Şimdi Ara

Fifa 16 Pro Club Takım Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar pro club modu için takım arıyorum yabancı bir takıma üyeyim fakat çok kötü oynuyorlar :) Takım oyununu paslaşmayı severim takıma katkı sağlarım oyunu ilk defa bu sene orjinal edindim pro club modunda yeniyim fakat 30 a yakın maç yaptım yeterince tecrübe edindiğimi düşünüyorum :)

Pozisyon: Sağ veya Sol açık
    Overall: 80
    Origin ID: kenan0990

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan0990 -- 7 Aralık 2015; 15:07:18 >

• kenan0990 K kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam konunuzu baltalamış gibi olacağım. Eğer memnun olacağınız bir takım bulabilirseniz beni de çağırır mısınız, seviyeli ve takım halinde oynayan bir yer bulamadım maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabi kardeşim
  • Salihli gucu takimin adi bekleriz

• Merhabalar bende takım arıyorum
    overall 89 cam, takıma yer var ise haberleşelim hocam.
  • journ4L kullanıcısına yanıt
    +25 yaş seviyeli bir ekibimiz var her akşam pro club yapıyoruz bekleriz 88 cam arkadaşlarımız var ama seni de ekleyelim

• Tamamdır hocam psn:OzgurulasUSA ekleyiniz

• Aziz Türkler takimina vekleriz arkadaslar 25 yas ve ustu turnuvada ki takimimiza defans ve önünde oynayacak takim arkadaslari aramaktayiz

• yaş 33, xbox live : BurcUmutSin , beni de ekleyin kardeşlerim orta sahada iyi asist yaparım size..
  • Merhaba ilgilenen arkadaşlar için, PS4 de Fifa 17 Pro clup takımı kurup 1 yada daha çok takım ile TPO ligine katılacağız. Bu nedenle Fifa 16 da hazırlık maçları yapacağız. Şuan 17 kişiyiz. Katılmak isteyen arkadaşlar özel mesaj ile isim, yaş, telefon ve psn adını paylaşırlar ise whatsapp grubuna dahil edebiliriz. Yaş sınırımız 18 dir. Grup ile ilgili bilgiyiwww.mademturksungosterurksun.com dan ulaşabilirsiniz. İyi Oyunlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.