arkadaşLar bendede hata verio % 26 dan sonra old... diye başlıyan bi hata veriyo yükleyen arkadaşlardan bi ricam var dosyaları rar layım ta atarmısınız bizde klasörün iççine direk atalım olmazmı kaç kere dnedim olmyuo yada bi çözüm yolu varsa söylermisiniz ? Şimdiden Ty..
quote:
Orijinalden alıntı: İsyankar Karizma
Arkadaşlar bu gün akşam oyuna gireyim dedim. Online bölümüne gelmeden bir uyarı verdi. OK yaptığım zaman oyunu simge durumuna alıp internet sitesine yönlendirdi birde baktım ki yeni patch çıkmış. İndirdim kurdum ve oyun tüm hızıyla devam ediyor
oyunu onlıne virtual pro patch ykluyorum olmuyor cd/dvd dıyor oyuna grmıyor bı yardm edinn ltfenn oynamak ıcın orjınal olmasımı gerekıyorr
quote:
Orijinalden alıntı: xxirfoxx
quote:
Orijinalden alıntı: İsyankar Karizma
Arkadaşlar bu gün akşam oyuna gireyim dedim. Online bölümüne gelmeden bir uyarı verdi. OK yaptığım zaman oyunu simge durumuna alıp internet sitesine yönlendirdi birde baktım ki yeni patch çıkmış. İndirdim kurdum ve oyun tüm hızıyla devam ediyor
oyunu onlıne virtual pro patch ykluyorum olmuyor cd/dvd dıyor oyuna grmıyor bı yardm edinn ltfenn oynamak ıcın orjınal olmasımı gerekıyorr
Oyunu online oynamak için orjinal gerekli.Ayrıca sorunun yeri burası değil konuyu hortlatmışsın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme