Şimdi Ara

fıfa 2007 oyun zevki

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yahu arkadaşlar fıfa 2007 de en kolay karşıdaki adama nasıl çalım atabilirim en kolayı varsa söleyin yahu? bide bendeki fıfa 2007 türkçe ama menü müziği ve spiker sesi yok ayrıca menejerlikte oynayamıyorum OH MY GOOOD?

• Karşında adam bire bir Degil mi ?

Şİmdi sağ weya Sol çarpraza dogru Shift e(Sağa Gittim farz ediorum ) basıcaksın açı yaratıcaksın sonra adam sana dogru gelirken C'Ye we Sol ok yön tuşuna basıp Topu geri çekerek Sola çekiceksin Adam ters köşeye gitmiş olucak sende dewam et gölünü at

Bende bi soru Sorucaktım Topiç Kirligini yapmayayım .

Sağ taraftaki rakamlara basınca ne işe yarıyor ?

4 8 6 2 we 5

5'e BASINCA ileri geri ok yön Tuşu cıkıyor. Digerlerine basınca ne oluyo anlamıyorum.Oyun içindeyken basınca ne oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBADFA1C8 -- 20 Ağustos 2007; 13:54:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

Karşında adam bire bir Degil mi ?

Şİmdi sağ weya Sol çarpraza dogru Shift e(Sağa Gittim farz ediorum ) basıcaksın açı yaratıcaksın sonra adam sana dogru gelirken C'Ye we Sol ok yön tuşuna basıp Topu geri çekerek Sola çekiceksin Adam ters köşeye gitmiş olucak sende dewam et gölünü at

4 8 6 2 we 5

5'e BASINCA ileri geri ok yön Tuşu cıkıyor. Digerlerine basınca ne oluyo anlamıyorum.Oyun içindeyken basınca ne oluyor ?

4 contra atak yapar,5 üst çizgi kırmızı ise topa frikikte alttan vurur yesilse üstten vurur(ama sallama böyle değil ama böyle diyorlar)8 rakibi ofsayta düsürür,bildiklerim ama hepsi ise yarıyor unutma

• FIFA 2007 SPÜR BİR OYUNDA BİRDE SÜZME TUŞLARINA BASINCA BİLGİSAYARR OYUNDAN ÇIKMASA
  • quote:

Orjinalden alıntı: samedokkk

FIFA 2007 SPÜR BİR OYUNDA BİRDE SÜZME TUŞLARINA BASINCA BİLGİSAYARR OYUNDAN ÇIKMASA

Masaüstündeyken Shift e bi kaç Kere bas , Ekrana gelicektir ayarlar sekmesine tıkla Orda Kısayol Kullan diye bişe war Onun Tıkını kaldır. Sonra uygula tamam de daha yapışkan tuşlar cıkmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jedi41

quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

Karşında adam bire bir Degil mi ?

4 8 6 2 we 5

4 contra atak yapar,5 üst çizgi kırmızı ise topa frikikte alttan vurur yesilse üstten vurur(ama sallama böyle değil ama böyle diyorlar)8 rakibi ofsayta düsürür,bildiklerim ama hepsi ise yarıyor unutma

Saol bilgiler için , 2 we 6'nın ne işe yaradıgını biliyor muydun acaba ?

• soruya cevap gelmemiş

sipikeri nasıl yapcaz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 En iyi Yarış Oyunu ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anallog kol ile oynuyorsan adamlar ilerlerken sağ analog çubuğu yarım daire şeklinde çevirirsen ilhan mansızın r.carlosa yaptığı o güzel hareketi yaparsın..
  • Analog bu tür oyunlarda çok etkili oluyor ayrıca 360 derece çevirirsen de topun üzerinde dönüyor adam .
    En iyi çalım C tuşuyla oluyor ama çogu zamanda kaptırıyorsun .
    Sana tavsiyem koşmadan çalım atmayı dene .
    Yani E tuşuna hiç basma . Rakibin çaprazına doğgru giderken arada sol - sağ vs vs yap . Tam yanına geldiğinde koşma tuşuna bas rakip senden daha geç başlayacaktır koşmaya ve çalış atmış olursun . Ama C tuşu ile çeşitli kombinasyonlarda süper çalımlar atılabiliyor .

Taktik Ayarları :
    Numlock tarafındaki sayılarla :
    8 : Ceza sahasında pres
    6 : Kontra atak
    4 : Kanat Atağı
    2 : 3. bir adam koşuya çıkar
    Q+8 : Pres
    Q+4 : Ofsayt Taktiğİ
    Q+6 : Alan savunması
    Q+2 : Çizgi defans Ayrıca 5 rak!!!!! bastığında ileri,geri ok belirir sağ köşede.Bunlarda atak,defansif ve neutral oyunu gösterir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L1zArd -- 28 Ağustos 2007; 19:07:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.