Şimdi Ara

FİFA 2011 için PATCH yayınlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşLar bendede hata verio % 26 dan sonra old... diye başlıyan bi hata veriyo yükleyen arkadaşlardan bi ricam var dosyaları rar layım ta atarmısınız bizde klasörün iççine direk atalım olmazmı kaç kere dnedim olmyuo yada bi çözüm yolu varsa söylermisiniz ? Şimdiden Ty..
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsyankar Karizma

Arkadaşlar bu gün akşam oyuna gireyim dedim. Online bölümüne gelmeden bir uyarı verdi. OK yaptığım zaman oyunu simge durumuna alıp internet sitesine yönlendirdi birde baktım ki yeni patch çıkmış. İndirdim kurdum ve oyun tüm hızıyla devam ediyor

oyunu onlıne virtual pro patch ykluyorum olmuyor cd/dvd dıyor oyuna grmıyor bı yardm edinn ltfenn oynamak ıcın orjınal olmasımı gerekıyorr
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxirfoxx

quote:

Orijinalden alıntı: İsyankar Karizma

Arkadaşlar bu gün akşam oyuna gireyim dedim. Online bölümüne gelmeden bir uyarı verdi. OK yaptığım zaman oyunu simge durumuna alıp internet sitesine yönlendirdi birde baktım ki yeni patch çıkmış. İndirdim kurdum ve oyun tüm hızıyla devam ediyor

oyunu onlıne virtual pro patch ykluyorum olmuyor cd/dvd dıyor oyuna grmıyor bı yardm edinn ltfenn oynamak ıcın orjınal olmasımı gerekıyorr

Oyunu online oynamak için orjinal gerekli.Ayrıca sorunun yeri burası değil konuyu hortlatmışsın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.