Şimdi Ara

Fifa 18 Kontrolcu Baglayinca Olusan Klavye sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklasik 3 hafta once Fifa 18 aldim ve klavye icin kendime ozel ayarlari (S=Pas A=Orta D=Sut E=Sprint falan) yapip oynadim baya turnuvalar falan bitirdim hicbir sorun yoktu. Ev arkadasimla birlikte oynamak icin gittim Logitech F310 marka kontrolcu satin aldim. O da kontrolcuyu kendine gore ayarladi. Kontrolcu bagliyken benim klavyedeki kontroller sapitmaya basladi. Home, Del, End, P.down tuslari ile adamlari yonlendirebiliyorum hizli kosma C ya da Caps Lock'a geciyor, sut ve ortanin yerleri degisiyor. Kontrolleri defalarca kontrol ettim yonlendirmede yon tuslari, sut ve orta duzgun, hizli kosmada E yaziyor yani ayarlara gore hepsi yerinde ama oyun icinde oyle calismiyor. Kontolleri ayri ayri kaydettik yine olmadi. Yabanci forumlarda arattim bu sorun Fifa 15'ten beri varmis. butun ayarlari varsayilan yaptim olmadi, belgelerimdeki fifa klasorunu tamamen sildim oyundan yeni profil olusturdum olmadi. Sorun sanirim kontrolcu baglanip ayarlarini degisince klavye ayarlarini da zorluyor. Daha cozumunu bulamadim. EA Games'e e-mail falan atmislar aramislar ama adamlar sorunu cozmemis. Oyuna gittim o kadar para verdim bir de sirf Fifa oynamak icin kontrolcuye para verdim bosa gitti. Sorun hakkinda bilgili birisi varsa beni bilgilendirebilir mi lutfen. Tesekkur ederim simdiden.

• Malesef ben geçen seneden beri aradım bulamadım çözümü.

Bende ps3 kolu ile oynuyorum klavye ayarı senin gibi klasik asd tuşları kolu bağlayınca sapıtıyor nedense oyunu silip baştan yükleme yapıyordum o zaman zahmetli iş.

Acaba önce kolu bağlayıp sonra tuşları asd ye çevirmek iş görür mü gece yükleyip deneyim bi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı tuşları olduğu gibi değil de tersi yönünde değiştirin. Örneğin normalde şut tuşu neyse onu orta açarken kullandığınız şutla değiştirin. Şut kısmına diğerini, diğerine de şut tuşunu ekleyip deneme yanılma ile çözebilirsiniz. Personal Settings'i sıfırlarsanız eğer o da çözüm olabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.