Şimdi Ara

Fifa 17 full sürümde AMD ekran kartı driver sorunu çözüldü mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Beyler.AMD ekran kartı kullananlar sorunu biliyordur.Demoda 14.9 versiyon driver ile oyunu oynayamıyorduk. Peki bu durum full sürümde düzeldi mi? Oyunu sırf bu sorun yüzünden henüz almadım.Çünkü driverimi bir oyun için eski sürüme döndüremem.İşyeriyle ilgili bir çok grafik programı kullanıyorum.Güncel driverde kalmam lazım. Bilgisi olan var mı?

• Ya ben aldım bende amd readon r9 200 series kullanıyorum oyunu yükledmim ve oyunu açtığım gibi origine atıyor yani hiç tepki vermiyor bende durum bu !!! yardım edin pls :(
  • lanet sorun hala duruyor.
  • Evet bende de hd 5770 var. Sadece 14.9 da çalışıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözülmedi. Kaldı ki bu zaten bir sorun değil, EA in kasten yaptığı bir olay. Güncelliğini yitirmiş donanımlara destek vermiyor. İlla yeni ekran kartı almak zorundasınız.

Ayrıca pcde fifa çok kötü durumda. Hilesi ayrı dert serverları ayrı dert. Oynanış mekaniklerinde ciddi bozukluklar var. Pcde fifa pişmanlıktır, almayın aldırtmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulkan

Çözülmedi. Kaldı ki bu zaten bir sorun değil, EA in kasten yaptığı bir olay. Güncelliğini yitirmiş donanımlara destek vermiyor. İlla yeni ekran kartı almak zorundasınız.

Ayrıca pcde fifa çok kötü durumda. Hilesi ayrı dert serverları ayrı dert. Oynanış mekaniklerinde ciddi bozukluklar var. Pcde fifa pişmanlıktır, almayın aldırtmayın.

Kendisi kaybeder. Normalde fifacıyım. Ama sırf bu hata yüzünden oyunu alamadım. Pes 17 yi denedim ve beğendim bu sene. Artık önüne geleni çalımlayıp gol atamıyorsun.Organizasyon yapman gerekiyor. Kritik maçlarda öne geçtiğin zaman oyunu çevirebiliyorsun.Eski pes oyunları gibi değil. Fifa oynanır olsaydı fifa alırdım ama pes aldım. Sonuçta sen bir oyun şirketiysen sadece oyun fanlarına değil,herkese hitap etmelisin.Ben öyle oyun manyağı biri değilim. 2 3 günde bir maç yapar çıkarım. Onun dışında oyun oynamam. Bundan dolayı da gidip PS4 veya Xbox vs alma gibi bir durumum yok. O yüzden bence fifa büyük bir strateji hatası yapıyor PC oyuncularını göz ardı ederek.

• arkadaşlar konuyu hortlatmak gibi olmasında hd 6950 var bende fifa18 alsam sorun yaşarmıyım ya ona göre alıp almıcam acil bi cevap vericek varmı destek için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.