Şimdi Ara

★★★ FIFA 16 (PS4 ANA KONU) ★★★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.873
Cevap
70
Favori
293.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayir. Bu sefer ea geecekten isin seyini cikartti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Fifasoccerblog/Winningelevenblog sayfasında Asim Tanvir diye bir editör var bu adam yalakacı editörlerden değil uzun yıllardır incelemelerini okuyorum herkesin şikayet ettiği, oyunun kötü ve eksik yönlerini noktasına kadar yazan bir adam ve Fifa 16 hakkında çok müthiş şeyler yazmış. Vaktim olduğunda tam çeviri yapıcam "son yıllarda oynadığım en iyi fifa" diyor. Yenilik olarak açıklanan şeyler az olsada gameplay'de çok büyük değişimlerin olduğunu, ilk kez "Pace" in üstün olmadığı defans AI'nın çok geliştiği ciddi anlamda akıllıca paslar yapmak zorunda olduğunuz, hızlı oyuncuların , önlerini devamlı boşaltan kötü defans AI etkisi ilede durdurulamaz olmaları durumunun tamamen düzeldiği bir oyun olduğundan bahsediyor. Daha sonra detaylı tam çeviri yapıcam.

Benim hiç bir beklentim yok aslında, aynı oyunu önümüze koyarlar diye tahmin ediyorum, ama yazdıkların umutlandırdı beni, yazacaklarını bekliyorum hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İstediği kadar yenilik olsun o yüksek overallı takımların düşük overalli takımlara rezil rüsva olduğu sistem gitmediyse isterse üzerine para versinler almam daha.

O kadar kas et 88 overalli takım kur 77-78 overalli oyuncu gelsin 8 tane atsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyrtk

Hayir. Bu sefer ea geecekten isin seyini cikartti

fiyatlari ea degil turkiye distributoru belirliyor dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ellie_Williams -- 23 Haziran 2015; 16:47:05 >
  • İşin ilginç yanı ps4 versiyonu 270 tl anladık tamam, ps3 versiyonu neden 260 tl. Garip durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 23 Haziran 2015; 22:02:19 >
  • merhabalar bu sene fifa 16 türkçe olacak. usa psn den sipariş verirsek türkçe dil ile ilgili problem yaşanırmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan0307

merhabalar bu sene fifa 16 türkçe olacak. usa psn den sipariş verirsek türkçe dil ile ilgili problem yaşanırmı?

Buyuk ihtimal evet. Us psnden alınan oyunda türkçe dil desteği olmayacaktır. Endonezya psn'i takip edin.

• 15 den farklılığını gören ?

• Nereden nereye geldi bu oyun ya, eskiden Fifa 12 cıktığı zaman Fifa 11 ana konusunda bu kalp seni unutur mu şarkıları paylaşılırdı bu forumda. Şimdi herkes ne kadar nefret ettiğini söylüyor, bir marka değeri nasıl yerin dibine sokulur canlı örneği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

15 den farklılığını gören ?

Grafiksel olarak fark beklemek pek doğru olmaz ama benim attığım videoda defansif anlayış ve hareketler açısından büyük farklılık var gibi duruyor. Ayrıca Ekrem'in dediği editörün yorumları ile pace oyuncularının önüne geçme şansı arttırılmış deniyor. Bunların hepsi oynanışa etki eder ve bizim şikayet ettiğimiz şey de oynanış zaten. Büyük farklılık beklemek saçma olur ama oynanış bir gelişirse ki şu defans anlayışından değişmiş gibi geldi çok güzel bir Fifa sezonu yaşayabiliriz.

Aslında konuşmak için erken daha ama grafiksel veya görsel açıdan her sene farklılık beklerseniz yanlış olur. Yoğunlaşmamız gereken konu oynanış. Bir rush futbol videosu paylaşılıyor ağzımızın suyu akmış şekilde bakıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: quanch

quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

15 den farklılığını gören ?

Grafiksel olarak fark beklemek pek doğru olmaz ama benim attığım videoda defansif anlayış ve hareketler açısından büyük farklılık var gibi duruyor. Ayrıca Ekrem'in dediği editörün yorumları ile pace oyuncularının önüne geçme şansı arttırılmış deniyor. Bunların hepsi oynanışa etki eder ve bizim şikayet ettiğimiz şey de oynanış zaten. Büyük farklılık beklemek saçma olur ama oynanış bir gelişirse ki şu defans anlayışından değişmiş gibi geldi çok güzel bir Fifa sezonu yaşayabiliriz.

Aslında konuşmak için erken daha ama grafiksel veya görsel açıdan her sene farklılık beklerseniz yanlış olur. Yoğunlaşmamız gereken konu oynanış. Bir rush futbol videosu paylaşılıyor ağzımızın suyu akmış şekilde bakıyoruz.

peki bu editör online mı oynamış yoksa single mı ? single oynamışsa dikkate almaya bile gerek yok söylediklerini.. çünkü online ile single arasında dağlar kadar fark oluyor fifa da.. hatta online seasons ile fut arasında bile dağlar kadar fark var oynanış olarak.. toplam 3 değişik oynanış sunuyor fifa .. single, online seasons ve fut oynanışı

• quanch Q kullanıcısına yanıt
    15 den bir farkı yok gibi gözüktü bana

• Açıkçası bu videodan oynanabilirlik konusunda konuşmak pek doğru olacağını düşünmüyorum ancak demoyu oynayınca anlayacağız.Grafik konusunda da aman aman bir değışim göremedim.Gerçi hersene çıkan bir oyun için çok fazla değişiklik beklememek gerek.

• Benim anlamadığım millet tepeden tırnağa komple değişmiş bir oyun istiyor. Artık pes için de fifa için de ciddi radikal değişikliklerin olduğu bir oyun beklemeyin. Çünkü grafik konusunda belli noktalara gelmiş bir teknoloji ve buna uygun tasarlanmış konsollar var. Yeni nesil de olabilecek teknolojiler aşağı yukarı bellidir. Ben mesela oyun içindeki stadların görünümünü çok beğendim. Bence fifanın sorunu oyuncu modelleri ve yüzlerine özen göstermemesi. Onun dışında çimler çok iyiydi zaten. Yapay zeka daha iyi olmuş oyunda onu anlatmaya çalışıyorlar defans çok daha akıllı orta saha daha kontrol edilebilir olmuş. Ama insanlar kendini radikal değişiklikler olacak diye bekliyor. Oyun yapısı ve grafik yapısı değişmedikçe ciddi değişiklikler de olmayacaktır...
  • Türkçe spiker olacak mı acaba
  • Fifa 16 Stadyum listesine Vodafone Arena da eklenmiş. Beşiktaşlılar adına güzel haber

• Fifa 11 den sonra hep düşüşe geçti. Fifanın zirve noktası fifa 11 dir.

Videoyu izledim beğenmedim futbolcular bir garip koşup bir garip topu kontrol ediyorlar. Gerçekçi görünmüyor , pes 2016 nın oynanış videosunu izledim o daha fazla gerçekçilik vaad ediyor. Fifada bir ruhsuzluk var , birde renk paleti çok soğuk duruyor. Renk paletini elden geçirsinler.

• Since1903 kullanıcısına yanıt
    Daha Vodafone Arena gerçekte yok

• O stadyum listesindeki tüm stadlar değil galiba yeni eklenecek olan stadlar ama borussia m.glahbach stadını oyunda gördüm listede üstü çizilmiş acaba duyum olmasın o liste sanki gerçek değil gibi geldi bana ...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.