Şimdi Ara

Fifa 2010 Virtual Pro Accomplishments 'TÜRKÇE ÇEVİRİ' zorluk çeken gelsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
8.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Elinize sağlık, şu lopo olayı komikmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyLess

..........
    28. Drill in a driven free kick in a match - bir maçta çalışılmış bir frikik atın diyor sanırım tam çeviremedim bunu da
    Shot Power +3
    .....

burada L1 ile yaptıgımız serbest vurustan bahsediyor.20m den freekick atarken L1 e basıp yerden vurmak yada.L1 e basıp barın 4\3 ünü doldurarak attıgımız sutlar
  • eyvallah dostum işime yarar bu :)
  • fifa 11 accomplishment çevirisi başladı
  • hocam benim virtual pro farklı mıdır nedir ben de bu görevlerin çoğu yok biraz daha farklı şeyler var
  • KArdeşim; eline, koluna, zihnine sağlık. Tez zamanda 11 çevirisini de bekliyoruz. Bu çeviri bile şu aralar oynadığım fifa 11 için çok işime yarayacaktır.
  • çeviri biran önce tamamlanır umarım
    quote:

Orijinalden alıntı: Cannavaro1903

fifa 11 accomplishment çevirisi başladı
  • ellerine sağlık demek farz olmus Teşekkürler
  • ellerine sağlık harika olmuş.FIFA 11 pc de virtual pro oynarken bu çeviriler çok işime yarayacak.arşive attım.çok teşekkürler
  • Bunu arenada yapmamızı istiyor kalecinin yanından nasıl gecebilirizki

4. Dribble past an opponent using a skill move - karşı oyuncunun yanından özel çalımla geçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 14 Aralık 2010; 22:51:52 >
  • arenada yapman gerekmiyor onu dostum normal maçta + sag analog kullanıp skill movela adam geçeceksin
  • fifa11 içinde işe yarıyor.
    Teşekkürler
  • Beyler bırsey sormak ıstıyorum..Oncelıkle hepınıze ıyı aksamlar....Ben fıfa 11 de vırtual pro oynuyorum...Adamım 82 de kıtlendı kaldı ılerletemıyorum daha oncelıkle bunun sebebı nedır..ıkıncı sorum su adamı sadece onlıne moddamı gelıstırmemız gerekıyo yoksa kıck off kısmındakı be a pro playerda da gelıstırebılıyormuyuz..acıl yardım edersenız sevınırım..Pro Clup takı arkadaslarım yabancı oldugun ıcın anlasamıyoruz bır turlu o yuzden takım arkadasım 94 ıle oynuo ama yardımcı olamadı bana bu konuda..sımdıden tesekkur ederım ılıgınıze arkadaslar..
  • mesajım bulunsun gereklı olucak.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.