Şimdi Ara

Fifa 18 Paket açılırken oyundan atma sorunu!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • deneme yanılma yoluyla sanırım atı ekran kartı ile ilgili dx11 iken paket açma ekranından açılırken atmıyor fakat dx12 iken atıyor sebebi ve çözümü herhalde ekran kartı son çıkan güncelleme ve bunun tekrar silinip başa dönmesi veya yeni güncelleme çıkana kadar beklemek...

Not:Başına gelen arkadaşlar bir el atalım mevzuya fikir ve beyin jimnastiği yapalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Directx 12'yi desteklemiyor olabilir. Kartınızın modeli nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omisis046 kullanıcısına yanıt
    Bu oyunu oynamayın diye boşuna demiyorum :) bu arkadaş acıdan zevk alanlardan hala oynamanın derdinde :)
  • Yok oyun çalışıyordu aniden paket açılımı yaparken böyle bir hata oluştu ve sonrasında dx12 kapattı diye bir hata bildirimi verdi...Dx11 herhangi bir problem yapmıyor ve dediğim gibi sorun herhalde ekran kartı ilişkili :)

Diğer arkadaşa gelelim evet oyun saçma sapan ama adı üstünde oyun 😊😊 çok da sallamamak lazım daha başka yazdığın yazıyı okudum çok güzel yazmışsın ama dediğim gibi oyun olarak bakmal lazım :) ve ea bu işi hep yapıyor önden güzel bir kaç indirim keyifli farkli bir oyun sonra patch çıkarıyor ve supriseeeee oyun kurgusu değişmiş :) ama takılmamal gerekir diye düşünüyorum ilk fifadan beri oynarım yani 95 lisedeydim ve son fifaya kadarda oynayacağım yaş 39 olduk hala devam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.