Şimdi Ara

Fifa 17 - Kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 5-6 ay yağ gibi oynadığım oyun şuan acayip kasıyor, bütün ayarları düşürdüm, önceliği fifa'ya verdiğim, nvidia'da her şeyi kaliteden ziyade performansa çektim, imkanı yok bu kadar düşük ayarlarda kasmaması lazım, ekran kartım Gt 750m 128 bit 4 gb, yardımlarınızı bekliyorum, kasma derken böyle oyun aşırı derece yavaşlıyor takılma değil.

• dostum aklıma ilk gelen laptoplarda guncelleme felan gelıo bazen oyununu onboard ekran kartıyla calısıyor . sag tus yapıp grafik işlemci ile çalıştıra tıklayıp kendı ekran kartını secmeyı dene tabi varsa böyle bir durum. birde güç planından yüksek performans diyip gelişmiş güç ayarlarını seçip işlemci güç yönetımınden en düşüğü %99 en yukseğide %100 yapmayı dene
  • Arkadaşlar sorunu hala çözemedim 3-4 aydır Fifa oynayamıyorum son 2 gündür gene uğraştım her şeyi denedim olmuyor, Gta5, Cs Go falan yağ gibi kayıyor ama Fifa 17 berbat durumda 3-5 dakika sonra takılmalar başlıyor en düşük ayarlarda bile çözümü Yok mu bu olayın, güncellemelerin hepsi tam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük ihtimalle aşırı ısınmadan oluyor afterburner ile bi kontrol et bende 100 lere dayanıyordu işlemci sıcaklığı gt 740m ile sonra bıraktım malesef biraz sistem istiyor oyun.
  • requaizen R kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim ısınmadan oluyor, ama sistem yetersizliği değil çünkü ben oyunu 6-7 ay oynadım hiç kasma olmuyordu, tahminimce termal macun bitti veya fan aşırı tozlandı, laptop'u iç dış bir temizleteceğim bakalım sonuçları buraya yazarım.

• Afonso54 kullanıcısına yanıt
    sonuçları bekliyorum işe yararsa haber verin hocam.
  • Afonso54 kullanıcısına yanıt
    Hocam lenovo y510p kullanıyor olma ihtimaliniz nedir? Gt750m kullanıyorum dediğiniz için dedim, benim laptopta da gt750m var. Bende de aynı sorun var. Fps programı ile bakıyorum ve o kasma gibi olan yavaşlama fps 60'ın altına indiğinde başlıyor. Yani kesinlikle performansla alakalı değil farklı bir sorun var. 57-58 fps civarında o takılma gibi yavaşlamalar oluyor. Ayrıca dediğim laptopu kullanıyorsanız pek bir değişiklik olmadı bende temizle yaptıktan sonra. 5 dakikalık maçta 70.dakikadan sonra takılmalar başlıyor.
  • Beyler sorun çözüldü, bilgisayarı bugün götürdüm, termal macun ve temizleme yaptırdım, kasma falan kalmadı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.