Şimdi Ara

FIFA 15 Şampiyonlar Ligi & Avrupa Ligi (ŞAMPİYON ANK_YER_6 TORİNO) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
2
Favori
5.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maçı canlı yayın da izleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacani

quote:

Orijinalden alıntı: Dexter M.

quote:

Arkadaşlar tartışmaya gerek yok , arkadaş görmemiş olabilir kuralı ama tabiki çiğnediyse maçı kazansa bile sayılmayacak. 1 kere yaptıysa o gol silinip rakibine eklenecek maç sonucunu bilmiyorum eğer 1 farklıysa Atletico elenmiş olacak. 2 farklı ise maç tekrar oynanacak ve bu maçta tekrarlanırsa atletico diskalifiye olacak. 2 ve 2den fazlaysa atletico madrid diskalifiye olacak .

Her şeyden önce arkadaşlar bu bir kural gibi gözükmesin rakibe saygı gibi bir şeydir bu. Ben rakibim yapmadıkça bunu normal oyunlarda da yapmıyorum, sizde yapmayın bence bir kaç arkadaşın daha yaptığını öğrendim biraz işim vardı daha kalın harflerle bir kez daha uyarıcaktım buradan ama maalesef böyle bir durum yaşanmış...

2007 yılından beri turnuvaların içinde olmuş biri olarak size tavsiye arkadaşlar, kuralları ve formatı en azından bir kere okuyun bir şey kaybetmezsiniz en azından daha sonra kazandığınız maçtan olmazsınız.

Gene de arkadaş bilinçli yapmadığı için rakibi de kabul ederse ikisi bir maç daha yapabilirler, fakat etmezse bir şey söyleyemem çünkü kurallar gereği 2 ve daha fazla kere bunu tekrar ettiyse maçtan 3-0 mağlup ayrılması gerekiyor. Maç 1 sayı farkla bittiyse de aynı şekilde elenen taraf Atletico Madrid olacak.

Dostum rakibe saygı değil ki geçen seneki glitch gibi değil düzgün savunman gerekiyor.Arkadas geriye bir pas atıp kostu.Ne farkı var allahını seversen ? Benim için sorun değil fakat arkadaş rövanş istemiyorsa haksızlık etmiş olur güzel bir gol atmıştım çünkü maçın hakkı benimdi.Kendi kararı saygı duyuyorum.

Dostum evet anlıyorum geçen sene fifa14 oynamadım ben olabilir bugtur, fifa07-08 zamanına q+w yani ps tanımıyla l1 üçgen 09 a a+a yani yerden orta damgasını vurmuştu, ama bunlar engellenebilecek şeyler değildi, oyunun doğasında vardı.

Fakat bu santra tamamen bir bug gibi, engellenebiliyor evet ancak neden halı saha turnuvalarında bile geçerli olan geri pas kuralını burda da uygulamayalım? Sonuçta daha temiz daha güzel bir maç oynamak varken öyle şeyler denemeye gerek yok. :)

Bu sefer çok dikkat ettim maç sonucu 1-0 ben yendim.10 dakika boyunca paslaştım uymak için .Tebrik ederim arkadaşı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tebrik ederim güzel maçtı.
    Bayern Leverkusen 0-1 Atletico Madrid
    Maç sonu ss yüklenecektir birazdan.
  • Güzel maçtı. Tebrikler

• quote:

Orijinalden alıntı: Uncy

Güzel maçtı. Tebrikler

Teşekkürler bu maç biraz trollemiş olabilirim .Ama ilk maç gerçekten çok heyecanlıydı

• Tebrikler arkadaşlar, kalan maçlarıda tamamlarsanız yarın akşam en geç geçelim çeyrek finallere:) gene aynı şekilde kura çekicem youtube videosu ile
  • Arkadaşa ilerisi için başarılar :)
     FIFA 15 Şampiyonlar Ligi & Avrupa Ligi (ŞAMPİYON ANK_YER_6 TORİNO) FIFA 15 Şampiyonlar Ligi & Avrupa Ligi (ŞAMPİYON ANK_YER_6 TORİNO)

• Eline sağlık hocam güzel maçtı

FIFA 15 Şampiyonlar Ligi & Avrupa Ligi (ŞAMPİYON ANK_YER_6 TORİNO)

Tek golün sahibi ise; Davide Santon.
  • B. Dortmund 7 - 1 Juventus

• quote:

Orijinalden alıntı: The_666

B. Dortmund 7 - 1 Juventus

No Mercy

• Tebrikler arkadaşlar, geriye kalan maçlar yarın akşam olmadan bitsin lütfen

PSG - Chelsea
    Schalke 04 - Real Madrid
    Basel - Porto
    Tottenham - Ajax
    Zenit-Torino

maçlarının yapılması bekleniyor. Ajax-Tottenham ve Basel Porto Zenit Torino maçının kullanıcılarından verilen bir zaman yok.

Bir yanıt bekliyorum aksi takdirde 6nız yerine yedek oyuncular almak durumundayım.

PSG-Chelsea yarın öğlen yapılacakmış , Schalke 04 yurtta kalcakmış yarın yapacak o da.

Size buradan da bildiriyorum
  • Ha bu arada; hazırlık maçı yapmak isteyenler PSN: atacani (Villeral) ekleyebilir
  • Fiorentina-Roma oynandı mı göremedim onu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: srondad

Fiorentina-Roma oynandı mı göremedim onu :)

Oynadılar Roma 5-3 yenmiş, SS'leri ekleyecekti @skilicc
  • quote:

Ha bu arada; hazırlık maçı yapmak isteyenler PSN: atacani (Villeral) ekleyebilir

Hocam müsaitsen bir hazırlık maçı yapalım şimdi :D Yeni bir taktik düşünüyordum onu denemiş olurum
  • quote:

quote:

Ha bu arada; hazırlık maçı yapmak isteyenler PSN: atacani (Villeral) ekleyebilir

Hocam müsaitsen bir hazırlık maçı yapalım şimdi :D Yeni bir taktik düşünüyordum onu denemiş olurum

Yarım saat , bir saate açık olursan yapalım az bilgisayarda işim var

• quote:

quote:

quote:

Yarım saat , bir saate açık olursan yapalım az bilgisayarda işim var

Tamamdır

• quote:

Tebrikler arkadaşlar, geriye kalan maçlar yarın akşam olmadan bitsin lütfen

PSG - Chelsea
    Schalke 04 - Real Madrid
    Basel - Porto
    Tottenham - Ajax
    Zenit-Torino

maçlarının yapılması bekleniyor. Ajax-Tottenham ve Basel Porto Zenit Torino maçının kullanıcılarından verilen bir zaman yok.

Bir yanıt bekliyorum aksi takdirde 6nız yerine yedek oyuncular almak durumundayım.

PSG-Chelsea yarın öğlen yapılacakmış , Schalke 04 yurtta kalcakmış yarın yapacak o da.

Size buradan da bildiriyorum

Basel 2 gündür bekliyor. Arkadaş geri dönüş yapmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 4 Nisan 2015; 0:57:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bekleniyorsunuz

• Club Brugge 5-1 Beşiktaş

Goller

2 De Sutter
    1 Izquerdo
    1 Vazquez
    1 Vormer

Asistler

1 De Sutter
    1 Vazquez

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.