Şimdi Ara

FİFA 17 MAÇTAN ATMA HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fifa17'de pro clubs modunda,hikaye modunda,ultimate team modunda maça girerken maçtan atıyor. Fakat online sezon maçlarında koparmıyor ve ilginç olan kısım ise hem hikaye modunda hemde pro clubs modunda maçlara girip oynadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Takipteyim mutlaka bilgili birisi çıkıp yazacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingSezenist -- 8 Ekim 2016; 16:32:58 >
  • EgeAkar kullanıcısına yanıt
    Oyunu repair edin. Windows Temp içerisini silin. PC kullanıcı adınızda Türkçe karakter varsa değiştirin. Oyunu mümkünse windowsun kurulu olduğu klasöre kurun. Windows olay günlüğü durdurun. Ekran kartı driverini güncelleyin. Firewall ve antivirüs varsa kapatın.
  • Aynı sorun bende de vardı. Hatta demoyu sorunsuz oynamama rağmen satın aldıktan sonra 3-4 gün bu sorunu aşmak için uğraşmıştım. En sonunda yabancı bir sitede çözümü buldum. Geforce GT 720M ekran kartı kullanıyorum ve şuan hiçbir şekilde oyundan atma sorunum kalmadı Orta ayarlarda gayet rahat oynuyorum.
    Çözümü şu:
    1- İlk önce nvidia 372.70 driver'ını kurun.
    2- Başlat -> Çalıştır -> Regedit -> Hkey Local Machine -> System -> CurrentControlSet -> Control -> GraphicsDrivers bölümüne gelin. Burda boş alana sağ tık -> yeni -> dword 32 bit seçip TdrDelay olarak girin adını. Sonra bu oluşturduğunuz TdrDelay'a sağ tıklayıp değiştir e tıklayın orda "Ondalık"ı seçip kutucuğa 15 yazıp tamam a basın.
    3- Nvidia denetim masasında ayarları şöyle değiştirin.
    • Güç Yönetim Modu : Maksimum performansı tercih et.
    • Ambient Occlusion – Off
    • Üçlü ara bellekleme : Kapalı
    • Threaded optimization - ON
    • Düşey Senkronizasyon : Kapalı

Dediğim gibi bende işe yaradı. Ekran kartınız benim gibi GT720m veya yakın bi kartsa büyük ihtimalle sizde de işe yarar.

edit:https://forum.donanimhaber.com/m_120972030/tm.htm
    burda da arkadaş yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egosmaster -- 10 Ekim 2016; 0:14:26 >

• Yok Olmuyor hata veriyor Görüntü Sürücüsü Yanıt Vermeyi kesti ve bu durumdan başarıyla kurtuldu ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukan3123123123 -- 26 Temmuz 2017; 20:20:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.