Şimdi Ara

Fifa 16 Coins Dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Drafttan kastığım 1.1M'u kullanmadığım için satmaya karar vermiştim sadece draft girer oldum çünkü sezon çok zevk vermiyordu. neyse siteleri araştırdım ettim site adı vermem doğru olmaz heralde onun için gogıl amcadaki neredeyse ilk sayfadaki tüm sitelerle konuştum ve çoğu skype nicki "sooyle_nichole" olan kadına yönlendirdi beni. bende ekledim konuştuk ettik talep olunca dönüş yapıcaz dedi 3 gün oldu dönüş yapmadı. biraz darlamaya karar verdim darladım ve hemen pardon hemen ilgileniyoruz deyip biraz beklettikten sonra müşteri ayarlamış gibi tamam şunu şunu alabilirsiniz. paranızı hesabınıza göndericez işlem tamamlanınca dedi ve bende kanıp gönderdim coinsleri ve parayı alamadım, vermediler.

Uzun lafın kısası; Benim ağzım yandı başkası yanmasın diye konu açayım dedim

• 200k hayrına ver desek vermezsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boatswain kullanıcısına yanıt
    tabiki vermem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ludosh -- 10 Ekim 2015; 18:30:27 >
  • O zaman "Dans"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coin ticareti yasak zaten
  • SirAlex kullanıcısına yanıt
    yasak olduğunu biliyorum ama sözde yasak. ea in hiç bir yaptırımı olmuyor ne hileye ne satışa adamlar her sene çıkarıyor oyunu yiyin birbirinizi diyor.

burada coins satmak vs yasak olduğu için millet direkt sitelere yöneliyor satış yapmaya bende onun için uyarıyorum zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ludosh

yasak olduğunu biliyorum ama sözde yasak. ea in hiç bir yaptırımı olmuyor ne hileye ne satışa adamlar her sene çıkarıyor oyunu yiyin birbirinizi diyor.

burada coins satmak vs yasak olduğu için millet direkt sitelere yöneliyor satış yapmaya bende onun için uyarıyorum zaten.

Anladım ama yaptırımları var coin satışını engellemek için price range koydular satışı yapan takımın ismini görmeyi engellediler ve buna rağmen satın alındığında uyarım kadroyu silmeye kadar gidiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.