Şimdi Ara

Fifa 15 ve fifa 15 ultimate team edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar aralgame ile görüştüm 2 cd çıkmış ve tek fark Ut edition da ilk girişte 40 fut card normalde ise 15 fut card cıkıyor 25 fut card icin 25 lira fazla vermeye değer mi derseniz fifa coins icin koyulan ciddi yasaklar göz önünde bulundurulacak olursa değer derim.. Şahsen ben aral game den 209 lira ya aldım ps4 için aynen iade ettim ve d&r dan ultimate team edition aldım 234 tl ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gariban_Kuyumcu -- 30 Eylül 2014; 12:57:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• selam birader bende internetten aldım hemen hemen aynı fiyatlar fakat içinde bulunan iki adet redeem codu ps storede bulunan redeem bölümüne yazdığımda e-82000134 girdiğiniz kod yanlış yada kullanılmış olabilir yazısı çıkıyor doğru giriyorum key kullanılmışta olamaz jelatinli geldi oyun,bilgin varsa yardımcı olabilirmisin teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdr75

selam birader bende internetten aldım hemen hemen aynı fiyatlar fakat içinde bulunan iki adet redeem codu ps storede bulunan redeem bölümüne yazdığımda e-82000134 girdiğiniz kod yanlış yada kullanılmış olabilir yazısı çıkıyor doğru giriyorum key kullanılmışta olamaz jelatinli geldi oyun,bilgin varsa yardımcı olabilirmisin teşekkürler

Öncelikle merhabalar oyunu oynamak henuz nasip olmadı aral dan aldıgım oyunu iade ettim lakin d&r dan aldıgım oyun yarın elime ulaşacak o yuzden bu konuda ne soylersem yanlış yonlendirmiş olurum. Eğerki oyunu satın aldıgın sitenin müşteri hizmetlerine ulaşabilirsen yardımcı olucaklardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gariban_Kuyumcu -- 2 Ekim 2014; 0:18:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ok resekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.