Şimdi Ara

FIFA 16 PRO CLUB (PC ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
5.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, forumda Pro Club eksikliği dikkatimi çekti böyle bir konu açma gereksinimi duydum.Buradan aktif takım arayan oyuncular,aktif oyuncu arayan takımların faydalanmasını umuyorum.Takım arayanlar mevkisini ve istatistiklerini yazabilir ve oyuncu arayan takımlara buradan ulaşabilir.

Ben başlıyorum. '' TURKEY ''isimli Pro Club takımı kurmuş bulunuyorum.Takımda şuan 2 kişiyiz Division 9 a yükselmiş bulunuyoruz. Bireysel değil TAKIM OYUNUNA ağırlık veren arkadaşları takıma bekliyorum.Amacım Division 1 de güçlü,hiçbir takıma boyun eğmeyecek bir TÜRK takımı oluşturmak.
    Takıma katılmak isteyen arkadaşlar ORIGIN : afenentas ekleyerek iletişime geçebilir.Herkese keyifli oyunlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afenentase -- 27 Eylül 2015; 15:39:16 >

• 16 almaya çalışıyorum şu an, çok iyi bilmeyen biri sorun değilse ben de daha sonra katılabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaúL

16 almaya çalışıyorum şu an, çok iyi bilmeyen biri sorun değilse ben de daha sonra katılabilirim

Kesinlikle sorun değil birlikte oyunumuzu geliştirebiliriz.
  • Böyle bir eksiklik olduğu için ben de Donanim Haber isminde bir pro club kurdum fakat yeterli sayıda oyuncumuz yok. Tek bir çatı altında toplansak hiç te fena olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunus

Böyle bir eksiklik olduğu için ben de Donanim Haber isminde bir pro club kurdum fakat yeterli sayıda oyuncumuz yok. Tek bir çatı altında toplansak hiç te fena olmaz.

Aynen oyuncu açısından problem olduğunu farkettim.Birileri takım açmış kapatmış FIFA 15 te de aynı sorunlar ortaya çıkmış.Bütün konularda Ana Konu başlığı altında olunca insanın ilgisini çekiyor.Pro Club için takım arayan çok arkadaşımızın olduğunu ve bu konu arama motorunda aratıldığında çıkacak duruma geldiğinde buranın dolacağını düşünüyorum.''Türkiye'' ismi alındığı için takımın ismini belirttiğim gibi ''TURKEY'' koydum.Bu takıma isminden dolayı Egeden Akdenizden Kardenizden vs bölgelerden başka forumlardan insanlarda katılabilir.Ayrıca FIFA 16 çıkalı 3 gün oldu gün geçtikçe imkanı sağlayan FIFA oynayan arkadaşlarımızda orjinal alıp takım arayışına girecek ve o zaman bu konu onları karşılayacaktır.

• O zaman , Donanim Haber oyuncuları olarak katılmak isteyenleri bekleriz.

Çok büyük iddialarımız yok maksat eğlenmek zaman geçirmek.

Online Pro takımı ismi : Fun Club

Orign : OrkunTRZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunus -- 12 Kasım 2015; 15:50:09 >
  • Yolladım dostum istek çok oynadığım bir mod değil ancak eğlenmek maksat, katılayım dedim ben de origin id:MustafakoseTR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FIFA 19 XBOX ONE [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    The Crew 2 (2018) [PC ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekleyin beni de kuralım güzel bir takım.

id:batinasturk
  • Aynı anda birkaç takıma katılma imkanı yok mu ? Bunun bir yolunu bilen var mı ? Yada başka bir oyuncu mu kurmak gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Aynı anda birkaç takıma katılma imkanı yok mu ? Bunun bir yolunu bilen var mı ? Yada başka bir oyuncu mu kurmak gerekiyor ?

aynı anda birden fazla takıma giremezsiniz hocam sadece tek takım ama çıkıp o takıma girersiniz bir limit yok diye biliyorum çıkıp girme konusunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

quote:

Aynı anda birkaç takıma katılma imkanı yok mu ? Bunun bir yolunu bilen var mı ? Yada başka bir oyuncu mu kurmak gerekiyor ?

aynı anda birden fazla takıma giremezsiniz hocam sadece tek takım ama çıkıp o takıma girersiniz bir limit yok diye biliyorum çıkıp girme konusunda

Yanıt için teşekkürler çıkıp girince bir kayıp olmuyorsa sorun kalmıyor o zaman.
  • quote:

quote:

quote:

Yanıt için teşekkürler çıkıp girince bir kayıp olmuyorsa sorun kalmıyor o zaman.

istatistikleriniz sıfırlanır sadece
  • quote:

quote:

quote:

quote:

istatistikleriniz sıfırlanır sadece

Istatistik sifirlanmasi sadece çıktığı takimdaki istatistikleri etkiliyor. Normal kendi istatistik duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beni de yazın id: unalormanci

• Arkadaşlar ''TURKEY'' takımına aranan mevkiler Kaleci - Stoper (2) - Sağ ve Sol bek - MO (2)
  • online olan varsa şuan 2 kişi aktifiz bekliyoruz

@afenentase
  • Arkadaşlar bence herkes hangi saat aralıklarında imkanları oluyor yazsa daha iyi olmaz mı ? Yada takımı kuran kişi yazsın ona göre o saatlerde buluşup oynamaya başlayalım derim ben. Az kişi olunca zaten bir anlamı kalmıyor. Bu arada orta saha forvet falan hepsi alınmış defansa ve kaleyi oyuncu bulmak zor olacak gibime geliyor :D
  • ORİGİNS: MFAO3453

Ekliyebilirisniz arkadaşlar..
  • Biz genelde gece 11 - 12 başlayıp 2 - 3 e kadar oynuyoruz şuana kadar sürekli bu saatlerde oynadık ama aktif oyuncu olması halinde akşam 6 dan itibaren oynuyoruz.Hazır yazmışken . Bu arada ''TURKEY'' takımına aranan pozisyonlar -- Stoper (2) Sag ve Sol bek - Mo - SGK bol paslı oynayan arkadaşlar originden ekleyebilir.
  • İstek yolladim SLO ve MO mevkilerinde oynuyorum.
    xForzaBJKx arkadaş ekleyebilirsiniz

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.