Bildirim
[FİFA 15 PS4 ANA KONU] NEXT GENERATION (893. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yukari.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Ya seasons yapamiyorum.bayadir girmiyordum fifaya bi online atayim dedim online information ile ilgili hata var diyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ps4 de psn adresım PEMBO1299 maç yapmak ısteyenlerı beklıyorum..aldıgım takımlar sevilla;celtic -
Defansı nasıl yapıyorsun dostum? hangi tuşları kullanıyorsun? biraz bilgi ver bize. Bu momentum hakkında ne diyorsun? sanada oluyormu bazen adamlar saçmalamaya başlıyor falan? Ben anlamıyorum rakip takımın adamlarına motor takılmış gibi oluyor bazen adamı durduramıyorsun. Varsa bu işin bir sırrı bizede söyleyin lütfen -
Arkadaslar birsey soracagim.suan da psn de satilan FIFA 15 DELUXE EDITION 74 tl .full oyun dimi alirsam bir sikinti olmaz
full oyun hiçbir sıkıntı olmaz -
Tesekkurler
Arkadaşlar gollerimi SHARE tuşu ile kaydettim fakat, nereden izleyeceğim yani oyunun menüsünde golleri izleyebileceğim hiç bir yer yok yardımcı olabilir misiniz? -
quote:
Orijinalden alıntı: No More Sorrow
Arkadaşlar gollerimi SHARE tuşu ile kaydettim fakat, nereden izleyeceğim yani oyunun menüsünde golleri izleyebileceğim hiç bir yer yok yardımcı olabilir misiniz?
Oyun içerisinde değil, Playstation'ın ana menüsünden (dashboard) ulaşırsınız o videolara. Adını unuttuğum bir kısımdan giriliyor kayıtlı video ve fotolara. Araştırırsanız hemen bulursunuz zaten. -
quote:
Orijinalden alıntı: camps81
Defansı nasıl yapıyorsun dostum? hangi tuşları kullanıyorsun? biraz bilgi ver bize. Bu momentum hakkında ne diyorsun? sanada oluyormu bazen adamlar saçmalamaya başlıyor falan? Ben anlamıyorum rakip takımın adamlarına motor takılmış gibi oluyor bazen adamı durduramıyorsun. Varsa bu işin bir sırrı bizede söyleyin lütfen
Momentum benimde başıma geliyor mümkün olduğunca sakin oynamak gerek.
Garanti gollere yönelmek gerekiyor boş kale vs.
Defans yapmak artık kişesel beceriye giriyor ben herhangi bir taktik kullanmıyorum sadece el alışkanlığı.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Azor Ahai
quote:
Orijinalden alıntı: No More Sorrow
Arkadaşlar gollerimi SHARE tuşu ile kaydettim fakat, nereden izleyeceğim yani oyunun menüsünde golleri izleyebileceğim hiç bir yer yok yardımcı olabilir misiniz?
Oyun içerisinde değil, Playstation'ın ana menüsünden (dashboard) ulaşırsınız o videolara. Adını unuttuğum bir kısımdan giriliyor kayıtlı video ve fotolara. Araştırırsanız hemen bulursunuz zaten.
Ben gollerimi kaydettiğimi sanıyordum fakat golü attıktan sonra yada maç sonu oyun özetinde gollerime girip ''SHARE'' tuşuna basıyorum ''Videoyu Kaydet'' diyorum fakat gol dışında ki başka pozisyonları kaydetiyor? Ve kaydettiğim saçma videoları silemiyorum?
-
Teşekkürler arkadaşım.Birde bilmek istediğim; defans yaparken hemen rakibin karşısındaki adam olup uygun zamanda O tuşunamı basıyorsun yoksa, sıfır tuşunu basılımı tutuyorsun, yoksa teammate adam karşılayıp sen pas verebileceği adamımı tutuyorsun? çok soru sordum galiba :) ama idare et, bazen gerçekten çok sinir bozuyor oyun.senin psn nedir? arada belki maç yaparız. benimki: basbalya uyarsa ekle -
quote:
Orijinalden alıntı: camps81
Teşekkürler arkadaşım.Birde bilmek istediğim; defans yaparken hemen rakibin karşısındaki adam olup uygun zamanda O tuşunamı basıyorsun yoksa, sıfır tuşunu basılımı tutuyorsun, yoksa teammate adam karşılayıp sen pas verebileceği adamımı tutuyorsun? çok soru sordum galiba :) ama idare et, bazen gerçekten çok sinir bozuyor oyun.senin psn nedir? arada belki maç yaparız. benimki: basbalya uyarsa ekle
Ben genelde kontrolümde olan oyuncu ile rakibin yöneleceği noktaya doğru hareket ederim.
R1 ile otomatik olarak baskı uygularım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler Yunus arkadaşım -
Arkadaşlar ben ve arkadaşımda plus hesabı var. Biz ikimiz aynı cihazdan kendi hesaplarımızı girip co-op seasons oynayabilir miyiz ?
Arkadaşlar forumda yeniyim o yüzden ana konuya yazmak istedim.Yakında İnşAllah ps4 sahibi olacağım.Acaba Fifa 15'i 50 tl civarına bulabilir miyim ? Satıcının sağlam olması önemli.Bilgisi olan iletişime geçerse sevinirim.Ayrıca ikinci el olabilir,online oynarken sorun çıkarır mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DwaynEnrique -- 7 Haziran 2015; 1:21:20 > -
quote:
Orijinalden alıntı: DwaynEnrique
Arkadaşlar forumda yeniyim o yüzden ana konuya yazmak istedim.Yakında İnşAllah ps4 sahibi olacağım.Acaba Fifa 15'i 50 tl civarına bulabilir miyim ? Satıcının sağlam olması önemli.Bilgisi olan iletişime geçerse sevinirim.Ayrıca ikinci el olabilir,online oynarken sorun çıkarır mı ?
Ikinci el olsa da fark etmez online oynarsiniz. Kutulu ne kadar bulabilirsiniz bilmiyorum ama dijital alirsaniz 30-35 liraya bile bulursunuz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevap için teşekkürler.Bir sorum daha olacak rahatsız etmiyorsam.Dijital ile kutulu arasındaki fark nedir ? Ps3 almadım,ps2 den ps4'e geçtiğim için bilgim yok yeteri kadar. -
quote:
Orijinalden alıntı: DwaynEnrique
Cevap için teşekkürler.Bir sorum daha olacak rahatsız etmiyorsam.Dijital ile kutulu arasındaki fark nedir ? Ps3 almadım,ps2 den ps4'e geçtiğim için bilgim yok yeteri kadar.
Dijital oyunlarda direk download edip oynuyorsunuz, disk yok yani. Bir de bir dijital oyunu iki kisi paylasabiliyor, buna da kardeslik deniyor. Böylece oyunlar ucuza geliyor. Forumi biraz karistirirsaniz yeterli bilgi var bi konuda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım.Teşekkürler,kardeşliği bayağı bir araştırmıştım biraz bilgim vardı.Tekrar teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X