Şimdi Ara

FIFA 18 Tuş Ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
34.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Fifa 18 Kol Ayarları
    Kurulum:
    1. X360ce_x64.zip'i indirin.
    http://www.x360ce.com/Files/x360ce_x64.zip
    3. X360ce_x64.exe dosyasını C:\Program Files (x86)\Origin Games\FIFA 18 klasörüne atın.
    3. X360ce_x64.exe dosyasını çalıştırın.
    4. Create'ye tıklayın.
    5. Cancel'e tıklayın.
    6. Tamama tıklayın.
    7. Auto butonuna tıklayıp Yes butonuna tıklayın.
    8. Gamepad'ınızı istediğiniz gibi ayarlayın.
    9. Save'ye tıklayın.
    10. xinput1_3.dll dosyasını xinput1_4.dll olarak değiştirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 29 Ekim 2017; 0:3:12 >

• süper oldu bu pes oynaya oynaya alışmısız farklı gelmişti full surumde de işe yararmı sorun çıkarır mı?
  • Titreşimi yapamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireman53

süper oldu bu pes oynaya oynaya alışmısız farklı gelmişti full surumde de işe yararmı sorun çıkarır mı?

Full sürümde de çalışır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Titreşimi yapamadım

Gamepadınızın driveri öncelikle yüklü olmalı. Kontorlandın sitenden aldığım bu driver çoğu gamepadde işe yarıyor:

http://v-sonic.com.tw/Upload/%E5%85%89%E7%9B%98%E9%A9%B1%E5%8A%A8/KT_1080E_KT_1081C_FT_096_USB_8859_KT_2082new140504-09492976353.rar

Titreşimi açmak için Force Feedback kısmından "Enable Force Feeback" seçeneği işaretli, Overal Effects Strength ise %100 olmalıdır. Ayrıca Motorların Strenth kısımları da %100 olmalıdır. Tabi bu yöntem en güncel windows 10 sürümlerinde oyunu deli gibi kastırıyor. Titreşimi kapatınca ise düzeliyor. Belki x360ce'nin güncel sürümü sorunsuzdur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah senden razı olsun
  • Snopy SG-502 bu ayarlarla, bu gamepad ile oynayabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ubartum

Snopy SG-502 bu ayarlarla, bu gamepad ile oynayabilir miyim ?

Evet.
  • Arkadaşlar klavye ayarını yapamıyorum birisi yardım edebilir mi ? Atağı ayarlıyorum defans bozuluyor,defansı ayarlıyorum atak bozuluyor.Demek istediğim mesela s ye pası tanımlıyorum ama defansta s ye bastığımda pres yapması gerekirken kayıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troll Nick

Arkadaşlar klavye ayarını yapamıyorum birisi yardım edebilir mi ? Atağı ayarlıyorum defans bozuluyor,defansı ayarlıyorum atak bozuluyor.Demek istediğim mesela s ye pası tanımlıyorum ama defansta s ye bastığımda pres yapması gerekirken kayıyor.
    Klavye ayarlarına gir. Klasik yazan yeri alternatif olarak değiştir. Sadece hücumdaki tuşları ayarlayıp tuş ayarlarını kaydet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.