Şimdi Ara

fifa 17 demo sabit 60 fps de takılma sorunu !!! acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ekran kartı:nvidia geforce gtx 670
    ram: 16 GB
    windows 7 ultimate-64 bit
    monitör 1920x1080
    ekran kartı sıcaklığı:60-65 arası değişiyor
    işlemci:50-55 arası değişiyor
    bütün driverlar güncel

fifa 17 demo oyun ayarlarını :1280x720 1920x1080
    işleme kalitesi: düşük ultra
    msaa:kapalı 4x
    kare hızı:60 fps kilitli 60 fps kilitli

1280x720 ayarlarında da kasıyor.1920x1080 de de kasıyor sorun ne anlamadım.1920x1080 ayarında fraps programı acıkken sabit 60 fps ile oynuyorum ama oyun kasıyor.fifa 16 orjinal kasmadan oynuyorum.

asıl sorum oyunun orjinalini almak istiyorum.sizce orjinal oyunda da kasma problemi devam eder mi ?

• Kasma değil o. Stuttering oluyor. Nvidia'nın kontrol paneline gir. Orada 3D Manage Settings var. Sol menüde en üstün bir altında. Sağda açılan ekranda Program Settings'e gir. Oradan FIFA 17'yi seç. Bak Fifa 17 launcher yazar o değil. FIFA 17 yazacak onu seç. Sonra o menüde V-sync: On yap. Türkçe ise Düşey Senkronizasyon yazar onu aç. Sonra oyunu tekrar çalıştır. Bi dene yine olursa bu sefer çıkıp, v-sync ayarını "Adaptive" yap. İkisinden biri o kasma dediğin olayı düzeltmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRaCe -- 31 Ekim 2016; 13:52:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

Kasma değil o. Stuttering oluyor. Nvidia'nın kontrol paneline gir. Orada 3D Manage Settings var. Sol menüde en üstün bir altında. Sağda açılan ekranda Program Settings'e gir. Oradan FIFA 17'yi seç. Bak Fifa 17 launcher yazar o değil. FIFA 17 yazacak onu seç. Sonra o menüde V-sync: On yap. Türkçe ise Düşey Senkronizasyon yazar onu aç. Sonra oyunu tekrar çalıştır. Bi dene yine olursa bu sefer çıkıp, v-sync ayarını "Adaptive" yap. İkisinden biri o kasma dediğin olayı düzeltmesi lazım.

v-sync ayarını "Adaptive(uyarlamalı oluyor galiba)" onu yaptım kasma olmuyor artık.açık yapınca kaleciyle topu ileri dikince ekranda titremeler oluyordu.yardımın için teşekkür ederim.oyunun orjinalini alırsam bi sorun olmaz galiba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan91

quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

Kasma değil o. Stuttering oluyor. Nvidia'nın kontrol paneline gir. Orada 3D Manage Settings var. Sol menüde en üstün bir altında. Sağda açılan ekranda Program Settings'e gir. Oradan FIFA 17'yi seç. Bak Fifa 17 launcher yazar o değil. FIFA 17 yazacak onu seç. Sonra o menüde V-sync: On yap. Türkçe ise Düşey Senkronizasyon yazar onu aç. Sonra oyunu tekrar çalıştır. Bi dene yine olursa bu sefer çıkıp, v-sync ayarını "Adaptive" yap. İkisinden biri o kasma dediğin olayı düzeltmesi lazım.

v-sync ayarını "Adaptive(uyarlamalı oluyor galiba)" onu yaptım kasma olmuyor artık.açık yapınca kaleciyle topu ileri dikince ekranda titremeler oluyordu.yardımın için teşekkür ederim.oyunun orjinalini alırsam bi sorun olmaz galiba ?

Olmaz. Orijinali alırsan online da oynayabilirsin. Bilgisayara karşı oynamanın hiçbir keyfi yok çünkü.

• MoRaCe kullanıcısına yanıt
    Benim de buna benzer bir sorunum oluştu araştırırken mesajını gördüm.Bütün sene fifa 17 oynadım hiç bir sorun yoktu fakat şu 1 haftadır originin fps sayacında düşme olmamasına rağmen oyunumda takılma oluyor bu dediğin ayarları da daha önce hiç kullanmadım ama bir sorun olmuyordu oynanışta nerde sorun olabilir sence?Yine bunu deneyeceğim eve gidince tekrar
  • arkadaşlar merhaba vsync açtığım zaman 50 fps geçmiyor bir türlü 60 fps yapamadım ekran kartı da gtx1070
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.