsak bakın nasıl yapıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu federasyondan bir cacık olmaz.fener ve tr ligi yine olmaz, dil desteği ise anca 3 4 yıl sonra. Spiker ise hayal

Şike yüzünden yok diyenlere; ya he hee

• Stsl'nin olmamasının şikeyle doğrudan olarak bir ilgisi yok. Fakat dolaylı yoldan var.
    Oyun firmalarıyla iletişimi sağlayan adam tff'nin başında. Onun tff'nin başına geçmesine neden olan durum ise şike sürecidir. Bu kadar basit.

Fenerbahçe'nin olmamasının ise doğrudan şikeyle ilgisi vardır. Juventus neden ordaydı diye örnek vermeyin. Fenerbahçe gibi takımlar Fifa'da olmak için para verir, Juventus gibi takımlar ise para alır. (Bu bir örnek sadece)
    Juventus'un olmaması Fifa için büyük dezavantajdır. Fenerbahçe'nin olmaması Fifa'yı olumsuz ya da olumlu etkilemez.
    Juventus'un lobi gücüyle Fenerbahçe'ninkini bir tutmayın. Ayrıca "imzayı atan arkadaş öldü bizi bağlamaz", "bu tarlalar şimdi şey oluyor yani, şey işçiler ordan tarlalar, iyi dilekler işte canım" gibi savunma yapan bir başkan ve avukatlar olduğu sürece Fenerbahçe'den uluslararası ilişkilerde bir başarı beklemeyin.

• Beyler konu sikeye kadar gitmis cimbomluyum konunun sike alakasi yok. Bi zbi abi ile bizzat ugrastik konuyu anlatayim. Diyorlardi Kulupler birliginde soz. Kulupler birligi pazarlama bolumu bizzat telefon ile gorustuk. Cevap TFF ve kulupler
    TFF lisans ve pazarlama departmanindan bir beyfendi ile bizzat ben gorustum aldigim cevap. EA bize basvuru yapiyor. Alinan karar geregi kuluplere yonlendiriyoruz. Kulupler devasal paralar istiyor. EA de almiyor. Bende Gs nasil var dedim. Bryfendi Gs 2015 yilina kadar bireysel olarak anlasmali. Kisacasi 2015 den snra Gs ninde olup olmayacagi mechul. Ama Gs bu tur seylere onem verior. Sorun TUPCU GITMESI LAZIM.

• EA sports zaten almak isteyecektir süper ligi.Bizim ea sports'a değil klüplere baskı yapmamız lazım.Sorun bizim klüplerin fazla para istemesinden kaynaklanıyor.Acilen organize olunup yetkililerle iletişime geçilmeli.
  • Omer temelli gecen senede olacak demisti.alacaktim olsaydi

• Fifa 14 den çok daha iyi olacağı zannediyorum bu oyunun.Fenerbahçe olursa tabiki iyi olur ama inş süper lig olur.

• Bu oyundan çok umutluyum grafik olarak, umarım batırdıkları oynanışı da tekrar eski haline getirirler Fifa 15'te.
  • Valla ben de FIFA 14 den vazgeçtim FIFA 12 UTu oynarım yazın.Eylül oldu mu FIFA 15!İnşallah Momentum Out Fb in olur.Sizce bu nesilde FIFA 15 in 14den pek farkı olur mu?

• Valla ben bizzat Trabzonspor yönetimiyle görüştüm (Haciosmanoglu aile dostumuzdur yanlis anlasilmasin) EA ile yönetim gorusuyormus eğer bi puruzlenme cikmazsa Trabzonspor Fifa15 de olabilir.Fenerbahçe ise kesin olacak arkadaşlar kulak misafiri oldum taraftarlara bir hediye olacakmis.

• Selam forumdaşlar,
    Bir arkadaşın Türkiye Süper Liginin Fifa 15'te yer alması için başlattığı kampanya, hep birlikte destek olalım
    http://www.change.org/t...paign=supporter_message
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denizmax

Selam forumdaşlar,
    Bir arkadaşın Türkiye Süper Liginin Fifa 15'te yer alması için başlattığı kampanya, hep birlikte destek olalım
    http://www.change.org/t...paign=supporter_message

Link yanlış zaten ama bu tür imzalar vs. hiç bir işe yaramıyor ne yazık ki. Konu TFF ile EA arasında. TFF başkanının asıl işi tüp olduğundan kafada o şekilde çalışıyor.
  • Yapay zeka düzeltilmeli
    Oyuncularin Gölgelerinde problemler var.
    Her sene oyun motorunu değiştirdik bu sene cok farkli olacak diyorlar ama hicbirsey değişmiyor

• Pes6yi oynuyanlar bilir .
    online modunda 15dkda bir online dunya kupasi - online 4 yildiz - online 5 yildiz turnuvalar vardi .

benim istedigim mod online transferli lig .
  • Umarım kornerlerin,havadan uzun topların etkisi azalır.
    Yeni nesile yepyeni bir oyunla baslarız insallah

• Momentumu neden beğenmiyorsunuz ki? Bence gerçekçiligini gösteriyor oyunun. Takımın maç esnasında performansı ilerleyen dakikalardada oyuna yansıyor. Bu kalkmaz inşallah.

Fenerbahçe olursa çok güzel olur ama Ömer Temelli 2 senedir aynı şeyi diyor , inanasım gelmiyor.

• mg21 kullanıcısına yanıt
    Online transferli lig olsa herkes takımını messi ronaldolarla doldurur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

Online transferli lig olsa herkes takımını messi ronaldolarla doldurur.

hocam biz zamaninda fifatr.com - pesturkiye.net e online transferli ligler yapiyorduk .

herkesin baslangic butcesi atiyorum 100m'idi maç başı
    galibiyet/beraberlik/mağlubiyet'e göre 10-15-20m kazanıyorduk
    her sezon en fazla 5 futbolcu alınabiliyordu
    oyuncuların fiyatları overall'a göre belirleniyordu .
    lig içinde bir futbolcuyu sadece bir takım transfer edebiliyordu .
    77 overall olan bir futbolcunun fiyatı 30m iken messi-ronaldo 250m civarinda oluyordu
    haliyle onları almak için sağlam oynamak ve baya para biriktirmek gerekiyordu .

fifa2009 yada 2010da online ligler olduğunu hatırlıyorum , bunun bir tık ötesi online transferli liglerdir .

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.