Şimdi Ara

Fifa 17 oyunu iyi bilen yardımcı olabilir mii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunda usta değilim, savunmada özellikle. Bikaç soru var aklıma takılan. Yardımcı olabilecek birileri varsa şimdiden teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zaten fifa da defans otomatik yapıyor asla defans oyuncusunu seçip te defans yapmaya çalışma sürekli boşluk verirsin defansif ortaha saha oyuncuların ile defans yapmaya çalış tuşları biliyorsundur topa kayma ve araya girme bunları söylememe gerek yoktur
  • L2 ile geride bekleyip müdahale tuşuna basılı tutuyorum yaklaşınca. Orta saha ve kanatlarla pres yapmaya çalışıyorum ama pesten yeni geçince zor oluyor baya.

Bir de ut'de yeni başladım. sözleşme ve kondisyon çok pahalı. Kondisyon 40larda 50lerde. Ne yapmak lazım daha 2 altın oyuncu var sadece.

• Yavaşça defansa alışırsın oyuncu alırkende sözleşmesi çok alanı ara çok rahat edersin

• Kondisyon? Çok çabuk azalıyor ve fiyatı da yüksek

• Kondisyona para verme iki takım oluşturmaya çalış başta güçsüz takım ile PC'ye karşı oyna diğerlerinin kondisyonu yükselir

• Teşekkürler bilgiler için

• ut'de başarılı olmak istiyorsan kondisyon 90 dan aşağı olmayacak.Bunu sağlamak içinde her mevkiye bir as bir yedek alacaksın...as oyuncunun genelde 2 ya da 3 maç sonra kondisyonu 90'ın altına düşüyor, o zamanda bir maçlığına yedek adamı oynatacaksın, as oyuncun dinlenmiş kondisyonu tekrar 99 olmuş olacak...

40-50 kondisyonla sahada yürüyemez hale gelir adamların, kevgire dönersin.
  • Yani 2 kadro olacak. 2 altın kadro olunca kondisyon kullanmıyoruz ama bu sefer de sözleşme var onlar fazla gidiyor. Oyun başlangıcı baya sıkıntılı oluyor, daha ilk kadroda 4 eksik var ki 2. Kadroyu yapmak..

• bunun çözümü de basit...ilk kadrolarını quick sell fiyatlarından satılan oyunculardan kuracaksın.kontratı biten adamı quick sell yapıp aynı paraya ya da 50 coin fazlasına 7 kontratlı olarak yeniden alacaksın...
  • Şu defansı bi türlü çözemedim, ut de top rakipteyken hangi tuşlarla defans yapılıyor? L2+pas verme tuşuyla geri kaçıyorum ama müdahale yapmıyor. Müdahale tuşuna basınca denk getirmek çok zor oluyor.

• pas verme tuşunu asla kullanmam, çok pozisyon hatası yaptırır, müdahale tuşu derken şut çekme tuşu genelde müdahale tuşu oluyor, onun yerine pace kontrol tuşuyla müdahale etmeyi denemelisin.
  • Evet şut çekme tuşuyla müdahale. Pace kontrol ,hız tuşu mu? R1? Tuşları bi türlü çözemedim defans yapamıyorum. Ayrıntılı video da bulamadım.
    Mesela rakiplerin çoğu bana yaklaşır yaklaşmaz topu alıyor ama ben alamıyorum aynı şekilde. Mesela peste sadece pres vardı kolaydı,burda çok zor. En başta da tuş rehberi yok. Div5 şu anki klasman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuronGreyjoy -- 9 Ağustos 2017; 15:5:51 >
  • İkili defans yapma taktiğini kullan. Mesela orta sahada CM oyuncu adamla mücadele ederken, aktif olarak arkada CMD oyuncunu pas yollarını kapatmasını sağla. youtube de Ovvy, krasi izle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.