Bildirim
FİFA 17 3 büyükler transferleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
Sattığınız Marcelo kaç puan gözüküyor hocam ? -
-
-
Eyvallah uğraşmışsın.
Elia ve Pepe hariç normal geldi, Elia en azından az daha dri ve shoot alabilirdi 78 uyardı.
Pepe de hep 83-84 bandındayken fifa 17 ile 88 olması o kadar tepki almıştı alttaki yorumlara bakınca fifa 18'e 80'e düşer heralde demiştim demek euro performansı kredisi bir yıl daha sürüyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: sKjaer
Eyvallah uğraşmışsın.
Elia ve Pepe hariç normal geldi, Elia en azından az daha dri ve shoot alabilirdi 78 uyardı.
Pepe de hep 83-84 bandındayken fifa 17 ile 88 olması o kadar tepki almıştı alttaki yorumlara bakınca fifa 18'e 80'e düşer heralde demiştim demek euro performansı kredisi bir yıl daha sürüyor.
Eyvallah hocam bunlar 17 kartları zaten . Ben Real Madrid taraftarıyım ve çoğu maçlarını takip eden biri olarak garipsememiştim ama bu sene 84-85 gibi bir şey olur.
Gomis ndiaye valbuena guillano lens elia 1-2 upgrade alır pepe negredo soldado clichy menez de biraz downgrade yer. Kalanlar aynı puanda kalır tahminimce .
Ama gerçekten güzel transferler oldu , bu sene fifada süper lig kadrosu zevkli olacak umarım lig de zevkli olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Burkina Faso
quote:
Eyvallah uğraşmışsın.
Pepe de hep 83-84 bandındayken fifa 17 ile 88 olması o kadar tepki almıştı alttaki yorumlara bakınca fifa 18'e 80'e düşer heralde demiştim demek euro performansı kredisi bir yıl daha sürüyor.
Eyvallah hocam bunlar 17 kartları zaten . Ben Real Madrid taraftarıyım ve çoğu maçlarını takip eden biri olarak garipsememiştim ama bu sene 84-85 gibi bir şey olur.
Gomis ndiaye valbuena guillano lens elia 1-2 upgrade alır pepe negredo soldado clichy menez de biraz downgrade yer. Kalanlar aynı puanda kalır tahminimce .
Ama gerçekten güzel transferler oldu , bu sene fifada süper lig kadrosu zevkli olacak umarım lig de zevkli olur.
Aynen öyle sonunda ozanı mı koysam salihi mi demiyeceğim sizin için yine pek fark yok da tabi Pepe 86'dan düşmezse büyük avantaj. Ki 18'de de o civarda gelirse şaşırmam adam euro 16'da bariz en iyi 2-3 stoperden biriydi, Cl'yi de aldılar, 86-88 civarı olursa şaşırmam takılmıyorum pek, ama bir iki sene 84'lere gerileyecektir.
Evet aynen fifa iyi oldu lig de eğlenceli olacaktır uzun zamandır bu kadar yıldız toplanmamıştı lige.
-
quote:
quote:
quote:
Eyvallah uğraşmışsın.
Aynen öyle sonunda ozanı mı koysam salihi mi demiyeceğim sizin için yine pek fark yok da tabi Pepe 86'dan düşmezse büyük avantaj. Ki 18'de de o civarda gelirse şaşırmam adam euro 16'da bariz en iyi 2-3 stoperden biriydi, Cl'yi de aldılar, 86-88 civarı olursa şaşırmam takılmıyorum pek, ama bir iki sene 84'lere gerileyecektir.
Evet aynen fifa iyi oldu lig de eğlenceli olacaktır uzun zamandır bu kadar yıldız toplanmamıştı lige.
Daha çok ultimate team için düşündüm aslında
Muslera
Mariano pepe skrtel caner
Medel oğuzhan(ndiaye)
Quaresma guilano elia(valbuena)
Burak
Ultimate team için güzel bir kadro olur , aboubakarı alırsanız forvete o konulur.
-
Full star head(gerçek yüz) oyunculardan kadro kurulabiliyor mu? Sağ bek, kaleci, cam yok galiba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Spider-Man
Full star head(gerçek yüz) oyunculardan kadro kurulabiliyor mu? Sağ bek, kaleci, cam yok galiba.
O iş zor hocam . Ama inşallah ligin kalitesi böyle böyle artar ve artık bizim ligimiz için de oyuncu yüzleri stadlar konusunda daha güzel işler çıkarırlar.
Mesela 2 takım clye 4 takım Avrupa ligine gitse haftanın takımına oyuncu sokmamız çok kolaylaşır . Bunlar prestij işi buralarda takımlarımızın reklamı yapılıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Spider-Man
O iş zor hocam . Ama inşallah ligin kalitesi böyle böyle artar ve artık bizim ligimiz için de oyuncu yüzleri stadlar konusunda daha güzel işler çıkarırlar.
Mesela 2 takım clye 4 takım Avrupa ligine gitse haftanın takımına oyuncu sokmamız çok kolaylaşır . Bunlar prestij işi buralarda takımlarımızın reklamı yapılıyor.
ST-Negredo/Gomis/Eto'o/Adebayor/Soldado/RvP
LM-LW: Elia/Babel
RM-RW: Feghouli/Töre
CM: Topal/Inler/Sandro
CB:Chedjou/PEPE/Skrtel
LB-RB:Adriano/Clichy/Wiel/Pereira
GK:?
Zorlasak kuruluyor da kötü oluyor kadro. Q7 ve Tolgay'ın faceini neden sildilerse.
-
onlari niye silmisler topalin yuzu valencia zamanindan kalma ona el atsinlar -
Fifa'ya bakacaksan bizde de Emenike gitti büyük kayıp.Adam pes fifa hilesi at arapasını tazı gibi koşsun rakip defansa tur bindirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: İzole Bant
Fifa'ya bakacaksan bizde de Emenike gitti büyük kayıp.Adam pes fifa hilesi at arapasını tazı gibi koşsun rakip defansa tur bindirsin
Fifa 16 ve 17'de çöptü Emenike.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X