Şimdi Ara

FIFA 20 XBOX ONE [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
13
Favori
29.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chief1905

xbox ta online fifa oynarken rakip ps den çıkıyor mu ps ye karşı oynanabiliyormu ?
    Hayır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

Arkadaşlar xbox one gamepad aldım.

Oyunda topu ayağından açma tuşu nedir acaba..?

Ayrıca bu kolla oynayışım yenidir. Oyun için koşma tuşunu değiştiremedim. Nereden yapıyoruz..?
    sağ analog ile açabilirsin topu. gittiğin yöne doğru ittir.

tuşları oyunun içinden ayarlar kısmından değiştirebilirsin. kumanda ayarları olması lazım. kurcala bulursun.
  • İnternet baglantimda herhangi bir sorun olmamasina ragmen, EA sunucularina baglanamiyorum an itibariyle. Bu genel bi sorun mu yoksa bende mi problem var anlamadim. Dun problem yoktu. Hic tecrubeli degilim bu konularda, NAT ta sorun gostermiyor cok oyunculu baglantiyi test et dedigimde de bir sorun gozukmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox kullanıcılarına bir sorum var: Oyunu satın alırsam ayrı profillerden oyuna girdiğimde ayrı UT kadroları kurabilir miyim? Ayrıca her ay Live üyeliği mi almam gerekiyor? Farklı profillerden her ay kampanyalarla 5.90'a Game Pass UT satın alırsam oyunu online oynayabilir miyim?
  • Arkadaşlar

Saglam oyuncu veya coins olan Hesap ariyorum

Fiyat farketmez !

• Newresim kullanıcısına yanıt
    hocam biz 3 kişiyiz Los Turcos diye bir takımımız var eğer isterseniz izi de alalım 5 li oynayalım hangi mevkilerde oynuyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: andan95

İnternet baglantimda herhangi bir sorun olmamasina ragmen, EA sunucularina baglanamiyorum an itibariyle. Bu genel bi sorun mu yoksa bende mi problem var anlamadim. Dun problem yoktu. Hic tecrubeli degilim bu konularda, NAT ta sorun gostermiyor cok oyunculu baglantiyi test et dedigimde de bir sorun gozukmuyor.
    Bende de ayni genel bir sorun. Ea açıklama yapmış. Bu arada bir sorum var Fifayı yıllardır PC üzerinden oynardım şimdi xbox da oynuyorum ilk olarak fifa 19 indirdim şuan class 4 teyim Xbox da fifa 20 indirmek istiyorum ancak 2-3 farklı seçenek çıkıyor birinin fiyatı 502 TL diğerinin kapak resminde hazard var şimdi indirmeye başladım bunların arasında bir fark var mı ayrıca fifa 20 stabil olarak çalışıyor mu. Takım olarak oynamak isteyen olursa pm atabilir.

• blackshow kullanıcısına yanıt
    FIFA 19 dan 20 ye geçmeye hiç gerek yok street modu hariç aynı oyunu ısıtıp önümüze koymuşlar resmen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba arkadaşlar fut oynayanlar veya fifa sevenler olarak birbirimizin gamertagini paylaşalım beraber oynamak güzel olur diye düşünüyorum gamertag:tahacetiiin34

• 1 milyon coinlik hesabım satılıktır.

• Merhabalar oyuna yeni başladım 19 gün oldu div 10 da olmama rağmen acayip kadrolar geliyor önceki fifalarda böyle birsey olmuyor di biktim gullit Messi ronaldo vs böyle oyunculu kadirolar geliyor neden böyle ?

• fifa 19'u eleştirirdik çok ora kafa gol var ve iniesta hareketi çok op diye ama fifa 20 tam bir rezalet.uzaktan ya da plase gol yok. ball roll'la adam kaleci çalımla kökle şutu. ultimate team her türlü satıyor diye adam akıllı edemediler oyunu.
  • Merhabalar, 4milyona kadar Xbox fut coins satabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata0105 -- 19 Nisan 2020; 18:32:1 >
  • Coins satan var mı?

• evet arkadaşlar herkesin malumu ligler oynanmıyor çoğu kişi evde.Bir fifa20 turnuvası yapalım diyorum discord kanalı açacağım bir tane sayıya göre.Takımların kura ile seçildiği bir şampiyonlar ligi yapalım diyorum.Türkiye ligi de yapabiliriz her ikisini beraber yapabiliriz katılmak isteyenler yazsın
  • Arkadaşlar indirimde Fifa 20'yi satın almıştım konsolum one s.Daha önce hiç bir oyunda ne kasma ne donma yaşamıştım fakat fifa 20 de duran toplarda(köşe vuruşu,santra,frikik) anlık fps düşümü ve kasma yaşıyorum saçma bir şekilde.Forza 4,nba 2k20,pes20,halo,gears 4,metro daha önce oynadığım oyunlar ve hiç birinde böyle bir şey başıma gelmedi.Sizce sebebi ve çözümü nedir?Oynadığım oyundan keyif almıyorum maalesef böyle olunca..
  • Uygun fiyata coins satan varsa alabilirim

• merhabalar. ea accessle 10 saatlik deneme hakkım bitti, oyunu satın almak istiyorum fakat microsoft store'da (387 tl, ea access indirimi ile) çok pahalı. daha uyguna nasıl temin edebilirim? teşekkürler.
  • Temmuza kadar sabret en geç 20 temmuzda falan ea accesse gelir fifa 20 2 ay için 400 tl verme bence fifa 19 oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorbjörn

merhabalar. ea accessle 10 saatlik deneme hakkım bitti, oyunu satın almak istiyorum fakat microsoft store'da (387 tl, ea access indirimi ile) çok pahalı. daha uyguna nasıl temin edebilirim? teşekkürler.
    Bi kaç sitede uygun fiyata var reklam mı oluyor bilmiyorum ama mtc durma play gibi sitelere bak.. warzone alcam bende hatta düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chinaski -- 27 Nisan 2020; 1:25:15 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.