Şimdi Ara

FIFA 16 Spotçular STOK Takip Konusu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
2
Favori
11.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar, aşağıdaki ilandan satın alabilir yarında dükkandan alabilirsiniz.
    PS4 kullanıcıları için, ben şahsen Xbox one kullanıyorum. ve henüz bulamadım.

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/ps4-fifa-16-fifa-2016-deluxe-edition-tukce-pal-188087797
  • izmirde getiren biyer varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem.ayaydin

arkadaslar, aşağıdaki ilandan satın alabilir yarında dükkandan alabilirsiniz.
    PS4 kullanıcıları için, ben şahsen Xbox one kullanıyorum. ve henüz bulamadım.

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/ps4-fifa-16-fifa-2016-deluxe-edition-tukce-pal-188087797

doğubank ta bu satıcı yarın kapalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak103

Arkadaslar ben barcelonadan siparis etmistim sizce pazartesi geliyorsa ellerine bayramdan once kargolarlar mi ?

Pazartesi günü eline geçerse, kesin verir kargoya ama sen gene de o gün telefon açıp hatırlat ve sıkıştır.

Malum, oyunun ilk gün yoğunluğu yaşanacak, arada kaynamasın.
  • Tamam hocam ariyacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın illaki bir spotcu el altından vericektir.Istanbuldaki arkadaslar takipte olun herkez arastirsin durumlari burdan paylaşşın yarın hepimiz eriselim oyuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufkrkmz -- 20 Eylül 2015; 0:16:55 >
  • Beyler antalyada herhangi bir bilgi var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hetg0d

Beyler antalyada herhangi bir bilgi var mıdır ?

Hocam istanbula gelmeden antalyaya bekleme derim pazartesi aksama doğru gelir derim.

• Arkadaslar taze bilgi bu şuanda hiçbir spotcu oyuna erisememis oyun sınırdan bile geçmemis.yarın akşam geç saatlerde dagitim yapilacakmis.pazartesi satis yapicaklar şuanda volki tolki felan hikaye kendi hesabıyla girip oyunu aldım yazıyor.Tam çakal bunlar paylastiklari resim ise oyunlari ülkeye sokan arkadasin yolladigi fotodur.dikkat ederseniz tüm spotcularda aynı resim dolaşıyor nette herkez prim peşinde pazartesiden önce almayın dostlar bukadar beklediniz benden tavsiye yarın giderseniz oyalarlar aksama kadar.Bu volkitolki ne Hikmetse han kapandiktan sonra paylaşıyor biraz akıllı olun dostlar hadi iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufkrkmz -- 20 Eylül 2015; 0:38:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hetg0d

Beyler antalyada herhangi bir bilgi var mıdır ?

Hocam arladaşın da dediği gibi bizim buraya anca pazartesi salı gibi gelir.Bu arada hocam sakın gameshop,yeşildağ elektronik gibi kazıkçı spotçulardan almayın oyunu.250-270 arası bir fiyata satıcaklarmış. Geçen gün sordum.

• Arkadaşlar bu fiyatlar nedir yahu ps4 versiyonunu alayım diyecem ama 2 katı fiyatı vermek akıl karı değil PC almak en iyisi PC de 130 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_74 -- 20 Eylül 2015; 10:29:25 >
  • Worldbazaar nasıl beyler oyun Türkçe mi oradan alacağım

• Oyunu bugun bulan var mi?

• SPOTA STOP DE VATANDAŞ ALMA ALDIRMA

• Psoyuna gelmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelin bende fifa 2016 oyun 400 tl 10 ekimde elinizde olacak elimde 200 stok var özelden pm atin pisman olmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Psoyuna gelmiş

Aradim yarin gelecekmis

• quote:

Psoyuna gelmiş

Telefon açtım gelmedi diyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Psoyuna gelmiş

Coluk cocukluk trolluk yapmayin ekteki arkadas gibi. Adam gibi adamlar dogruyu soyler burda bosu bosuna saga solu insanlara aratmazlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir_74

Arkadaşlar bu fiyatlar nedir yahu ps4 versiyonunu alayım diyecem ama 2 katı fiyatı vermek akıl karı değil PC almak en iyisi PC de 130 lira

Dijital oyun en mantiklisi.Tabi internetin hizli olmasi lazim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.