Şimdi Ara

FIFA 16 - Online - Ödüllü 3. Sanalaraf Turnuvası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • -Turnuva Kurallarını : Okudum ve kabul ediyorum.Turnuva kurallarına uymadığım taktirde ihraç edileceğimi biliyorum.
    -Origindeki Kullanıcı Adım : GhostStrom
    -Turnuva Yöneticilerine (BurakSalvation -VEYA- mchtylmz149) : Originde arkadaşlık isteği gönderdim.
    -Turnuvanın Facebook Grubuna (www.facebook.com/groups/sanalarafturnuvasi) : Can Altinsoy adlı kişisel hesabımla üyelik isteği gönderdim.
    -Turnuvanın Sitesine (www.sanalarafturnuvasi.com) : Üyelik başvurusu yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memo3333

-Turnuva Kurallarını : Okudum ve kabul ediyorum.Turnuva kurallarına uymadığım taktirde ihraç edileceğimi biliyorum.
    -Origindeki Kullanıcı Adım : GhostStrom
    -Turnuva Yöneticilerine (BurakSalvation -VEYA- mchtylmz149) : Originde arkadaşlık isteği gönderdim.
    -Turnuvanın Facebook Grubuna (www.facebook.com/groups/sanalarafturnuvasi) : Can Altinsoy adlı kişisel hesabımla üyelik isteği gönderdim.

Başvurunuz kabul edilmiştir.İlginiz için teşekkürler.
  • -Turnuva Kurallarını : Okudum ve kabul ediyorum.Turnuva kurallarına uymadığım taktirde ihraç edileceğimi biliyorum.
    -Origindeki Kullanıcı Adım : 19enes05
    -Turnuvanın Facebook Grubuna (www.facebook.com/groups/sanalarafturnuvasi) : Enes Büyükbayram adlı kişisel hesabımla üyelik isteği gönderdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19enes05 -- 25 Mayıs 2016; 23:33:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19enes05

-Turnuva Kurallarını : Okudum ve kabul ediyorum.Turnuva kurallarına uymadığım taktirde ihraç edileceğimi biliyorum.
    -Origindeki Kullanıcı Adım : 19enes05
    -Turnuvanın Facebook Grubuna (www.facebook.com/groups/sanalarafturnuvasi) : Enes Büyükbayram adlı kişisel hesabımla üyelik isteği gönderdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Larrikin

-Origindeki Kullanıcı Adım : LarrikinTR
    -Turnuvanın Facebook Grubuna (www.facebook.com/groups/sanalarafturnuvasi) : Ömer burak Ünver adlı kişisel hesabımla üyelik isteği gönderdim.

• DUYURU :
    ------------------------------------------------------------
    -Turnuvamızın başvuru süresi sona ermiştir.Başvuru yapanlara ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.Kura eşleşmeleri ve fikstürler pazar günü turnuva sitesi üzerinden yayımlanacaktır.
    F)-SANALARAF TURNUVASI KATILIMCILARI :
    (Son Güncelleme Tarihi : 27.06.2016 - Saat : 23:59)
    1-Origin ID : ilhanli
    2-Origin ID : LFC-Zann61
    3-Origin ID : LFC-KayaKaann
    4-Origin ID : yilmaz3461
    5-Origin ID : Xithylz
    6-Origin ID : NightLoard
    7-Origin ID : JrHonour
    8-Origin ID : WhoracIe
    9-Origin ID : Byrkl67
    10-Origin ID : FCS-Emrety11
    11-Origin ID : BA-PaulPogba
    12-Origin ID : Klasayak
    13-Origin ID : ErdoganKoc
    14-Origin ID : onurmete41
    15-Origin ID : ilhan461
    16-Origin ID : ikibinonalti
    17-Origin ID : LFC-AK35
    18-Origin ID : Loc1enz
    19-Origin ID : GhostStrom
    20-Origin ID : theulutas
    YEDEK KATILIMCILAR :
    (Herhangi bir turnuvadan çekilme veya turnuvadan ihraç edilme söz konusu olduğunda devreye gireceklerdir)
    1-Origin ID : 19enes05
    2-Origin ID : LarrikinTR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak Salvation -- 28 Mayıs 2016; 3:54:15 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.