Şimdi Ara

FİFA 17 Tam Ekran Olmuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
2
Favori
14.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dostum ben pencere modunda sorunsuz oynuyorum.İstersen bir araştır problemini.Pencere modunda oynayan bir arkadaşım şöyle demişti:Oyunun alta almaması için belli aralıklarla mouse ile ekrana tıklıyorum.
  • büyük ihtimalle sisteminiz windows 8.Win 10 a geçince oyun tam ekran oluyor
  • bendede aynı problem vardı ordan biliyorum.Win 8 de oyun hem kasıyor hem de tam ekran olmuyor
  • hocam win 10 yükseltip deneyeceğim... inşallah düzelir gerçekten fifa online oynayamamak üzüyo beni 1 aydır :D
  • niyazigs1905 kullanıcısına yanıt
    ya diyorum ya işte son 1 aydır pc başında ki neredeyse tüm vaktimi bu işi çözmeye harcıyorum ama olmuyo :) inşallah çözülürde herkes güzel bi oyun deneyimi yaşar ...
  • bende bir umut çözülür diye beklemedeyim bakalım :( bu sorun sadece geforce ekran kartı olanlarda mı var acaba ? çünkü beni origin yada geforce experience programı kıllandırıyor. tabi o kadar oyun var bu oyunda geldi çıktı şu problem gelde sinir olma :(
  • Arkadaşlar ben bir çözüm buldum ama emin değilim.Eğer sizde de bi tam ekran oluyor bi pencereye geçiyorsa ALT+TAB yaptığınızda yani.Pencere durumundayken görüntü ekranına sağ tıklayın tam ekrana geçiyor.

*İşletim sistemim win8
  • quote:

Orijinalden alıntı: MesutDemir92

Arkadaşlar ben bir çözüm buldum ama emin değilim.Eğer sizde de bi tam ekran oluyor bi pencereye geçiyorsa ALT+TAB yaptığınızda yani.Pencere durumundayken görüntü ekranına sağ tıklayın tam ekrana geçiyor.

*İşletim sistemim win8

kardeşim ben denedim ama sonuç alamadım . işletim sistemim win 8.1 hani yanlış mı yapıyorum diyeceğim ama genede yaptığıöı bir yazayım . Oyunu açtım / tam ekran olmaya çalıştı olamadı / pencere modunda açıldı / alt + tab a bastım / küçük önizleme pencerisi haline sağ tıkladım tepki vermedi . neler deniyoruz allah belanı versim ea
  • Tam ekran yapmak için mecburen ek program kullanmak lazım yoksa olmuyor bence bu frostbite Engineden dolayı bf1 de de aynı sorun var ben program ile çözdüm güncelleme bekleyeceğiz mecbur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oscritas O kullanıcısına yanıt
    oscritas, küçük önizleme durumundayken sağ tıklamışsın bu yöntemde tam olarak şöyle olacak;

Oyna dedin settings'den pencere şeklinde geldi.
    Altta sarı sarı yanıp duruyor
    Dil seçme yeri gelmeden o karanlık ekran varya o anda
    karanlık yere sağ tıklaman gerekiyor.

*Bu yöntem kesinlik belirtmiyor.
  • Arkadaşlar aranızda Windows 10 kullanan var mı bilmiyorum ama ben bu sorunu bugün Windows 10 Pro'ya geçerek çözdüm.Ama keşke tek derdim bu olsaydı,tuş gecikmesi hala devam ediyor.
  • Yav ama hocam çözümün Windows 10'a geçmek olması çok saçma bir olay. 100 liranın üstüne para verilmiş bir oyundaki komikliklere bakar mısınız... :)
  • BU SORUN İÇİN BAZI PROGRAMLAR VAR ARKADAŞLAR FAKAT ŞUNU DEMEK İSTERİM.''BORDERLESS GAMİNG'' ADLI BİR PROGRAM OYUNDA CİDDİ DERECEDE PERFORMANS DÜŞÜŞÜ YAŞATIYOR. YOUTUBE DA İLK OLARAK BULDUĞUM BU PROGRAMI SİZLERE SUNMAK İSTERİM ADI ''FULLSCREENİZER''
    NASIL KULLANILDIĞINI ÖĞRENMEK İSTERSENİZ VİDEO LİNKİNE TIKLAYINIZ: https://www.youtube.com/watch?v=vKU4i0u9c_E

BU PROGRAM SAYESİNDE KASMA SIKINTISI OLMADAN RAHATÇA OYUNUNUZU TAM EKRAN MODUNDA OYNAYABİLİRSİNİZ.
    PROGRAM LİNKİ:https://www.tamindir.com/fullscreenizer/
    VİDEOYA BAKARSANIZ KULLANIMINI DETAYLICA GÖREBİLİRSİNİZ:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan Makers -- 17 Ağustos 2017; 13:45:7 >

• Merhaba eski bir konu ama aynı sorun Fifa 2018 de de mevcuttu. Bu sorunu olup da çözemeyen arkadaşlar için yazıyorum. Aynı sorun bende de vardı. Windows defenderı koruma ayarlarını kapattım ve sorun düzeldi. Umarım birilerine yardımcı olabilirim. İyi oyunlar :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.