Şimdi Ara

FIFA 17™'EN İYİ FUTBOL OYUNU'XBOX ONE ANA KONU (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
6
Favori
11.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windowstan ABD yaptim pcyide onuda yemedi ulan ne is bu ya:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direkt Amazon'dan dijital kod niye almıyorsunuz arkadaşlar?

• Ben ön yüklemeyi yaptım 39 gb tutuyor oyun ve öncesinde fut formaları fut draft token falan diye ıvır zıvır da indirdi 2.5 günde akk sağolsun.

Şimdi yapacaklarınızı anlatıyorum

Öncelikle xbox.com giriş yaptıktan sonra en alttan united states seçeceksiniz bölgelerden.
    https://account.microsoft.com/billing/payments Bu adrese girip bir payment option ekleyeceksiniz ve amerika üzerinden yapılacak ödemeler için bir amerika adresi kulanacaksınız. Ben daha önce amerikada kaldığım bir adresi yazdım ama adres bulmak kolay bir otel adresi yazın.

Daha sonra ibvpn indirin ( başka vpn de olur ama ibvpn 6 saatlik trial verdiği için :D bir seferlik halletmiş oluyor işimizi).

Daha sonra virtual wifi ağı oluşturacağımız bir program indirin , ben yine xbox live kısmında detaylı resimli anlatılmış olan virtual route manageri kullandım.
    Şimdi g2a girip 50 dolarlık kod alıyorsunuz.https://www.g2a.com/xbox-live-50-usd-card-us.html burada 131 tl gözükeni seçiyorsUnuz ( kredi kartı ile ödeme yapınca g2a 7 tl falan komisyon alıyor, komisyon olmadan g2a bakiyesi yüklerseniz 131 tl ücreti ( Bu arada g2a aylık 1 euroya g2a shieldi aktif ediyor ben sanal kart ile aylık olarak düzenli g2a shield aktif ettirdim yoksa 3.20 tl tek seferlik için alıyor bu g2a site garantisini))

Sonra ibvpni VPN protokol kısmı openvpn seçeneği olacak şekilde aktif ediyorsunuz. Default olanında bu sistem çalışmıyor dikkat edin.
    Chrome geçmişini sildikten sonra yine xbox.com girip us-en seçili şekilde hesabınıza giriş yapıyorsunuz ve 50 dolarlık gift kartı aktif ediyorsunuz.

Virtual machine router aktif edip bir wifi ağı oluşturun. Ağ ve Paylaşım merkezine girin ve orada vpn ağının özelliklerine girip paylaşımdan Diğer ağ kullancıları, bu bilgisayarın internetinden bağlansın işaretleyip altında yer alan ev bağlantısını oluşturduğumuz wifi bağlantısı olarak seçip kayıt edelim.

Konsolu açıp bu oluşturduğumuz ağa bağlanalım. El ile manuel ip atadıysanız bunları değiştirip otomatiğe seçin yoksa bağlantı algılamayacaktr.

Konsolun konumunu USA yapın ve yeniden başlasın. Daha sonra fifa 17yi seçip ön sipariş geçin. Ödeme yöntemi olarak önce 50 usd gift card gözükecek ve kalanını bu şekilde öde diye bir seçenek cıkacak. Oraya ister yeni kart ve adres bilgisi girin , isterseniz ilk adımda uyguladığınız ödeme yöntemini seçin. Halkbank kredi kartımı denedim ve 4 dolar olarak üstünü çekip siparişi geçti. Preload yaptım şimdi ea access tarihini bekliyorum.

Not: sistemin büyük çoğunluğu xbox live bölümünde bi arkadaşımızın yurt dışı alışveriş rehberinden alıntıdır. Ben bu yöntemle hindistan storedan alışveriş yapamadım ama standard sürümde aynı paraya denk geliyor belki daha ucuza gelir g2a da 50 dolar gift card 131 tlye alabilirseniz.

Toplam maliyeti 151 tl falan oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: KarambaKarambita*

quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

quote:

türkiye abd konsoloslugu adresını yazdım NY..

lanet ettım xbox'a 2 gundur gerçekten PS4de dırek alıyoduk bu nedır yaw. 2 gundur bı oyunu alamadık :(

US storeden oyunu almak ıcın başka yontem varmı arkadaşlar G2A olmuyor. Odemeyı kabul etmıyor. Başka güvenilir gift alacagım yer varmı? Amazon dışında. bu arada microsoft'un kendı sıtesınden alayım dedım gift 54 dolar oda vermedi. bölge mölge dedi.

Xbox bolgeyı us yapıp kredi kartımlada alamadım. başka yapıcakbişi yoksa TRden alıcam veya kutulu beklıcem.

Hesabi us yapman lazim yoks olmaz. Konsolda bolgeyi de us yap. Ben netten yuklemistim 50 dolar gift cardi basta hata verdi sonra hesabi us cevirince kabul etti.

The region for your payment method and your Windows region don't match. The simplest way to fix it is to use a payment method from your Windows region. Or, change your Windows region. Go to Settings > Time & language > Region & Language. Note: If you change your Windows region, your previous digital purchases may not work.

Bu hata cıkıyor ne yaparsam yapayım

gunaydin dostum..bir yerde eksik birsey yapiyorsundur mutlaka yoksa olur..ben ve bana ogretenler hep bu sekilde sorunsuz sikintisiz 5 dakikada ms storeden kod aliyoruz.. :)

• yeni hesap açtım us yaptım.. o hesapla oldu 50$ attım suan 10 doların kodunu beklıyorum sımdı ogrenmek ıstedıgım bu hesabı ana hesap yapsam sora tr hesabımdan oyunu oynasam turkce oluyor mu? 1 xboxda bi tr bi us hesap oluyor mu? us hesapla alınan oyuna tr hesaptan fıfa poınt alınıyormu bunlar ??????? :))) yardımcı olan arkadaşlara teşekkurler.
  • quote:

yeni hesap açtım us yaptım.. o hesapla oldu 50$ attım suan 10 doların kodunu beklıyorum sımdı ogrenmek ıstedıgım bu hesabı ana hesap yapsam sora tr hesabımdan oyunu oynasam turkce oluyor mu? 1 xboxda bi tr bi us hesap oluyor mu? us hesapla alınan oyuna tr hesaptan fıfa poınt alınıyormu bunlar ??????? :))) yardımcı olan arkadaşlara teşekkurler.

Dilin Türkçe olsun zaten sadece konumu değiştirecektin. Oyuna girerken dil seçenekleri çıkıyor oradan Türkçeyi seç yada konsolu değiştir bölgesini farketmiyor oyunu aldıktan sonra.
  • quote:

yeni hesap açtım us yaptım.. o hesapla oldu 50$ attım suan 10 doların kodunu beklıyorum sımdı ogrenmek ıstedıgım bu hesabı ana hesap yapsam sora tr hesabımdan oyunu oynasam turkce oluyor mu? 1 xboxda bi tr bi us hesap oluyor mu? us hesapla alınan oyuna tr hesaptan fıfa poınt alınıyormu bunlar ??????? :))) yardımcı olan arkadaşlara teşekkurler.

halletmis olmaniza sevindim kolay bir sistem dimi hocam :) diger sorulariniza cevap veremeyecegim cunku sadece us hesap kullaniyorum ve herseyimi kod ile aliyorum :)

• Arkadaslar yardim lazim :)

Simdi ben kendi ana tr hesabimla fifayi bi turlu alamadim yeni us hesap olusturup satin aldim fakat xboxa hesabi girip acinca TR olarak acildi ve oyun inmeye basladi bir sikinti yaratirmi bu durum? Ve benim ana hesabimda 12 ay gold var bu hesaptan oynayabilecekmiyim oyunu aldigim hesaptan girince gold gorunmuyor Gold satin al diyor sag da. Veya bu hesapla oynarsam o goldu kullanamicakmiyim. Iki hesabifa aktiflestirdim ana hesap diye.. bn bu oyunu tr cikisindami us cikisindami oynicam oda muamma nasil bisey anlamis dglm :) Tesekkurler simdiden

Oteki konuya yazdim burayada yaziyim belki takan olur :)

• Ea access trail için download ne zaman açılır tahmini olan var mı ?
  • Baktım ama gözükmüyor orada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

Ea access trail için download ne zaman açılır tahmini olan var mı ?

Yarın açılıyor olması lazım 10 saat oynanabilecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: IamxMSFT

Ea acess trial geliyor ancak limited olacak ea kazik atmaya basladi haydi hayirlisi once tf2 sonra bu

Ne açıdan limited olacakmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

Ben ön yüklemeyi yaptım 39 gb tutuyor oyun ve öncesinde fut formaları fut draft token falan diye ıvır zıvır da indirdi 2.5 günde akk sağolsun.

Şimdi yapacaklarınızı anlatıyorum

Öncelikle xbox.com giriş yaptıktan sonra en alttan united states seçeceksiniz bölgelerden.
    https://account.microsoft.com/billing/payments Bu adrese girip bir payment option ekleyeceksiniz ve amerika üzerinden yapılacak ödemeler için bir amerika adresi kulanacaksınız. Ben daha önce amerikada kaldığım bir adresi yazdım ama adres bulmak kolay bir otel adresi yazın.

Daha sonra ibvpn indirin ( başka vpn de olur ama ibvpn 6 saatlik trial verdiği için :D bir seferlik halletmiş oluyor işimizi).

Daha sonra virtual wifi ağı oluşturacağımız bir program indirin , ben yine xbox live kısmında detaylı resimli anlatılmış olan virtual route manageri kullandım.
    Şimdi g2a girip 50 dolarlık kod alıyorsunuz.https://www.g2a.com/xbox-live-50-usd-card-us.html burada 131 tl gözükeni seçiyorsUnuz ( kredi kartı ile ödeme yapınca g2a 7 tl falan komisyon alıyor, komisyon olmadan g2a bakiyesi yüklerseniz 131 tl ücreti ( Bu arada g2a aylık 1 euroya g2a shieldi aktif ediyor ben sanal kart ile aylık olarak düzenli g2a shield aktif ettirdim yoksa 3.20 tl tek seferlik için alıyor bu g2a site garantisini))

Sonra ibvpni VPN protokol kısmı openvpn seçeneği olacak şekilde aktif ediyorsunuz. Default olanında bu sistem çalışmıyor dikkat edin.
    Chrome geçmişini sildikten sonra yine xbox.com girip us-en seçili şekilde hesabınıza giriş yapıyorsunuz ve 50 dolarlık gift kartı aktif ediyorsunuz.

Virtual machine router aktif edip bir wifi ağı oluşturun. Ağ ve Paylaşım merkezine girin ve orada vpn ağının özelliklerine girip paylaşımdan Diğer ağ kullancıları, bu bilgisayarın internetinden bağlansın işaretleyip altında yer alan ev bağlantısını oluşturduğumuz wifi bağlantısı olarak seçip kayıt edelim.

Konsolu açıp bu oluşturduğumuz ağa bağlanalım. El ile manuel ip atadıysanız bunları değiştirip otomatiğe seçin yoksa bağlantı algılamayacaktr.

Konsolun konumunu USA yapın ve yeniden başlasın. Daha sonra fifa 17yi seçip ön sipariş geçin. Ödeme yöntemi olarak önce 50 usd gift card gözükecek ve kalanını bu şekilde öde diye bir seçenek cıkacak. Oraya ister yeni kart ve adres bilgisi girin , isterseniz ilk adımda uyguladığınız ödeme yöntemini seçin. Halkbank kredi kartımı denedim ve 4 dolar olarak üstünü çekip siparişi geçti. Preload yaptım şimdi ea access tarihini bekliyorum.

Not: sistemin büyük çoğunluğu xbox live bölümünde bi arkadaşımızın yurt dışı alışveriş rehberinden alıntıdır. Ben bu yöntemle hindistan storedan alışveriş yapamadım ama standard sürümde aynı paraya denk geliyor belki daha ucuza gelir g2a da 50 dolar gift card 131 tlye alabilirseniz.

Toplam maliyeti 151 tl falan oldu.

EA access sahibiyseniz şu anda en ucuz bu şekilde alınabiliyor 54dolar.(hint ve hong kong storelardan alışveriş yapamadım bir türlü)

ama yok Ea access sahibi değilseniz hiç uğraşmayın amazona girin 59.99 dolara digital kod olarak alın. ben bu sabah aldım 182 tl çekti kredi kartımdan. amazon digital oyunları tr adreslere satmıyor. 2. bir adres oluşturun ve bu adresi yazın:

Down st. a101
    juneau, alaska 99801
    United States

isim soyisim kredi kartıyla aynı olsun telefon no farketmez ve vergisiz digital kod olarak satın alabilirsiniz. anında kod veriyor.

• KarambaKarambita* kullanıcısına yanıt
    Abd ye gidip ordan al

• quote:

Orijinalden alıntı: IamxMSFT

Eski yillarda oldugu gibi oyunun full surumunu deneyemeyecegiz kisitli olacak.bazi ozellikler kapali olacak.source:icxm

saat kaç gibi açılacak ?
    akşam mı yoksa gece mi ?

What is Early Access?

FIFA 17 EA Access and Origin Access members can play the full game before the release date for a total of 10 hours. We’re predicting that FIFA 17 will be available for members on Thursday, September 22nd, 2016 around 6pm UK time.

http://www.ultimateteam.co.uk/2016/06/26/fifa-17-ea-access-origin-guide-fut/

yarın saat 20:00´da açılacağı söyleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfyldz.bjk -- 21 Eylül 2016; 19:44:46 >

• Bari dlye açsalar
  • IamxMSFT kullanıcısına yanıt
    hocam açıklamasında full game diyor ama. kırpılmış özelliklerden bahsedilmiyor
  • Bu Ea Access'de triali indirdip oynadıkran sonra oyunu satın alırsak tekrar İndirmemiz gerekecek?yoksa direk devam edebilecekmiyiz?

Bu arada trial acıldı Ea Access için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 21 Eylül 2016; 21:30:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • saitates kullanıcısına yanıt
    Yok usta devam ediyorsun .

• saitates kullanıcısına yanıt
    bende comıng soon yazıyor sebebı nedır acaba? bi çozum varmı
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.