Şimdi Ara

★★★ FIFA 16 (PS4 ANA KONU) ★★★ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.873
Cevap
70
Favori
292.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Unutmadık Fifa 15 faciasını. Sanırım hayatımda hiç bir fifayı 15 i beklediğim kadar heyecanlı beklememiştim ve Fifa tarihinin en kötü oyunlarından biri geldi. Fifa 16 için hiç bir heyecanım yok 15 neydi ki bu ne olsun. Bakalım şimdi oyunun özelliklerini tanıtmaya başladıklarında göreceğiz bu sene neler bug içinde çıkacak. Hangi özellik tanıtıldıysa o bug içinde leş bir halde çıktı her zaman. Bkz: Impact engine,yeni kaleciler vs.

Bu arada bunu sadece ben mi yaşıyorum bilmiyorum ama oyuncu switchleri çok çok kötü Fifa 15 te. Sürekli alakasız adamları verip zaman kaybettiriyor.

Kısaca bu oyun adam olmaz, Fifa 11 ve Wc 2010 efsane olarak kalacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgay007 -- 29 Mayıs 2015; 18:47:42 >
  • GOadvance kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı şekilde düşünüyorum , daha ortada en ufak bi oynanış videosu bile yokken kimsenin bilmediği konular hakkında sallayan sallayana . Daha oyunun çıkmasına aşağı yukarı 3 buçuk ay var , bu süre her yıl çıkan bi oyun için uzun bi süre , neler olacağını bilemeyiz .
  • Aynen benimde hiç heyecan yok içimde.
    Oynanış olarak değişen hiçbirşey olmayacak yine.
    Gelen tek yenilik kadın futbolu oda bayanlarıda içine çekmek için.
    Futboldan soğunttun bizi EA tebrikler.
  • Fifanın en iyi oyunudur Fifa 15. Fifa 16'yı da merakla bekliyorum açıkçası. Sadece kadınları dahil etmeyle yeni oyun sürmezler piyasaya. İllaki yenilikler olacaktır.
  • Bencede FİFA 15 gerçekten çok iyi ben PES den geçen birisi olarak çok ama çok memnunum. Eksikleri yok mu var tabii ki ama oyun çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

Unutmadık Fifa 15 faciasını. Sanırım hayatımda hiç bir fifayı 15 i beklediğim kadar heyecanlı beklememiştim ve Fifa tarihinin en kötü oyunlarından biri geldi. Fifa 16 için hiç bir heyecanım yok 15 neydi ki bu ne olsun. Bakalım şimdi oyunun özelliklerini tanıtmaya başladıklarında göreceğiz bu sene neler bug içinde çıkacak. Hangi özellik tanıtıldıysa o bug içinde leş bir halde çıktı her zaman. Bkz: Impact engine,yeni kaleciler vs.

Bu arada bunu sadece ben mi yaşıyorum bilmiyorum ama oyuncu switchleri çok çok kötü Fifa 15 te. Sürekli alakasız adamları verip zaman kaybettiriyor.

Şu son halinden sonra beğenmediniz şeyler ne oyunda tartışmak için sormuyorum merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bayan futbolcularla oynaması ayrı keyif verir. Gerçekten iyi düşünülmüş.

• quote:

Orijinalden alıntı: hozes

pes 2015te 10 tane mac hiç faul olmadan bitebiliyor, orta saha mücadelesi yok, top bir o kalede bir bu kalede..oyunu kolaylaştıracagız diye pes2015 in içine ettiler resmen... biraz daha agır bir oynanıs, ikili mücadele, faul, kolay pozisyon olmaması vs futbol dinamikleri ile ilgili düzeltmeleri gereken tonla sey var malesef...

Hocam bende Pes oynuyorum ama şu saydıklarınız benim oynadığım Pes15 de yok sanırım rastlamadım çünkü :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • inanir misiniz gecen gun tv de zap yaparken Bbc de ingiliz bayan milli takiminin antrenman haberi denk geldi sonra 2 3 dakika izledim antrenmanı. Fifaya sezon maclarinda bu takımi alsam 2 3 atarim su atlara bak diye geçirdim icimden.. ve 1 gun sonra bu haber geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: vlknka

Fifanın en iyi oyunudur Fifa 15. Fifa 16'yı da merakla bekliyorum açıkçası. Sadece kadınları dahil etmeyle yeni oyun sürmezler piyasaya. İllaki yenilikler olacaktır.

fifa oynamaya fifa15'den başladın herhalde..
  • x3x kullanıcısına yanıt
    fifayı 98 den beri oynuyorum.
  • Kadın mı kadın ne anlar la futboldan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa 14 grafikleriyle çıkarsınlar bi zahmet fifa 15 kenar tırtıklarıyla dolu bir oyundu fifa 14te böyle bi sorun yoktu
  • Bu oyun gelince bayan futbolcularla yapacağım karşılaşma sayısı 3'ü geçmez :) Gereksiz bir düşünce.

• quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

Bu oyun gelince bayan futbolcularla yapacağım karşılaşma sayısı 3'ü geçmez :) Gereksiz bir düşünce.

Arap ligi takimlariyla cok mu mac yaptiniz? Oyundaki her takimi kullanmak zorunda degilsiniz, ne kadar çeşitlilik olursa o kadar iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

Bu oyun gelince bayan futbolcularla yapacağım karşılaşma sayısı 3'ü geçmez :) Gereksiz bir düşünce.

Arap ligi takimlariyla cok mu mac yaptiniz? Oyundaki her takimi kullanmak zorunda degilsiniz, ne kadar çeşitlilik olursa o kadar iyi.

Arap liginin eklenmesiyle bayan liginin eklenmesi aynı şey mi gerçekten senin için ? Arap ligi ekliyoruz diye sana video mu yayımladılar ? Biz oyuncular olarak neler bekliyoruz , nelerden şikayetçi olup düzenlenmesini bekliyoruz , karşımıza ne çıkıyor. Bunu irdelemek lazım.

• fifa15 e bayanları ekle al 16 olacak bişey katacaklarını sanmıyorum..15den 16ya geçişte oyuncular için her zamanki gibi yetersiz ama EA nın gözünden devrim gibi bi yenilik..bizede değişiklik olur arada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HüseyinCANDIR

quote:

Unutmadık Fifa 15 faciasını. Sanırım hayatımda hiç bir fifayı 15 i beklediğim kadar heyecanlı beklememiştim ve Fifa tarihinin en kötü oyunlarından biri geldi. Fifa 16 için hiç bir heyecanım yok 15 neydi ki bu ne olsun. Bakalım şimdi oyunun özelliklerini tanıtmaya başladıklarında göreceğiz bu sene neler bug içinde çıkacak. Hangi özellik tanıtıldıysa o bug içinde leş bir halde çıktı her zaman. Bkz: Impact engine,yeni kaleciler vs.

Şu son halinden sonra beğenmediniz şeyler ne oyunda tartışmak için sormuyorum merak ettim.

-Kaleciler
    -Hakemler
    -Santra golleri (Hala oluyor)
    -Aşırı hızlı oyun
    -En hızlı koşan oyuncunun en iyi oyuncu olması
    -Oyunun her tarafından bug fışkırması
    -Bağlantı sorunları

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HüseyinCANDIR

quote:

-Kaleciler
    -Hakemler
    -Santra golleri (Hala oluyor)
    -Aşırı hızlı oyun
    -En hızlı koşan oyuncunun en iyi oyuncu olması
    -Oyunun her tarafından bug fışkırması
    -Bağlantı sorunları

Keleci ve hakemler konusunda kesinlikle katılıyorum,özellikle kaleciler Pes serisine benzemiş.Ama her sene oyunda bazı hatalar ve saçmalıklar olabiliyor.Geçen senede Lob pass sıkıntısı vardı toplar çok garanti gidiyordu ama şuan bunu çözdüler iyi savunma yaparsan ve konsantre olursan basit gol yemiyosun.Santradan gol olayına gelirsek ilk çıktığında atılıyordu ama şuan atmak yetenek istiyor ben atmadımda yemedimde.Pace konusunda evet pace bu sene etkili çok sık ibarbolu doumbialı takımlar görmemizin en önemli sebebi pace, ama savunmanın hakkını vererek yaparsan bu oyuncular etkili olamıyor.Ben pace üzerine kurulu takımlardan ziyade çok pas yapan topu iyi saklayan oyunculara daha çok yeniliyorum.

• 2015 de gol çizgisi teknolojisini FIFA ya eklemişlerdi. 2016 da da baraj çizgisini eklerler diye düşünüyorum. Bıktırıp, X'e arka arkaya basacak kadar, hakemlerden köpük sıkma sahneleri görebiliriz. Yan hakemlere de yeni mimikler ekleneceği kanısındayım.

Tabi bunlar çok önemli şeyler değil, hatta önemsiz şeyler. Bana göre oynanıştaki eksikliklerin giderilmesi daha önemli ve online müsabakalara çeşitlilik gelmesi.

Mesela, yanımızda bulunan bir arkadaşımızla 2. gamepad'i çalıştırıp online Co-Op maçlar yapamıyoruz. Sadece FUT da oluyor. İyide ben FUT oynamıyorum, FUT da takım geliştirecek zamanım yok. Tek PS4 den Online Co-Op maç yapabilmek için neden FUT'u zorunlu tutuluyor. Bunun acilen serbest bırakılması lazım. Ben istersem yanımda 2.gamepad den oynayan arkadaşımla, istediğim takımı seçip online Co-Op mücadeleme devam edebilmeliyim.

Diğer bir online eksik, topluluk ligi kurma yok. Eski PES ve FIFA serilerinde hem offline hem online topluluk ligi kurma vardı. Şuan maalesef yok.

Belki arkadaş grubu olarak kocaman bir online lig kurmak istiyoruz ve bunun puanlamasının, avarajlarının ve cezalı oyuncular verilerinin oyun tarafından tutulmasını istiyoruz. Maalesef böyle bir özellik yok.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.