legacy defendingi ayarlarsanız eski top çalma sistemine döner
Bence Fıfa 2012 çok başarılı olmuş , PC için ben almayı düşünüyorum..
Bence FIFA 12 bugüne kadar çıkan en iyi grafikli, en kötü oyum motoru olan oyun. Resmen işkence oluyor maçlar. ağır, yavaş, miskin, ölü...
Tek tuşla defans yapmak Fifa'nın bu versiyonuyla tarihe gömüldü, muhtemelen seneye Legacy defansı tamamen kaldırırlar. Büyük ihtimal PES de son senelerde yaptıgı gibi Fifa'yı takip eder, gerek tactical defendingde gerek impact enginede.
O yüzden bana göre eleştirilerinizi buna göre yapın. Eleştiri mantıgı "tactical zor yaa Fifa 11'den kötü bunu silerlerse Fifa 13 daha iyi olur" olmamalı. Çünkü böyle birşeyin olmama olasılı hemen hemen kesin.
Fifa'ya açık söyliyim saygı duydum iki yıldır. Geçen yıl ping pong pası kesmeyi denediler bu sene ise oto defansı. Cidden türe damgasını vuran yeniliklerdir, son derece de olumlu hamlelerdir.
buglar olmasa 11den iyi ama bug cok fazla maalesef: D
FIFA 12 yi indirdim yükledim bir maç yaptım ve direk sildim :) Hiç tavsiye etmiyorum Oyuncular hiç benzemiyor, grafikler yine iğrenç bir tek oynanabilirlik güzel oda tek başına tüm oyunu kurtarmıyor
Yaş arttıkça fifa severliği artıyor net =)
Genelleme yaptım istisnalar olabilir onlarda arkadaşların zevk tercihi diyelim her ne kadar kötü bir tercih olsada. Grafikleri sevmeyen arkadaşları da anlamak zor geçen tvde premier lig maçı izliyorum sanki fifa oynuyorum sandım.
quote:
Orijinalden alıntı: FieSTaA
quote:
Orijinalden alıntı: JDaniels
FIFA 12 bence 11'den kötü.
Savunma yapamadgn icn kotulemek bnce hos degil
Savunmayla ilgili sıkıntımı kim söyledi?
bariz oynayamadıgın için sevmediğin belli oluyor da
quote:
Hayır oyun çok kasıyor PC'yi yenilememe rağmen-ki birçok kişide updatesi bile 22 saatte yükleniyor zevk mevk kalmadı 2003'ten beri tüm serileri oynadım.
quote:
quote:
Hayır oyun çok kasıyor PC'yi yenilememe rağmen-ki birçok kişide updatesi bile 22 saatte yükleniyor zevk mevk kalmadı 2003'ten beri tüm serileri oynadım.
hangi updateden bahsediyorsunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: stabwound
quote:
quote:
hangi updateden bahsediyorsunuz?
3.3 sürümü çıkmış.
Bn de updateden spnra akici oldu online kismi
Kaleci kariyer modunu oynadım fifa da. Fanatiği olduğum Milan takımına bir kaleci yarattım. ilk maçımda 11 gol attık. Bana 1 tane top bile gelmedi. Üstelik 4 dk lık maç tı. Hadi dedim rakip güçsüz bir iki maç daha deneyelim. 2-3-4 derken en fazla bir maçta 2 top geliyor bana. En az 7 gol atıyoruz her maçta. Top gelmiyor bir türlü bana. Kalecinin maç rate'i de hep düşük oluyor haliyle. Epey bir sıkıcı durum.
quote:
Orijinalden alıntı: homeros1
Kaleci kariyer modunu oynadım fifa da. Fanatiği olduğum Milan takımına bir kaleci yarattım. ilk maçımda 11 gol attık. Bana 1 tane top bile gelmedi. Üstelik 4 dk lık maç tı. Hadi dedim rakip güçsüz bir iki maç daha deneyelim. 2-3-4 derken en fazla bir maçta 2 top geliyor bana. En az 7 gol atıyoruz her maçta. Top gelmiyor bir türlü bana. Kalecinin maç rate'i de hep düşük oluyor haliyle. Epey bir sıkıcı durum.
Kaleci olcaksaniz milan deglfe lazio napoli fiorentina en guclu alacaginiz takimlar olsun italya ligi icin
bana update felan gelmedi =S
FIFA 09'dan beri pesi oynamıyorum adam gibi, kendilerini aştılar gerçekten oyun zekası vs. mükemmel olmuş PES olduğu yerde sayıyor her sene oyunu ısıtıp tekrar önümüze koyuyorlar o yüzden kaybediyor.
Almalısın. Bazı eksiklikleri olmasına rağmen gözümde en iyi futbol oyunudur.
Oyunun bu mükemmel fizik ve çarpışma motoruyla kötüleyenler varya, ben onlara helal olsun PES fanboyları diyorum.