sülalesini kaldırır fullde ile oynarsın yanlız çöözünürlük 800 600 şartıyla
çözünürlügü düşk yaparsan kaldırır
saolun arkdaşlar başka forumda bu konuyu açtım bakan olmamıştı çok saolun ALLAH razı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: nasi
saolun arkdaşlar başka forumda bu konuyu açtım bakan olmamıştı çok saolun ALLAH razı olsun
DH farkı
kaldırır merak etme.
kaldırır ya...no merak no cry...
merhaba arkadaslar ya bugun arkadasın laptopa format attık..formattan sonra 2008i yükledik ama oyuna girdigimizde oyun hem agırlastı hemde cekilmez oldu mac basladıgında adamlar nerdeyse yürümeyecek o kadar yani...daha önce böle bişey yoktu laptopa ilk format atısımız bugun oldu...acaba eksik bişey mi war atladıgımız unuttugumuz?bu sorun sizce neden kaynaklanıyo olabilir? bilgisayarın özellikleri nvidia 8600 geforce işletim sistemi vista ram 2gb laptop modeli hp pavilion dv9500 notebook.....cevaplarsanız sewinirim sinir olduk bu duruma!!!!
quote:
Orijinalden alıntı: Theatre Of Tragedy
quote:
Orjinalden alıntı: nasi
DH farkı
bazen dh da farkını koyuor o kadar soru sorduk hiç yardım yok nfs shit pathc nasıl kurulur diyoruz olmuyor falan diyoruz resimli biri anlatsında yapamıyanlar oynamadan silmesin diyoruz okumadan geçiyorlar
benim bilgisayarımın özellikleri bunlar 94 mb ekran kartı 1 gb ram intel(R) pentium(R) 4CPU 3.00GHz (2CPUs) directX 9.0c ben bo özelliklerle fifa 2008 ve euro 2008 i oynayabilirmiyim
quote:
Orijinalden alıntı: fetul
benim bilgisayarımın özellikleri bunlar 94 mb ekran kartı 1 gb ram intel(R) pentium(R) 4CPU 3.00GHz (2CPUs) directX 9.0c ben bo özelliklerle fifa 2008 ve euro 2008 i oynayabilirmiyim
oynarsın 1024*768 low
2 yıllık konuyu hortlatmayı basardınız helal olsun size :D
quote:
Orijinalden alıntı: OzzmynnTR
2 yıllık konuyu hortlatmayı basardınız helal olsun size :D
Hortlayıp kaçmışlar
kaldırır yazıcaktımki yazmamışım 2 yıllık konu hortlatmışlar
yer sıkıntı yapma yükle
quote:
Orijinalden alıntı: Pislix
kaldırır yazıcaktımki yazmamıºım 2 yıllık konu hortlatmıºlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme