Şimdi Ara

Fifa 15 Şampiyonlar Ligi Turnuvası (PS3) [ŞAMPİYON BAYERN MUNCHEN] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
4
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR TURNUVA DEVAM EDİYOR MAÇLARINIZI TAMAMLAYIN. DURUMA GÖRE RÜTBE ÖDÜLLÜ OLABİLİR. GÜN İÇİNDE GÜNCEL PUAN DURUMLARI YÜKLENECEKTİR.
  • vokiceki kullanıcısına yanıt
    TURNUVAYA EKLENDİN. BAŞARILAR !
  • GÜNCEL PUAN DURUMUDUR
     Fifa 15 Şampiyonlar Ligi Turnuvası (PS3) [ŞAMPİYON BAYERN MUNCHEN]

HATA VARSA BİLDİRİN.
    LÜTFEN MAÇLARINIZI TAMAMLAYINIZ.

ÖNEMLİ

TURNUVA FORMATI;

Gruplarını ilk 2 sırada bitiren 6 takım üst tura çıkar. Grup üçüncüleri arasında ayrı bir grup oluşturulur ve bu grubu da ilk 2 sırada bitiren takımlar üst tura çıkar.

Duruma göre rütbe ödüllü olabilir.

TURNUVA GÜNCELDİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82A2851B0 -- 4 Eylül 2015; 15:40:47 >

• Bizim grup fena karışmış (A GRUBU)
  • ---Real Madrid'in Fikstürü---
    Real madrid 4-5 bayern m.
    Bayern m. 2-3 real madrid
    -----------------------------
    Liverpool 0-5 Real Madrid
    Real Madrid 3-2 Liverpool

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut4118 -- 4 Eylül 2015; 20:08:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz gec kaldim galiba ama katilim devam ediyor mu ? En azindan yedek olarak katilmak isterim. Iyi forumlar.

• canarıkan kullanıcısına yanıt
    1. Sıradan yedeksin kardeşim muhtemelen girersin böyle giderse

• Maçlarınızı yapın arkadaşlar

• A gurubu

Bor. Dortmund 1 - 3 Arsenal

Arsenal 0 - 0 Bor. Dortmund

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barxxx -- 5 Eylül 2015; 20:42:55 >
  • Dortmund 1 - 1 Barcelona
    Barcelona 1 - 0 Dortmund

• Arkadaşlar aramızda mesaj atıp hiç cevap alamadığımız ve hiç oyuna girmeyen arkadaşlarımız var .

• Şampiyonlar ligine fenerli arkadaşlar katılabiliyor mu?

• Bayern 2-1 liverpool
    Liverpool 2-3 bayern

• turnuvadan yedek yazılmıştım ama üzülerek bildiriyorum ki ,devam edemeyeceğim . ps4 satın aldım.

ps3 ü sattım :( anlayışınız için teşekkürler iyi turnuvalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: vokiceki

turnuvadan yedek yazılmıştım ama üzülerek bildiriyorum ki ,devam edemeyeceğim . ps4 satın aldım.

ps3 ü sattım :( anlayışınız için teşekkürler iyi turnuvalar.

Hayırlı olsun diyelim o zaman Ben de ocak ayı gibi almayı düşünüyorum beraber oynarız artık o zaman.
  • inşallah hocam. herkese tavsiye ederim :)

• GÜNCEL PUAN DURUMUDUR
     Fifa 15 Şampiyonlar Ligi Turnuvası (PS3) [ŞAMPİYON BAYERN MUNCHEN]

KALAN KULLANICILARIN HALEN AKTİF OLMAMASI DURUMUNDA AKTİF OLANLAR İLE ÇEYREK FİNAL OYNANACAKTIR.

TURNUVA HER ŞEYE RAĞMEN KESİNLİKLE TAMAMLANACAKTIR. MAÇLARINI OYNAMAYAN ARKADAŞLARIN OYNAMASINI ÖNEMLE RİCA EDİYORUM. BİLİYORUM KONU KAÇ GÜN BEKLEDİ EL DEĞİŞTİRDİ FAKAT SİZDEN RİCAM MAÇLARINIZI TAMAMLAMANIZ.

GRUP AŞAMALARI BİTTİKTEN SONRA ÇEYREK FİNAL- YARI FİNAL KURALARI ÇEKİLECEKTİR.

ÇEYREK-YARI FİNAL KURALLARI

-MAÇLAR 6 DAKİKA ONLINE SQUADS OLARAK OYNANACAKTIR.

-EV SAHİBİ-DEPLASMAN ŞEKLİNDE OYNANACAKTIR.

-DEPLASMAN GOLÜ KURALI GEÇERLİ DEĞİLDİR. 2 MAÇ SKORUNUN EŞİT OLMASI DURUMUNDA 1 MAÇ DAHA YAPILIR. 3. MAÇ OYNANMASI DURUMUNDA KİMİN EV SAHİBİ OLACAĞI TURNUVA KURUCUSUNUN KURASI İLE BELİRLENİR.

FİNAL KURALLARI
    8 DK ONLINE SQUADS OLARAK OYNANACAKTIR.
    TEK MAÇ OLACAKTIR.
    GRUPLARDAN KİM 1. ÇIKMIŞSA O EV SAHİBİ OLACAKTIR. 2 TAKIMINDA 1. VEYA 2. ÇIKMASI SONUCUNDA TURNUVA SAHİBİNİN ÇEKECEĞİ KURA İLE BELİRLENİR.

ÖNEMLİ !
    TURNUVA %80 RÜTBE ÖDÜLLÜ OLUR. TURNUVA KONUSU AÇILMADAN ÖNCE ADMİNLE GÖRÜŞÜLDÜ. FİNAL MAÇI OYNANDIKTAN SONRA KONUYA ÇAĞIRACAĞIZ.

SON ÇAĞRIDIR. PASİF KULLANICILAR MAÇLARINI TAMAMLAMASI DURUMUNDA OTOMATİK OLARAK ELENİR.

Not: C grubuna bir adet oyuncu alınmıştır. C grubunda ki 2 boş takımdan hangisini alacağı oyuncunun kararıdır. Takımı kesinleştikten sonra (yarın) konuya yazılacaktır.

RÜTBE İÇİN KUPA İÇİN SALDIRIN !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82A2851B0 -- 7 Eylül 2015; 22:05:07 >

• YUKARI MESAJ
  • Liverpool bayern maçları yapıldı yukarıda yazildi yanlız gözünden kaçmış olmalı

Birde bütün maçların bitmesi zor bence dostum bence belirli bir tarih ver süre bittiğinde puan durumu nasılsa ona göre herkes devam etsin dağa önceki turnuvalardaki gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhannexus

Liverpool bayern maçları yapıldı yukarıda yazildi yanlız gözünden kaçmış olmalı

Birde bütün maçların bitmesi zor bence dostum bence belirli bir tarih ver süre bittiğinde puan durumu nasılsa ona göre herkes devam etsin dağa önceki turnuvalardaki gibi

Özür diliyorum gözümden kaçmış yarın güncellenecek. Max 2 gün daha beklenecek. Size ve maçlarını tamamlayan kullanıcılara teşekkür ediyorum. Bir tane düzgün turnuva düzenleyemedim en iyisi dünya kupasıydı yarı finalde gitti katılımcılar aktif değildi. (bazıları). Gruplarda herkes tamamlamıştı fakat ilerleyince devamı gelmemişti. Turnuva işlerine de bununla noktayı koyuyorum artık. Başkası yaparsa katılırım sadece.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.