Şimdi Ara

fifa 2008 platinde satışa sunulmuş.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben platinden aldım bugün saat 1 gibi 140 ytl ye ama daha oynama fırsatım olmadı işyerindeyim şuan eve gider gitmez deniycem yapabilirsem ss de koyarım.
  • seni tebrik etmek lazım dodo işte arkadaş 140ytl bayılmış adamlar bakıyorlar aa biz bu fiyata satıyoruz ama baksana millet alıyor e devam edelim bari diyorlar yapmayın işte birazcık duyarlı olun ya para kolay kazanılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayıp_sana_feza_ayıp -- 28 Eylül 2007; 15:32:31 >
  • Ya ben asia version alicam ama onlineda tum dunyaya karsi oynayabilirmiyim diye merak ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayıp_sana_feza_ayıp

seni tebrik etmek lazım dodo işte arkadaş 140ytl bayılmış adamlar bakıyorlar aa biz bu fiyata satıyoruz ama baksana millet alıyor e devam edelim bari diyorlar yapmayın işte birazcık duyarlı olun ya para kolay kazanılmıyor

bir bakıma haklı olabilirsin benimde verdiğim para içime oturuyor ama sonuçta her oyunu almıycam belli başlı kafamda listem var bunların en önemlileride pes+fifaydı.makine sanki bu oyunlar yokken bana ölü gibi yatıyor izlenimi veriyor açasım gelmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dodoleite29

ben platinden aldım bugün saat 1 gibi 140 ytl ye ama daha oynama fırsatım olmadı işyerindeyim şuan eve gider gitmez deniycem yapabilirsem ss de koyarım.

1 hafta beklesen 90 a almıştın.. Neyse sen bilirsin
  • bızım gıbı oyun meraklısı tıpler yasadıgı surece bu cakallar daıma fırsat kollayacaklar ..
    oyunu rafına 150 ytl ye fıyatla koyup 2 gunde bı tane satamaktansa fıyatı 90 ytl yapıp gunde 10 tane satmanın arasındakı farkı
    anlayamayan sozum ona buyuk teknolojı marketlerını de saygıyla selamlıyorum.

Alayına

• arkadaslar PAL-ARAL İTHALAT BANDROLLÜ FİFA 08=http://urun.gittigidiyor.com/FIFA-2008-FIFA-08-PS3-ISTE-SONUNDA-GELDI_W0QQidZZ6220275 burada satışta...

109 YTL....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 28 Eylül 2007; 22:15:19 >
  • Asıl pes 2008 kesin 200 ytl olacak bence. Zaten avrupa'da çıktığı için fiyatı daha yüksek, platin direk 200'e koyar vitrine ve kaç tane koyarsa da satar.
  • millet alıyo valla platin bence haklı kadıkoy zengin yer..nede olsa para var bu milletle ohhhh 200 de yapar 250 de hatta 300 bile yapsa yine alan olur...bizim milletimiz alır......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 29 Eylül 2007; 3:44:07 >
  • bizdemi istanbula taşınsak ankara memur şehri. meclisle çankaya bizde ama onlarda sonuçta maaşla çalışan insanlar
  • bu platin dediğiniz yer kadıköyde dandik kutulu ve kitapçıksız oyun satan yer mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: console-master

bu platin dediğiniz yer kadıköyde dandik kutulu ve kitapçıksız oyun satan yer mi?

valla benim aldığım oyunun üzerinde aralın jiletini vardı.kitapçığıda kutusuda sapasağlam hiç açılmamış.
  • arkadaslar platin ve fezaya prim vermeyin bu kadar kolay para kazanmıyorsunuz sanırım istedikleri fiyata satıyorlar enayilerde alıyor sonra tabi 200 de der 500 de der almayın oralardan ben oyunu valla uygar elektronikten alıyorum kadıkoyde lair ilk cıktığı zaman gittim 85 ytl aldım darkness 85 ytl yani niye fazla para verelim parası bol olan alsın bizene lütfen bu dükkanlara prim vermeyin ki onlarda düşürmek zorunda kalsın birde playasia vs gibi sitelerde oyunlar hesaplı geliyor ordan alın ama bu kazıkcılardan almayın
  • pess gelsin artık yaa pes isteriz fifa yı oldum olası sevmem
  • bide ankaradaki esnaflara kazıkçı diyosunuz 140 ytl ye ankara da kimse oyun satmıyor yada şöyle deyim 140 ytl den hiç oyun almadım.istanbulda anlaşılan tutan tuttuguna şeyapıyo yani satıyo
  • quote:

quote:

bu platin dediğiniz yer kadıköyde dandik kutulu ve kitapçıksız oyun satan yer mi?

valla benim aldığım oyunun üzerinde aralın jiletini vardı.kitapçığıda kutusuda sapasağlam hiç açılmamış.

platinden mi aldın?kadıköydeki isi oraya birkaç kez gittim bütün oyunlar kitapçıksız ve farklı kutulardaydı
  • quote:

quote:

quote:

platinden mi aldın?kadıköydeki isi oraya birkaç kez gittim bütün oyunlar kitapçıksız ve farklı kutulardaydı

evet platinden aldım onlarda araldan getirtmiş hatta ben ordayken geldi oyunlar beklerken.

• arkadaşlar şuan türkiyenin her yerinde satılan fıfa 08 ler aral bandrollü kaçagı göçegi yok bu oyunun. Sebebi ise aralda fiyatı uygun çıktı ve erken geldi.
  • Nba live gelse artık
  • arkadaşın sorusu güme gitmiş bu arada, asya versiyonunda herhangi bir fark varmı diyordu.bunu bende merak ediyorum,online oyunda avrupayla oynayabiliyormu veya ne gibi bir fark var?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.