Şimdi Ara

FİFA 18 Oyun Yavaşlığı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslae, bu sefer farklı bi konu ile karsinizdayim.

Fifa 17de de bu sorunla karsilasmistim, sanki lag varmis gibi oyuncularim topa yavas hareketleniyor, agır agır pas verip st cekiyor, diger rakip oyuncularda hicbir problem yok.

İnternette az arastirmistim input lag (delay) olarak geciyormus fakat ben online degil offline da yasiyorum bu sorunu..

Acaba sistemimden dolayı bi sikinti mi var? En dusuk ayarlarida denedim en yukseginide, oyunda kasma problemi yok fakat bu sorunla karsi karsiyayim
    Sistemim;

İşletim Sistemim: Windows 10 Enterprise 64 Bit
    İşlemcim: İntel İ5-4460 3.20GHZ
    Ram: 8GB Kingston
    Ekran Kartı: AMD Radeon R7 370 Series 4GB
    2TB Disk

Yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar, bu oyunu oynamayi cok istiyorum fakat hep bu sorunla karsilasiyorum, arastirmadigim yer kalmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sisteminden yana bir sıkıntı yok. muhtemelen yazılımsal. driverları güncellemediysen onu bir güncelle. güncellediysen sil bir daha kur belki bir sorun olmuştur.
  • Driver guncelleme programi var sıkıntı yok hepsi guncel diyor.

Acaba monitorle bi alakasi olabilir mi?

• neyseneya kullanıcısına yanıt
    Acaba

• Demoda da aynı sıkıntıyı yaşadın mı dostum? FIFA 17'de ben de çok sıkıntı çektim. 18'in demosu baya hoşuma gitti. En azından topu ayağımdan hemen çıkartabiliyorum. İstediklerimi 17'ye göre daha fazla sahaya yansıtabiliyorum. İnşallah full oyunda da böyle olur.
  • reptimi kullanıcısına yanıt
    monitörden olmaz. "lock to 60 fps" işaretli değil mi oyun ayarlarında? değilse o ayara çekip dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reptimi

Driver guncelleme programi var sıkıntı yok hepsi guncel diyor.

Acaba monitorle bi alakasi olabilir mi?

Driver güncelleme programından ziyada kullandığınız bileşenlerin sitesinden son güncel olanı indirmek daha mantıklı. Driver güncelleme programı çok sağlıklı olmuyor, eğer asus msi sony tarzı bir uygulama yüklü değilse
  • niyazigs1905 kullanıcısına yanıt
    Evet kardesim, fifa 17 full surumde bende seninle ayni sorunu yasamistim fakat 18de devam ediyor bu

• neyseneya kullanıcısına yanıt
    Tam olarak 60fps de kilitli

30u denedim cok kastı

Fps sınırını kaldırdım 30fps kadar olmasa da kastı, 60fpsde dedigin gibi

• cantekim kullanıcısına yanıt
    Peki bunu hangi parca veya parcalar icin diyorsunuz?

Ben sadece ekran kartini sitesinden guncelliyorum.

Sormak istediğim soru 18 Demo'da nasıldı oyun?
    adam zaten 18 demodan bahsediyor.
    Henuz 18 cikmadi pcye hocam demo surumde oynuyorum.

Full da duzelme durumu yok ama gecen fifa17de de aynisi olmustu

• quote:

Orijinalden alıntı: reptimi

Peki bunu hangi parca veya parcalar icin diyorsunuz?

Ben sadece ekran kartini sitesinden guncelliyorum.

Chipset,ekran kartı, en önemlileri, vga ekran kartı varsa o. Yani kamera tarzı çok da önemli olmayan driverlar haricinde herşeyi güncel sitesinden çekin derim
    'Diğer rakip oyuncularda hiç bir problem yok.' yazınca online oynuyorsun sandım. Origin Access ile full oyun oynanabiliyor sonuçta şu anda.
    Paslarda durum nedir dostum? Oyuncu topu ayağından hemen çıkarabiliyor mu? 17'de çıkaramıyordum ben. Yukarıda da belirttiğim gibi 18'de anında çıkarıyorlar ayaklarından. Tabi tam olarak full oyun çıktığında test edebilecez.
  • cantekim kullanıcısına yanıt
    ANladim hocam tesekkurler deneyecegim

Valla hocam sanki rakipler 1 hizinda oynuyo bizimkiler 0,5 de

Pas konusunda asırı yavas adamlar agırlar, boyle bide saga sola donunce tak diye donmuyo, sanki agir cekimmis gibi😂

Bu dediklerinin aynısını 17'de ben de yaşıyordum. Hatta denk gelmişsindir, baya bir konuda yazmıştım. Nickini de hatırlar gibiyim, sanırım aynı konudan. Ama dediğim gibi 18'in demosu bir hayli hoşuma gitti. Pas anındaki tepkime olsun çalım anındaki tepkime olsun. Şu anlık bir sıkıntı yok gibi. He şöyle bir sıkıntım var: Skill movesi tam olarak istediğim gibi yapamıyorum. Kombinasyonu uyguluyorum ama bazen hiç basmamışım gibi algılıyor. 17'de de vardı bu. Bilmiyorum belki oyun böyledir, anlık yapmak lazımdır.
    Daha once konusmuslugumuz vardi hocam, sirf fifayi duzgun oyniyim diye ps4 almayi dusunuyorum, insallah duzelir bu sikinti, boyle olmamasi lazim boyle asina degiliz🙁

İmkanım olsa bir dakika beklemem konsola geçmek için. Hatta bu sene PC'ye almayacam diyordum da durumlar karıştı. Bir demoyu oynayınca baya heyecanlandırdı. Anlaşılan bu sene de eziyet çekecem. :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.