Şimdi Ara

Fifa 18 4m kadrolu PC hesap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İçerisinde oyunda kurulabilecek en güzel kadro ve oyuncular vardır. Satılabilir oyuncu 2 milyon civarında ve satılamayan 2 milyon civarında efsaneler ve kadro kurma görevinden gelen özel oyuncular vardır. Toplamda 4 milyon değerinde hesaptır ve herhangi bir uyarı vs. sıkıntısı yoktur. Kendi orjinal ilk hesabımdır tüm bilgileri değiştirilebilir, oyunun başında points alınarak emek verilerek kurulmuştur kadro. Fiyat 500 TL forumdonanıma özel.

Not: Hesapta fifa 17 de mevcut.

• Kardeş ut için güzel bir hesap ama 2 ay olmamış neden satarsınız böyle hesabı...Ben 10 gün sonra aldım 500 tl harcadım...10/1 kadrom yok...500 tl ye bedava deil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmreAbey E kullanıcısına yanıt
    Eyvallah ucuzsa alabilirsin yok almam diyorsan kaça satalım sen söyle :) Başka yerlerde satılan coins ve hesaplara göre ucuz olabilir evet hatta daha da güvenli coins vs. satın almaktan ama aşırı da ucuz değil bence normal. Biraz ucuz olabilir o da satıp kurtulmak istediğim için bir an önce. Çünkü bu sene oyun gram tat vermiyor milyon tane sebebi var zaten üstüne bir de vaktim yok artık uğraşamayacağım ilk çıktığı zamanki gibi.
  • 07_cenkay kullanıcısına yanıt
    Cevap tatmin edici...ut bu sene ilk kez denedim...transferler,turnuvalar,görevler ilk kez tanıştım hoşuma gitti...bilseydim 2 ay içinde böyle hesaplar çıkacağını 1 dk düşünmez alırdım...tecrübe oldu.. çok güzel ve uygun hesap...kolay gelsin

Bu arada 500 tl harcadık oyuna ama Suan bir valencia alabilmek için 150 coinsten kontrat satıyorum bu kadar trajik durum yani :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreAbey -- 16 Kasım 2017; 17:16:53 >
    Eyvallah teşekkür ederim dostum. Dediklerin doğru güzel gelişmeler benim sıkıntım oynanış konusunda önceki senelere göre ciddi saçmalıklar olması yoksa güzel oyun.
    Sorma kardeşim...eğer geçmişime bakarsan görebilirsin ut ana konuya yazdım...500 k coins e maal olan 92 lik scmichel in görevini verdiğim dün oyunu az kalsın silecektim...muslera daha iyi kaleci öyle söyleyim....dedim öfke ile kalkıp zarar ile oturmayım ilerde canım sıkılır gene açarım oyunu lanet olsun bırak kalsın dedim....

Neyse senin ilanı baltalamayim iyi satışlar.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreAbey -- 16 Kasım 2017; 17:29:30 >
    Şımaykıl ikonu baya kötü yabancı forumlarda da belirtmişler görmeseydim ben de yapacaktım, De Gea oyundaki en iyi kaleci şu an. Sabret bekle Yashin görevi çıkınca orda kullanırsın muhtemelen 1 tane ikon kaleci isteyecek görevlerde ve oyundaki en iyi kaleci 94lük Yashin ama daha çıkmadı şimdilik De gea :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bak yeni bişey öğrendim valla moral oldu...çöp e masraf etmedik yani inşallah yav

Yok ne demek :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.