Bildirim
Fifa 2010 Gamepad Acil Yardım!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
aldığın gamepad FIFA10'un desteklediği modeller arasında mı?
FIFA10 desteklediği gamepad'ler:
Logitech®
Logitech® ChillStream™
Logitech® Cordless Rumblepad™ 2
Logitech® Rumblepad™
Logitech® Rumblepad™ 2 Vibration Feedback Gamepad
Logitech® Dual Action™ Gamepad
Logitech® Cordless RumblePad™
Saitek
P880 Dual Analog Pad
P990 Dual Analog Pad
P2500 Rumble Pad
P2600 Rumble Pad
P2900 Wireless Pad
P3200 Rumble Pad
Cyborg Rumble Pad
Thrustmaster
Dual Trigger 2-in-1 Rumble Pad
Dual Trigger 3-in-1 Rumble Pad
Wireless Dual Trigger Gamepad
FireStorm Dual Power 3
FireStorm Dual Analog 3
Run'n'Drive 3-in-1 Rumble Force
Run'n'Drive 3-in-1 Wireless Rumble Force
T-Wireless 3-in-1 Rumble Force
Rechargeable Wireless 2-in-1 Dual Trigger
hama®
hama® Black Force
hama® BlackSteel
hama® Flashlight Blue
SpeedLink
Thunderstike
Microsoft
Xbox 360™ Controller for Windows
-
Arkadaşlar ben de forumda yeniyim 15 tl ye aldığım snopy bir gamepad ile fifa 10 oynuyorum. Diğer tüm özellikler var ama Skill moves yapamıyorum. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. -
Fifa 10 da bende ki gamepad ile de skill moves yapılmıyor.Bunun bi çaresini bilen var mı?Pas,şut,seçim yapma vs. çalışıyor ama ne saçma bi iş.quote:
Orijinalden alıntı: deno_fb
Arkadaşlar ben de forumda yeniyim 15 tl ye aldığım snopy bir gamepad ile fifa 10 oynuyorum. Diğer tüm özellikler var ama Skill moves yapamıyorum. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. -
xbox 360 controller emulatore bak bi. -
sağ ol hangisini indircem oyun 32 bit mi 64 bit mi nerden anlıcam bi de nasıl kullanılıyo -
İşletim sistemin neyse onu indir. Kullanımı eskiden kolaydı şimdi baya karışmış kendin araştırman lazım. -
bilgisayarın değil oyunun işletim sistemini bilmek lazım galiba onu nasıl öğrenceğimi bilmiyom.download for 32 bit games bi de download for 64 bit games diyo.
https://www.x360ce.com/ burda. -
Oyun o tarihte 64bit olamaz. İşletim sistemine bak sen zaten oyunun özelliği olsa işletim sistemine göre kuruluyor bilgisayarına. -
Kimse benim derdime çare bulamıyor. Logitech f710 gamepad ile fifa 19 a giriş yapınca kontrolleri özelleştir menüsüne girince oyundan atıyor. Ama klavye mouse ile. Girince atmıyor acaba sorun ne olabilir. Kaç kere format attım olmadı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X